Vrijdagpret: online sportflitsgames

We hebben weer een vrijdag gehaald en het is tijd om je competitieve honger te stillen met leuke Flash-games. Vandaag brengen we je een verzameling online flash-games met sportthema.

Voor golffans is deze 3D Championship Golf een goede tijd voor degenen onder u die verlangen naar mooi weer om de greens op te ruimen. U krijgt 9 holes te zien en kunt verschillende soorten clubs kiezen, waarmee u de kracht en richting van uw swing kunt regelen met een paar muisklikken.

vrijdag-fun-online-sport-flash-games foto 1Speel 3D Championship Golf

Als je een fan bent van het spel pool of zelfs als je dat niet bent, is Power Pool 2 een leuk spel in arcade-stijl waar je op verschillende tafels speelt en punten en extra ballen verzamelt van power-ups. Er is ook een zachte muzieklus die je helpt om meerdere niveaus te spelen.

vrijdag-fun-online-sport-flash-games foto 2

Speel Power Pool 2 van Ninja Kiwi

Veel plezier met skateboarden in een stedelijke omgeving, auto's vermijdend, obstakels springend en skateschoenen verzamelen om niveaus te verbeteren. Gebruik de pijltjestoetsen om te manoeuvreren en back slides uit te voeren en de spatiebalk voor voor ollies.

vrijdag-fun-online-sport-flash-games foto 3

Speel Downhill Jam

Wat is er leuker dan honkbal spelen? Honkbal spelen om zombies te doden! Met Zombie Baseball heb je een mooie meid die je pitches gooit en je raakt de bal een zombie om ze te doden. Naarmate je verder komt in levels, kun je de kracht, het herstel en de frequentie van gegooide pitches van je spelers vergroten. Scoor verschillende hoofd- en lichaamsschoten om betere vleermuizen te ontvangen die verschillende schade aan de zombies toebrengen, zoals ze te bevriezen.

vrijdag-fun-online-sport-flash-games foto 4

Speel Zombie Honkbal

Meer verhalen

Verkrijg Vista Explorer-stijl Volledige rijselectie en selectievakjes in Windows XP

Als je nog steeds Windows XP gebruikt en jaloers bent op de optionele maar echt nuttige selectievakjes in Vista, of de volledige rijselectie in de detailmodus, dan is er een nieuwe oplossing voor je waar een van onze lezers gisteren over schreef.

Een onjuiste of dubbele vermelding in het XP-opstartmenu verwijderen, wijzigen of uitschakelen

Hebt u ooit een computer geërfd met meer dan één vermelding in het opstartmenu van Windows XP? Meestal werkt een van de items niet eens in de eerste plaats, en dan moet je elke keer op een toets drukken of 30 seconden wachten.

Oplossen van 'Event Viewer kan het gebeurtenislogboek niet openen' bij het bekijken van systeemlogboeken

Zoals elke nerd weet, is een van de eerste dingen die u doet bij het oplossen van een Windows-probleem, kijken naar de toepassings- of systeemlogboeken van Event Viewer, die doorgaans veel informatie bevatten over wat het probleem is. Maar wat als het gebeurtenislogboek zelf beschadigd is?

Snelle tip: bekijk eenvoudig hoeveel ruimte uw Outlook Mail gebruikt

Als u Outlook gebruikt en een drukke inbox hebt, wilt u misschien regelmatig weten hoeveel ruimte alles in beslag neemt. Vandaag zullen we heel snel kijken naar de functie Mailbox Cleanup in Outlook, waarmee u kunt zien hoeveel ruimte wordt verspild.

Vrijdagpret: nog vijf tijdverspillende online games

Het is een tijdje geleden dat we een Friday Fun-bericht hebben gehad, dus vandaag hebben we besloten om wat leuke tijd te besteden aan het verspillen van online flash-games die je kunt spelen terwijl je op saaie telefonische vergaderingen op het werk zit. Laat je gewoon niet vangen, de bazen met puntig haar zullen niet blij zijn!

Houd uw Vista-bureaublad schoon met de Magic Folder

Wordt uw bureaublad rommelig met een ontelbaar aantal gedownloade bestanden die overal verspreid zijn? Natuurlijk kun je altijd een snelkoppeling maken om je bureaubladpictogrammen te verbergen, maar dat veegt in feite de rommel onder het tapijt. Vandaag laten we u zien hoe u de Magic Folder kunt gebruiken om dingen schoon te houden.

De fout 'Het gebeurtenislogboek is vol' repareren op Windows XP

Ik was voor mijn werk aan een project aan het werken toen ik plotseling de vreemdste foutmelding kreeg: het gebeurtenislogboek is vol. Ernstig? Wat ik me niet herinnerde, is dat Windows XP niet automatisch gebeurtenissen van minder dan 7 dagen oud uit het gebeurtenislogboek overschrijft, dus als het vol is, zullen de meeste toepassingen die proberen naar de

Stomme geektrucs: de functie voor snel zoomen in Outlook gebruiken

Onlangs liet mijn baas een nieuwe Outlook-truc zien die hij had geleerd: je kunt de tekstgrootte in Outlook on-the-fly vergroten of verkleinen met dezelfde techniek die in je browser werkt. Omdat iedereen geïnteresseerd leek, dacht ik dat dit kwalificeerde als een domme geek-truc die ik met je zal delen

Hoe u e-mails van uw Psycho 'Ex' kunt blokkeren in uw Gmail-account

Steek je hand op als je een ex-vriendin of ex-vriendje hebt die maar niet ophoudt met je lastig te vallen... Natuurlijk, je hebt je telefoonnummer veranderd en 3.000 mijl verder verhuisd, maar het veranderen van je e-mailadres is uitgesloten! Vandaag leren we hoe u hun psychotische e-mails automatisch uit uw Gmail-account kunt verwijderen.

Start uw Windows-contextmenu op met Shell Menu Tools

We hebben onlangs besproken hoe u uw rommelige Windows-contextmenu kunt opruimen, maar heeft u ooit gewenst dat u meer functionaliteit in de menu's voor Windows Verkenner had? Er is een lichtgewicht applicatie die je een aantal uiterst handige tools geeft, waaronder de mogelijkheid om verborgen bestanden te wisselen of te kopiëren