Vrijdagpret: Prizma-puzzeluitdagingen

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 1

Er zit weer een lange werkweek op, dus waarom niet een beetje plezier maken terwijl je wacht om naar huis te gaan? In de game van deze week is het jouw missie om met succes energiebruggen te creëren tussen twee punten op een isometrisch raster voordat de energie opraakt.

Prizma puzzeluitdagingen

Het doel van het spel is om met succes energiebruggen te creëren tussen twee punten op verschillende isometrische rasters en zoveel mogelijk sterren te verzamelen om hogere niveaus te ontgrendelen voordat je energie opraakt.vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 2

In eerste instantie heb je alleen toegang tot de groene zone, maar zodra je genoeg sterren hebt verzameld, kun je de andere zones gaan betreden.

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 3

Wanneer je klaar bent om het eerste niveau te starten, zie je een korte tutorial over hoe je het spel moet spelen. Klik op de knop Doorgaan als u klaar bent.

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 4

Het eerste niveau is eenvoudig en dient als een kans om vertrouwd te raken met het spel. Merk op hoe de startpositie eruitziet...

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 5

Beweeg uw muis over de startpositie totdat u deze ziet oplichten, zoals hieronder weergegeven. Klik erop om het te activeren.

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 6

Beweeg uw muis naar de volgende positie en klik erop om de twee punten met elkaar te verbinden.

Opmerking: je kunt de hoeveelheid energie (bewegingen) die je nog hebt in de linkerbenedenhoek volgen.

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 7

Een energiebrug klaar voor gebruik in een oogwenk...

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 8

Wanneer u een niveau voltooit, ziet u uw score voor dat niveau, uw totale score tot dat punt, en kunt u ervoor kiezen om het niveau opnieuw te spelen of door te gaan naar het volgende.

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 9

Nog steeds niet genoeg sterren om andere zones te ontgrendelen...

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 10

Het tweede niveau introduceert energiepunten...deze zullen erg handig zijn als je die extra sterren probeert te verzamelen!

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 11

Bijna daar…

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 12

Weer een geslaagde ronde.

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 13

Zoals je kunt zien, zullen andere zones zich openen voordat je de groene hebt voltooid.

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 14

Het derde niveau introduceert kristalstructuren en de kristalbrekers die je nodig hebt om er voorbij te komen. Veel succes en veel plezier!

vrijdag-plezier-prizma-puzzel-uitdagingen foto 15

Speel het spel

Prizma puzzeluitdagingen

Meer verhalen

Vrijdagpret: zombies versus pinguïns

De werkweek zit er bijna op, maar waarom niet een paar minuten de tijd nemen om te ontspannen en plezier te maken totdat u naar huis kunt? In de game van deze week is het jouw missie om een ​​pinguïnkrijger te helpen de hordes zombies te verslaan met nauwkeurige schietvaardigheden.

Een enkele muis en toetsenbord gebruiken op meerdere computers

Als u meerdere computers aan uw bureau heeft, weet u waarschijnlijk dat het lastig is om meer dan één toetsenbord en muis te gebruiken. Hier leest u hoe u een enkel toetsenbord en muis op meer dan één pc gebruikt met een tool van Microsoft.

Houd de gegevens van uw pc veilig met behulp van Create Synchronicity

Het is belangrijk om uw gegevens veilig te houden door regelmatig back-ups te maken. Maar hoeveel van ons herinneren zich echt om te stoppen met wat we aan het doen zijn en handmatig een back-up van onze gegevens te maken? Een gebruiksvriendelijke, automatische back-upoplossing zou dat probleem oplossen.

Uit de doos met tips: Windows 8 op VMware, snel zoeken in Windows 7 en herbruikbare ritssluitingen

Een keer per week verzamelen we de beste lezerstips en delen ze hier. Deze week bekijken we hoe we Windows 8 als VMware-machine kunnen gebruiken, het zoeken in Windows 7 versnellen met Agent Ransack en ritssluitingen herbruikbaar maken.

Hoe u uw favoriete teksteditor kunt verbeteren met extra opties

Ontbreekt je favoriete teksteditor een paar functies? Misschien wilt u eenvoudig een woordentelling krijgen of het hoofdlettergebruik van geselecteerde tekst wijzigen. Er is een gemakkelijke manier om uw editor te verbeteren met deze en extra functies.

Hipmunk Flight Search nu beschikbaar voor Android

Android: als je een fan bent van de reiszoekmachine HipMunk, wil je naar de Market gaan en een kopie van hun nieuwe en nogal gepolijste Android-applicatie pakken.

Hoe lang bewaren mobiele bedrijven uw gegevens? [Infografische]

Weet u hoe lang uw mobiele provider uw sms-berichten, oproeplogboeken en andere persoonlijke informatie opslaat? Ontdek het hier.

Hoe u het nieuwe afbeeldingswachtwoord en de pincode kunt gebruiken in Windows 8

Windows 8 introduceert twee nieuwe manieren om uzelf te authenticeren, naast het gebruik van een wachtwoord. Nu kunt u een afbeeldingswachtwoord gebruiken, dat zowel gebaren als een pincode gebruikt. Hier is hoe ze allebei werken.

Upload bestanden naar een FTP-site met een rechtermuisknop met dit eenvoudige script

Hoewel er talloze FTP-clients beschikbaar zijn, is niets eenvoudiger dan bestanden naar een FTP-server te sturen met een rechtermuisknop. Evenzo zijn er tal van hulpprogramma's beschikbaar die deze functionaliteit aan Windows toevoegen, maar voor een nerd is het best bevredigend om nog een ander hulpprogramma te verwijderen en te vervangen

Vraag de lezers: betaalt u uw rekeningen online?

Elektronisch betalen is snel, papierloos en gemakkelijk te volgen. Heeft u de traditionele betaling van papieren facturen voor online betalingen gedumpt?