Vrijdagpret: online flashgames om het weekend in te luiden

Soms kan het weekend hier niet snel genoeg komen. Om je te helpen het weekend in te gaan, een paar leuke online games om te spelen terwijl je wacht op het fluitsignaal, dus laten we meteen beginnen.

Dirk Valentijn

Dirk Valentine and the Fortress of Steam is een leuk 2D-scrollspel met een heleboel verschillende niveaus. Je hebt een kettinggeweer dat je gebruikt om de slechteriken uit te schakelen en ook platforms te creëren om naar verschillende gebieden te gaan.vrijdag-fun-online-flash-games-om-het-weekend in te luiden foto 1

Speel Dirk Valentine op miniclip.com

Ragdoll Cannon: Remake

Dit is een leuk puzzelspel waarbij je met zo min mogelijk schoten ragdolls uit een kanon schiet om de doelen te raken. Je kunt zelfs je score vergelijken met die van je Facebook-vrienden. Dit is een leuke gratis demo om online te spelen met 25 levels, de volledige game kost $ 9,99 en bevat 170 levels, nieuwe soundtracks en andere functies.

Speel Ragdoll Cannon: Remake

Meer verhalen

Wat is Adobe_Updater.exe en waarom wordt het uitgevoerd?

U leest dit artikel waarschijnlijk omdat u een proces met de naam Adobe_Updater.exe hebt opgemerkt dat in uw taakbeheer wordt uitgevoerd, of omdat u het pop-upballonbericht in het systeemvak krijgt dat er een nieuwe update beschikbaar is, en u wilt deze ontvangen ervan af.

Maak snelkoppelingen of sneltoetsen om snel e-mail naar een ontvanger te verzenden

Als je ooit echt naar je map met verzonden e-mail hebt gekeken, heb je waarschijnlijk een trend opgemerkt: je e-mailt steeds weer dezelfde mensen! Omdat we grote fans zijn van het automatiseren van repetitieve taken, gaan we vandaag bekijken hoe we snelkoppelingen kunnen maken om automatisch specifieke ontvangers te e-mailen.

De online stopwatch gebruiken als bureaubladtoepassing

Terwijl ik onderzoek deed voor een project waarbij benchmarking betrokken was, realiseerde ik me dat ik een goede stopwatch nodig had om de resultaten te timen... en toen vond ik een website die precies dat doet, en dat doet het best goed. Om het nog gemakkelijker te maken, kunnen we het starten als een desktop-applicatie.

Een Excel-werkblad insluiten in PowerPoint of Word 2007

Het mooie van de Microsoft Office Suite is de vloeiende interactie van elk toepassingstype. Door het Excel-document in uw presentatie of document in te sluiten, kunt u het gebruiken om effectiever een punt te maken met cijfers of zelfs grafieken.

Back-up en herstel van de lijst met vertrouwde sites van Internet Explorer

Als u een computer op een bedrijfsnetwerk heeft gebruikt, heeft u waarschijnlijk een website aan uw lijst met vertrouwde sites moeten toevoegen omdat deze anders gewoon niet zou werken. Na een tijdje krijg je een warboel van sites in je lijst met vertrouwde sites ... dus hoe zet je die over naar een nieuwe computer zonder ze opnieuw te typen?

Schakel Flash op de gemakkelijke manier in of uit in Internet Explorer

Als u vaak door Flash-zware websites bladert met Internet Explorer en u wilt Flash kunnen uitschakelen en alleen inschakelen wanneer u dat echt wilt, dan is er een eenvoudige manier om dit te bereiken met een kleine applicatie die toepasselijk Toggle Flash wordt genoemd.

Hoe u uw rommelige Windows-contextmenu opruimt

Een van de meest irritante dingen aan Windows is de rommel in het contextmenu waarmee u te maken krijgt als u een aantal toepassingen installeert. Het lijkt alsof elke applicatie vecht voor een deel van je contextmenu, en het is niet alsof je de helft ervan gebruikt.

Stomme geektrucs: meer lettertypen inschakelen voor de Windows-opdrachtprompt

Is het je ooit opgevallen dat er slechts twee lettertypen zijn om uit te kiezen in het eigenschappenvenster van de opdrachtprompt? Wat u misschien niet weet, is dat u een eenvoudige registerhack kunt gebruiken om alternatieve lettertypen in te schakelen, inclusief een zeer leesbaar lettertype dat wordt geleverd met Vista en Office 2007.

Hoe Gmail-contactpersonen in Outlook 2007 te importeren

Naarmate uw e-mailaccounts en e-mailtoepassingen veranderen, lijkt het erop dat er altijd een andere manier is om uw contacten te ordenen. Eerder hebben we besproken hoe u contactpersonen in Thunderbird kunt importeren, maar vandaag zullen we bekijken hoe u belangrijke contactpersonen uit Gmail in Outlook 2007 kunt importeren.

Een stationsletter toewijzen aan een map op de gemakkelijke manier in Windows

Heb je ooit herhaaldelijk toegang moeten krijgen tot een map die diep in een gigantische hiërarchie van mappen is genest? Natuurlijk kun je altijd een snelkoppeling naar die map maken, maar wist je dat je in plaats daarvan ook een stationsletter aan een map kunt toewijzen? Vandaag laten we je zien hoe je dit doet.