Vrijdagpret: Watervallen 3 – Niveaupakket

friday-fun-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 1

In het spel van deze week moet je de stroom gekleurde vloeistoffen omleiden naar de juiste cirkels en vormen, maar het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Heb je het geduld en de vaardigheden die nodig zijn om te slagen of ga je schreeuwen van frustratie?

Watervallen 3 – Niveaupakket

friday-fun-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 2Er zijn vijfentwintig niveaus om je denkvaardigheden (en geduld) uit te dagen.

friday-fun-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 3

Het eerste niveau houdt de zaken eenvoudig als je vertrouwd raakt met het spel (als je nieuw bent in de Waterfalls-serie).

vrijdag-plezier-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 4

Met behulp van een stuk stenen muur kun je de stroom groene vloeistof gemakkelijk terug in de cirkel leiden.

friday-fun-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 5

Het niveau is voltooid zodra er een vinkje in de cirkel verschijnt (of andere vormen in hogere niveaus). Zodra het vinkje verschijnt, gaat het spel automatisch naar het volgende niveau...

vrijdag-plezier-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 6

Het tweede niveau voegt een beetje redirectioneel transportplezier toe aan de mix.

friday-fun-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 7

Door de paarse transportcirkel voor de vloeistofstroom te verplaatsen, verschuift deze over het scherm en komt deze een stuk dichter bij de cirkel die moet worden gevuld.

friday-fun-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 8

Het toevoegen van de blauwe redirectionele cirkel zal de vloeistofstroom naar de cirkel 'buigen' ... dan is het gewoon een kwestie van wachten tot deze vol is.

friday-fun-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 9

Een stuk stenen muur en een blauwe redirectionele cirkel zijn alle hulp die je zult hebben als je probeert de cirkel op het derde niveau te vullen.

friday-fun-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 10

Zoals je hier kunt zien, zullen de dingen steeds ingewikkelder en uitdagender worden naarmate je verder komt, dus houd vol. Veel succes en veel plezier!

friday-fun-watervallen-3--en-8211;-level-pack foto 11

Speel het spel

Watervallen 3 – Niveaupakket

Speel de andere spellen in de Waterfalls-serie

Watervallen 1

Watervallen 2

Watervallen 3

Meer verhalen

De beste websites voor het vinden, downloaden, lenen, huren en kopen van eBooks

Dus je hebt een eBook-lezer, smartphone, tablet of ander draagbaar apparaat en je wilt er wat eBooks op zetten om mee te nemen. Er zijn veel opties voor het verkrijgen van gratis eBooks, evenals voor het kopen, lenen of zelfs huren van eBooks.

Desktop Fun: Bossen Wallpaper Collection Series 2

Bossen zijn prachtige plekken waar we kunnen ontsnappen aan ons hectische leven en kunnen genieten van de stille, vredige schoonheid die daar op ons wacht. Breng de sereniteit van het leven tussen de bomen naar je bureaublad met de tweede in onze serie Bossen Wallpaper-collecties.

AppArmor-profielen maken om programma's op Ubuntu te vergrendelen

AppArmor vergrendelt programma's op uw Ubuntu-systeem, waardoor ze alleen de machtigingen krijgen die ze bij normaal gebruik nodig hebben - vooral handig voor serversoftware die mogelijk in gevaar komt. AppArmor bevat eenvoudige tools die u kunt gebruiken om andere applicaties te vergrendelen.

Log automatisch in op Windows 8 Desktop Mode met ClassicStarter [Downloads]

Onlangs hebben we een snelle toetsenbordtip gedeeld om rechtstreeks naar de bureaubladmodus in Windows 8 te gaan wanneer u zich aanmeldde. Vandaag zijn we terug met een kleine app waarmee u rechtstreeks naar de bureaubladmodus gaat met 'set it and forget it'-gemak.

Geek Trivia: welke gewone nietjes voor kantoorbenodigdheden kunnen röntgenstraling genereren?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat je zei: je favoriete Windows-aanpassingstrucs

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete Windows-aanpassingstrucs te delen en nu zijn we terug om enkele van de tips, trucs en tweaks die je hebt gedeeld uit te lichten.

Hoe loodzuurbatterijen werken [Video]

Elke ochtend wanneer u naar buiten gaat en uw auto start, haalt u stroom uit een loodzuuraccu. Maar hoe werken ze precies? In deze informatieve video zien we hoe loden platen en zwavelzuur de kracht leveren waar uw auto naar hunkert.

Aangepaste gepersonaliseerde kaarten maken in Google Maps [Video]

Hoewel de functie voor aangepaste kaarten al een tijdje beschikbaar is, ben je het misschien vergeten of is het allemaal nieuw voor je. Hoe dan ook, deze prachtige video laat je zien hoe je je eigen aangepaste kaarten kunt maken en kunt genieten van een geweldige functie van...

Microsoft stopt met Windows Home Server

Als onderdeel van hun voortdurende streven om hun productaanbod te vereenvoudigen, stopt Microsoft met hun populaire kleine kantoor/thuisserverplatform Windows Home Server. Op om het nieuwe alternatief voor kleine gebruikers te zien.

Vrijdagpret: Vloeistof

In de game van deze week heb je een mix van geduld, timing en een vleugje strategie nodig om de overwinning te behalen in dit physics-puzzelspel. Kun je met succes alle vloeistof beheersen terwijl je het naar een zegevierende finish beweegt of zal het allemaal 'in de afvoer verdwijnen'?