Vrijdagpret: Rome-puzzel

Het weekend is bijna aangebroken, maar waarom niet een beetje ontspannen en de rand van uw werkdag halen totdat u naar huis kunt vertrekken? In de game van deze week heb je een kans op grootsheid en de mogelijkheid om Olympus te bezoeken terwijl je werkt aan het bouwen van een nieuwe stad in het vervlogen tijdperk van het oude Rome.

Rome Puzzel

Het doel van het spel is om te beginnen met een wildernisgebied en stuk voor stuk een nieuwe stad te bouwen. Als je hard genoeg werkt, kun je ook het recht verdienen om Olympus, het huis van de Romeinse goden, te bezoeken. Durf jij de uitdaging aan in deze zoektocht naar grootsheid?Opmerking: als u op de Help-knop klikt, krijgt u informatie over game-items, bonussen die tijdens het spel kunnen worden gewonnen, achtergrondinformatie en meer.

Als u op de afspeelknop drukt, gaat u onmiddellijk naar het eerste niveau. Je kunt je score, verdiende voorraden en meer volgen via de balk bovenaan het venster. Rechtsonder staat de timer (het waterniveau in de pot). Om het spel te spelen, zet u drie of meer overeenkomende items op een rij (horizontaal of verticaal) door op de tegels te klikken en ze om te wisselen. Dat zal die vierkanten vrijmaken, waardoor meer items in het puzzelbord kunnen schuiven.

Er zijn drie gebieden van specifiek belang op het eerste niveau ... de vierkanten met een blauwe achtergrond moeten worden gewist. Probeer ze in een bijpassende set op te nemen, zodat ze dezelfde lichtbruine kleur krijgen als de rest van het puzzelbord. Zodra alle blauwe vierkanten zijn gewist, wordt het niveau voltooid.

Twee weg en nog één te gaan...

Wanneer je een level voltooit, krijg je de statistieken voor tijd, geld/verdiende items en een tijdbonus te zien als je snel genoeg klaar bent.

Nadat je je statistieken hebt bekeken, kun je beginnen met het bouwen van je nieuwe stad. Onderaan het venster ziet u de gebouwen die u zich kunt veroorloven om te kopen. Deze vier gebouwen vormen de eerste groep niveaus in het spel.

Als u met uw muis over de koopknop beweegt, worden details over die specifieke structuur weergegeven. Klik op de knop om het gebouw te kopen.

Zodra een gebouw is gekocht, wordt het op een geschikte locatie op je kaart geplaatst en verandert de koopknop in Gekocht.

Niveau twee voegt bouwbenodigdheden toe aan het puzzelbord. Er is ook een toename van het aantal blauwe vierkanten dat moet worden gewist.

Je ontvangt een in-level bonus de eerste keer dat je een sectie met vijf items vrijspeelt nadat je de zagerij hebt gekocht.

Afhankelijk van de tijd die je nog hebt op een niveau, wil je misschien wat langer spelen om meer goud, voorraden, enz. te verdienen terwijl je de tijdbonus in evenwicht houdt.

Het hebben van die Forge zou zeker nuttig zijn!

Net als bij de zagerij, wordt je nieuwe smidse automatisch voor je op de kaart geplaatst zodra deze is gekocht.

Opmerking: voor de duurdere gebouwen kan meer dan één spelronde/niveau nodig zijn om te betalen, afhankelijk van hoeveel goud en voorraden je verdient.

Tijd om weer aan het werk te gaan!

Naarmate je elke groep niveaus voltooit, zal je openbare status veranderen en verbeteren. Je begint misschien klein, maar je kunt je weg naar grootsheid bouwen!

Speel het spel

Rome Puzzel

Meer verhalen

Hoe u uw vuile smartphone schoonmaakt (zonder iets te breken)

We hebben je al laten zien hoe je je toetsenbord schoonmaakt zonder het te breken, maar wist je dat je smartphone net zo vies kan zijn en bedekt met bacteriën? Hier leest u hoe u uw smartphone goed schoonmaakt.

Hoe u uw Linux-pc automatisch kunt opschonen met Cruftbuster

Heeft u mappen vol met talloze bestanden die een grondige voorjaarsschoonmaak nodig hebben? Als je dat doet, hebben we Cruftbuster, een geautomatiseerde zelfreinigende tool voor Linux, om je rommelige mappen op te ruimen.

Week in Geek: LulzSec-hackers stoppen ermee

Deze week hebben we geleerd hoe je elk bestand op de Windows 7-taakbalk kunt vastzetten, iTunes kunt synchroniseren met een Android-telefoon, aangepaste voorpagina's kunt maken in Microsoft Word 2010, hoe je de opdrachtregel op je computers kunt gebruiken, je kunt overgeven aan een paar leuke Geek-deals, en meer.

Desktop Fun: Ocean Life Wallpaper Collection

Onze oceanen zijn vol schoonheid en wonderen, een aparte wereld die op ons wacht om zijn mysteries te onderzoeken en onze verbeelding te prikkelen. Breng de wonderen van de onderwaterwereld naar je desktop met onze Ocean Life Wallpaper-collectie.

Wat je zei: gebruik je de opdrachtregel?

Eerder deze week vroegen we je om af te stemmen met je liefde (of het gebrek daaraan) voor de commandoregel. Je klonk van kracht en nu zijn we terug met een samenvatting van de opmerkingen.

Zelda Adventure is een Epische Legend of Zelda Minecraft-game

Minecraft-enthousiasteling Gary520 heeft serieuze tijd geïnvesteerd in een geweldige vertolking van het Legend of Zelda-universum, volledig in Minecraft. Zelda Adventure combineert elementen uit de Legend of Zelda-games, waaronder...

DIY Panoramische Kop Vuil Goedkope Oplossing voor Panoramische Foto's [DIY]

Als je niemand wilt imponeren en bereid bent een beetje compactheid op te offeren, kan deze eenvoudige constructie je een hoop geld besparen. Op Rasterweb deelt Pete Prodoehl foto's en video's van zijn zelfgemaakte panoramische kop...

Vrijdagpret: Slak Bob 2

Ieders favoriete dag van de week is weer aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor wat plezier! In het spel van deze week is het jouw taak om Slak Bob te helpen veilig door een gevaarlijk bos te reizen en het huis van zijn opa heel te bereiken.

Vanuit de Tipsbox: elk bestand vastzetten op de taakbalk van Windows 7

Elke week duiken we in de tipbox en delen we de tips die je instuurt. Deze week belichten we een geweldige tip en de bijbehorende instructievideo die je laat zien hoe je een bestand vastzet op de Windows 7-taakbalk.

23 juni 1983: Eerste succesvolle test van het domeinnaamsysteem [Geek History]

Zonder DNS zou je op een web surfen waar genummerde adressen naar genummerde adressen wezen. Google ziet er bijvoorbeeld uit als http://209.85.148.105/ in uw browservenster. Dat veronderstelt natuurlijk dat een nu...