Vrijdagpret: Steam Droid

Het is weer vrijdag en tijd om een ​​beetje stoom af te blazen terwijl we wachten om naar huis te gaan. Deze week mag je een stoomdroid-held helpen om zijn mede-droids te bevrijden terwijl je vecht tegen de slechteriken.

Stoom Droid

Het doel van het spel is om de stoomdroid-held te helpen zijn mede-droids te bevrijden terwijl hij de slaver-droids en andere vijanden die hij onderweg tegenkomt, verslaat.

vrijdag-plezier-stoom-droid foto 1Hier zijn de aanwijzingen voor het spel. Het spelen van het spel gaat snel en gemakkelijk met behulp van de vier pijltjestoetsen (of W, A, S en D), de muis en de linkermuisknop.

vrijdag-plezier-stoom-droid foto 2

Je kunt het niveau selecteren waarmee je moet beginnen en de moeilijkheidsgraad instellen die je het leukst vindt om te spelen.

vrijdag-plezier-stoom-droid foto 3

Het laatste scherm voordat je begint te spelen is de Scrap Shop. Je ziet je eerste doelstelling bovenaan en krijgt een goed idee hoeveel upgrades voor je stoomdroid zullen kosten.

vrijdag-plezier-stoom-droid foto 4

Dit is je startpunt in het spel. Let op de kleine richtcirkel voor de droid... gebruik je muis om te richten en klik op de linkerknop om te schieten. Boven aan het venster kun je de gezondheid en statistieken van je Steam Droid volgen.

Neem die kwaadaardige slavendroid! Zodra je een slaver-droid hebt vernietigd, moet je snel bij het schroottoken komen, anders zal het verdwijnen.

Om je mede-stoomdroids te bevrijden, loop je gewoon langs ze ... hun enkelboeien zullen automatisch losraken. Je krijgt ook vijfhonderd punten voor elke bevrijde droid!

vrijdag-plezier-stoom-droid foto 7

Ga door het level om je mede-stoom-droids vrij te maken en slaver-droids te vernietigen totdat je de wegwijzer ziet. Als je het eenmaal hebt bereikt, ben je met succes door dat niveau gekomen.

Zodra je stoomdroid de wegwijzer heeft bereikt, krijg je een scherm te zien met je statistieken voor het zojuist voltooide niveau.

vrijdag-plezier-stoom-droid foto 9

Voordat je aan de volgende ronde begint, kun je upgrades krijgen als je genoeg schroottokens hebt om ze te kopen. Je ziet ook je volgende doelstelling (met hints) bovenaan het venster.

vrijdag-plezier-stoom-droid foto 10

Speel Steam Droid

Meer verhalen

Bureaubladplezier: Halloween-lettertypen

Halloween is een tijd om creatief bezig te zijn bij het voorbereiden van feestuitnodigingen, folders, kaarten en andere vakantiegerelateerde documenten. Vandaag hebben we de perfecte manier voor je om een ​​leuke spookfactor toe te voegen aan je documenten met onze Halloween Fonts-collectie.

Gebruik Photoshop-kanalen om op elegante wijze achtergronden van afbeeldingen te verwijderen

Er zijn die gelegenheden waarbij de Magic Eraser gewoon te frustrerend is om te gebruiken en er is een mogelijkheid om de achtergrond te verwijderen zonder al dat vervelende wissen. In deze How-To ziet u hoe u kanalen kunt gebruiken om uw achtergrond te verwijderen met minimaal gebruik van het gummetje en zonder gebruik van de

Converteer live tv-opnames van Windows 7 Media Center om te bekijken op uw iOS-apparaat

Als u Windows 7 Media Center gebruikt om Live TV op te nemen, wilt u misschien programma's meenemen op uw iPod. Vandaag bekijken we hoe u opgenomen tv-bestanden kunt converteren en synchroniseren met uw iPhone / iPod Touch.

Beginnershandleiding voor Rainmeter: systeemstatistieken weergeven op uw bureaublad

Als je ooit een van die super-aangepaste desktops hebt gezien die soms op Lifehacker voorkomen, heb je je misschien afgevraagd hoe ze ze in elkaar hebben gezet - dus vandaag nemen we een korte rondleiding door Rainmeter, het hulpprogramma voor desktopaanpassing.

Een VPN (PPTP)-server instellen op Debian Linux

VPN-ing op uw server stelt u in staat om verbinding te maken met elke mogelijke service die erop draait, alsof u ernaast op hetzelfde netwerk zit, zonder elke poortcombinatie afzonderlijk door te sturen voor elke service die u op afstand wilt gebruiken.

Een Split Tunnel VPN (PPTP)-client instellen op Ubuntu 10.04

Soms moet je een VPN-verbinding gebruiken om toegang te verlenen tot externe netwerkbronnen en daarvoor gebruik je een VPN, maar als je niet wilt dat al je klantverkeer via de VPN-link gaat, moet je je VPN instellen om verbinding te maken in een split-tunnelmodus. Hier leest u hoe u het op Ubuntu doet.

Ubuntu 10.10 geeft netbooks een innovatief nieuw uiterlijk [Screenshot Tour]

Klaar om uw netbook nieuw leven in te blazen? Ubuntu Netbook Edition 10.10 bevat een innovatieve nieuwe look en feel en ondersteuning voor de meeste netbooks zonder enige extra configuratie. Laten we eens kijken naar de nieuwste functies.

Repetitive Strain Injury op de geeky manier voorkomen

Foto door Matt Hamm

Converteer dvd's, ISO's en AVI-video's om af te spelen op uw iOS-apparaat

Als u een iOS-apparaat bezit, weet u dat het standaard alleen bepaalde videoformaten afspeelt. Je hebt waarschijnlijk andere video-indelingen in je verzameling die je wilt toevoegen, en hier bekijken we hoe je ze kunt converteren om ze op je iOS-apparaat af te spelen.

Slimme objecten van Photoshop gebruiken om bewerking van meerdere objecten te automatiseren

Heb je ooit een pagina met meerdere visitekaartjes (of een ander project) opgemaakt om af te drukken, om vervolgens terug te komen om tientallen vervelende bewerkingen uit te voeren? Photoshop Smart Objects kan dit proces automatiseren en tientallen vervelende stappen in een paar eenvoudige stappen veranderen.