Vrijdagpret: zombies versus pinguïns

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 1

De werkweek is bijna voorbij, maar waarom niet een paar minuten de tijd nemen om te ontspannen en plezier te maken totdat u naar huis kunt? In de game van deze week is het jouw missie om een ​​pinguïnkrijger te helpen de hordes zombies te verslaan met nauwkeurige schietvaardigheden.

Zombies versus pinguïns

Het doel van het spel is om de pinguïnkrijger te helpen de zombiehordes te verslaan met geweldige schietvaardigheden.Opmerking: als je op je werk bent, wil je misschien het geluid uitschakelen of zachter zetten, anders krijg je misschien een paar vreemde blikken van je collega's vanwege het grommende grommende geluid dat de zombies maken.

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 2

Er is een kort geanimeerd stripverhaal om de achtergrond en sfeer voor het spel vast te stellen.

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 3

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 4

Er wachten veertig niveaus van zombievernietigende goedheid op je. Verdien honderd sterren tijdens het spel en je kunt het bonusspel Zombies' Revenge spelen!

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 5

Hier is niveau 1. Je pinguïnstrijder bevindt zich altijd op dezelfde plek op elk niveau, dus het is jouw taak om ervoor te zorgen dat zijn doel zo nauwkeurig mogelijk is, ongeacht welke obstakels er in de weg staan. Gebruik je muis om de rode laserpointer voor zijn geweer uit te lijnen en klik met de linkermuisknop als je klaar bent om te vuren. Je kunt voor een direct schot gaan of in de meeste gevallen moet je een ricochet gebruiken om de zombies te raken.

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 6

Headshots leveren je bonuspunten op.

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 7

Als je een level met succes hebt voltooid, kun je ervoor kiezen om het opnieuw te spelen of door te gaan naar het volgende.

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 8

Niveau 2 voegt een beetje complicatie toe aan de mix ... je zult hier zeker het ricochet-effect nodig hebben. Vanaf dit niveau kun je ook extra punten krijgen door de sushi te raken.

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 9

Je kunt de hoek zien die we hier hebben gebruikt om de zombies bovenaan het scherm te krijgen ...

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 10

Weer een geslaagde gevechtsronde.

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 11

Level 3 introduceert Grandpa Zombie...hij is een slim oud koekje en de eerste van de nieuwe zombietypes die je in het spel tegenkomt.

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 12

Hier is een voorproefje op niveau 21, waar de dingen een beetje interessanter worden. Veel succes en veel plezier!

vrijdag-plezier-zombies-versus-pinguïns foto 13

Speel het spel

Zombies versus pinguïns

Meer verhalen

Vraag de lezers: Ben jij een early adopter?

Ben jij de eerste in de rij om een ​​nieuw besturingssysteem of een grote upgrade uit te proberen? Blijf je achterover hangen en laat je de dwazen naar binnen rennen om de bugs op bètaniveau uit te werken? Deze week willen we horen over uw vroege adopties (of het gebrek daaraan).

Ring Commander organiseert, deactiveert en verwijdert uw Android-beltonen

Android: het standaard ringtone-beheersysteem in Android laat veel te wensen over; Ring Commander voegt een hele reeks beheeropties toe, waaronder het uitschakelen van beltonen, het verwijderen ervan en meer.

DIY-microscooplens vergroot op de goedkope

Deze doe-het-zelfgids laat zien hoe je met een eeuwenoude techniek van een glasstreng een krachtige en draagbare microscoop kunt maken.

Hoe Windows 8 te forceren om het Explorer-lint geminimaliseerd te houden

De toevoeging van het lint aan Explorer in Windows 8 was niet bepaald een populaire beslissing - er waren verontwaardiging van heel veel mensen over hoe het de hele ervaring opgeblazen zou maken en ruimte zou verspillen. Hier is de eenvoudige oplossing.

Windows 8 Screenshot Tour: alles wat u mogelijk wilt weten

Gisteren heeft Microsoft de eerste preview-versie van Windows 8 uitgebracht, en we hebben de hele nacht doorgebracht met het testen en duiken in hoe het allemaal werkt. Hier is onze recensie en de normale How-To Geek-stijl screenshot-tour, met heel veel foto's.

Hardware-upgrade: een nieuwe harde schijf installeren, deel 1

Het is recessie-economie 101 - u kunt het zich niet altijd veroorloven om voor een geheel nieuwe pc te betalen! HTG is hier om u te helpen bij het repareren en upgraden van de onderdelen die dringend nodig zijn. Het onderwerp van vandaag: hoe u uw harde schijf kunt upgraden.

Hoe u uw e-boekverzameling organiseert met Calibre

Stop met het organiseren van uw e-boeken alsof het gewoon een vermoeide stapel documenten is en begin ze in stijl te ordenen met Calibre - een open source e-boekorganizer die metadata, omslagstroom, formaatconversie en meer ondersteunt.

ShareMeNot stopt het volgen van sociale netwerken in Firefox

Firefox: ShareMeNot is een eenvoudige Firefox-invoegtoepassing die sociale netwerkknoppen, zoals de Like-knop van Facebook, effectief blokkeert om uw activiteit te volgen terwijl u op internet surft.

StatusBar+ brengt Windows Phone 7 Style Status Bar naar Android

Android: als je een fan bent van de statusbalk in WP7, maar geen haast hebt om een ​​echte WP7-telefoon te krijgen, brengt StatusBar+ een statusbalk in WP7-stijl naar Android.

Bureaubladplezier: herfstaanpassingsset

De herfst is eindelijk aangebroken voor degenen onder u op het noordelijk halfrond, dus waarom zou u uw bureaublad niet zo mooi maken als het uitzicht naar buiten? Vul je bureaublad met de kleuren van het seizoen met onze Autumn Customization-set.