Vrijdagpret: Roadkill Revenge

vrijdag-plezier-roadkill-wraak foto 1

Ben je toe aan wat stressvermindering na een lange werkweek? Maak je dan klaar om op pad te gaan met het spel van deze week en help deze dieren om een ​​welverdiende wraak te nemen voor de dood van hun konijnenvriend.

Roadkill Revenge

Wanneer hun konijnenvriendje hardvochtig wordt gedood door een mens in een auto, besluiten deze drie dieren dat het tijd is voor wat wraak. Als ze slagen in hun missie, worden de rollen omgedraaid en worden de mensen roadkill in plaats van hun vrienden.Het doel van het spel is om zoveel mogelijk vernietiging aan te richten door met je op maat gemaakte auto tegen en door verkeer en/of gebouwen te crashen.

Er zijn vijfenveertig niveaus van gameplay, dus je zult zeker een tijdje bezig zijn. Naarmate je verder komt in de verschillende niveaus, zul je merken dat de twee stippen onder elk niveauselectievakje groen en/of rood zijn. Dit duidt op het succesvol voltooien of niet behalen van de individuele bonusdoelen voor elk niveau.

Aan het begin van elk niveau krijgt u de doel- en bonusuitdagingen voor dat specifieke niveau te zien. Klik op Start als u klaar bent om te beginnen...

Zodra je een level binnengaat, zal er ergens in het scherm een ​​groenachtig geel lanceergebied zijn dat in rood omlijnd is (verschilt van level tot level). Verplaats je auto naar de gewenste locatie binnen dit gebied en klik met de linkermuisknop om de auto klaar te maken voor lancering.

Zodra je de eerste keer met links klikt, verdwijnt het groengele lanceergebied en wordt vervangen door een rode richtcirkel. Beweeg uw muis naar links of rechts om de lanceerhoek voor de auto te selecteren en klik met de linkermuisknop om hem op de weg te lanceren.

Zodra je auto is gelanceerd, hoef je alleen maar achterover te leunen en te kijken hoe de vernietiging zich opstapelt. U kunt het voltooiingsniveau van uw doelen en bonusuitdagingen volgen met behulp van de indicatoren bovenaan het venster.

Wanneer het verkeer volledig tot stilstand komt, krijgt u de resultaten voor het niveau te zien. Zoals je kunt zien, hebben we een van de bonusuitdagingen met succes voltooid, maar de andere niet. Als je niet tevreden bent met je resultaten voor een bepaald niveau, kun je het onmiddellijk opnieuw spelen.

Opmerking: als u er om de een of andere reden niet in slaagt een niveau te halen, krijgt u na drie mislukte pogingen de mogelijkheid om het over te slaan.

Op naar niveau twee en een grotere uitdaging.

U krijgt aan het begin van de niveaus nuttige informatie om u verder te helpen.

Boom! Boom! Boom!

Totaal succes…

Vanaf het derde niveau zullen gebouwen aan de mix worden toegevoegd. Soms moet je je meer op hen concentreren dan op het verkeer zelf om de niveaus te voltooien. Veel plezier!

Speel Roadkill Revenge

Meer verhalen

Hoe het geheime gouden pictogram van Google Chrome in te schakelen

Je realiseert je dit misschien niet, maar er is eigenlijk nog een ander pictogram verborgen in het uitvoerbare bestand van Google Chrome - en het is een hoogwaardige versie van hetzelfde logo, maar dan goudkleurig. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken.

De kabel doorsnijden: de staat van op internet gebaseerde tv [Infographic]

Als je je kabelbox minder hebt ingeschakeld en meer online shows hebt bekeken, ben je zeker niet de enige. Bekijk deze infographic over de staat van tv-distributie in het digitale tijdperk om te zien hoe iedereen zijn tv-fix krijgt.

Microsoft Word: samenwerken met een team

Microsoft Word is de tool die elk bedrijf gebruikt of nodig heeft als bestandsformaat. Maar hoe gebruiken mensen het echt in een teamomgeving om het meeste uit hun ervaring te halen? Deze Geek School-serie leert je precies dat.

Lezerspeiling: stapt u over naar Internet Explorer 9?

De recente release van Internet Explorer 9 heeft de IE-lijn opgepoetst met een nieuwe interface, hardwareversnelling en meer. Is genoeg om je te overtuigen om over te stappen?

Filmbarcodes tonen hele films als op frames gebaseerde streepjescodes

Als je ooit een kans wilde hebben om in één oogopslag naar een hele film te kijken, dan is dit je kans. Moviebarcodes deelt nep-barcodes die worden gegenereerd door elk frame van een film in een dunne streep te veranderen, wat een glinsterende...

Sidestep beveiligt automatisch de verbinding van uw Mac op onbeveiligde netwerken

Als je op je hoede bent om te browsen op wijd open openbare wifi-netwerken (en dat zou je ook moeten zijn), is Sidestep een gratis Mac-applicatie die je verbinding op een onbeveiligd netwerk leidt via een beveiligde proxy.

Hoe maak je een Easy Pixel Art-avatar in Photoshop of GIMP

Boingboing.net heeft een coole set zorgvuldig getekende pixelart-portretten voor hun belangrijkste schrijvers. Als je een liefhebber bent van pixelart, waarom probeer je dan niet een vergelijkbare avatar voor jezelf te maken met een paar eenvoudige filters in Photoshop of GIMP?

Hier zijn twee Android-tools die u kunnen helpen uw telefoonrekening te verlagen

Heeft u moeite om op de hoogte te blijven van uw mobiele facturen? Met deze Android-applicaties kun je gratis sms'en en je mobiele verbruik monitoren, zodat je nooit over je maandelijkse mobiele abonnement heen hoeft.

Wat is het verschil tussen de Windows 7 HomeGroups en XP-stijl netwerken?

Windows 7 rockt een nieuwe methode voor het delen van bestanden en afdrukken die afwijkt van het frustrerende delen van bestanden en afdrukken in eerdere versies van Windows. Wat is het en hoe kunt u er uw voordeel mee doen? Lees verder terwijl we het uitleggen.

DIY digitale flipperkast zet honderden games in één console

Als je een flipperkastfan bent, kan een gebrek aan ruimte en geld een behoorlijke domper zijn op je dromen om een ​​grote collectie te verzamelen. Deze doe-het-zelf digitale flipperkast slaat honderden spellen op in de voetafdruk van een enkele flipperkast.