Vrijdagpret: Omega Crisis

Het is weer vrijdag en het is tijd om een ​​leuke flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Vandaag bekijken we de ruimteschieter Omega Crisis.

Omega Crisis

Aan het begin van het spel krijg je het basisverhaal van het spel, de verdediging van de buitenpost in de ruimte en instructies over hoe je moet spelen.De besturing is eenvoudig, richt je op de vijand en gebruik de linkermuisknop om te schieten.

Na elk level krijg je de resultaten te zien en hoeveel Tech Points je hebt verdiend.

Hoe meer Tech Points je verdient, hoe meer kans je hebt om je wapens en basisverdediging te upgraden voor het volgende level.

Je kunt ook naar de beheermodus gaan door op de spatiebalk te drukken en schutters en andere soorten wapens te selecteren om de buitenpost te helpen verdedigen.

Kies je missie uit de tijdlijn nadat je een missie met succes hebt voltooid.

Je kunt ook A, W, D, S gebruiken om over de kaart te bewegen en precies te zien waar de vijandelijke schepen vandaan komen. Dit maakt het gemakkelijker om ze te vernietigen voordat ze te dicht bij je basis komen.

Deze game is erg leuk en lijkt op verschillende Desktop Defense-games. Als je op zoek bent naar een leuke manier om de middag te verspillen, en niet naar TPS-rapporten kijkt, kan Omega Crisis je tot het fluitsignaal brengen.

Speel Omega Crisis

Meer verhalen

Vrijdagpret: Wake Up the Box

Nog een vrijdag en het is tijd om de rest van je vrijdag te verspillen met het online spelen van een leuke flashgame. Vandaag bekijken we een ontspannend fysiek puzzelspel genaamd Wake Up the Box.

Maak uw muisaanwijzers linkshandig vriendelijk

Het is een rechtsgerichte wereld, met alles van potloden tot computermuizen die verwachten dat je rechtshandig bent. Hier leest u hoe u uw muis en cursors in Windows 7 en Vista kunt trainen om uw linkshandigheid te respecteren.

Wijzig de taal van de gebruikersinterface in Vista of Windows 7

Wilt u de taal van de gebruikersinterface wijzigen in een editie van Windows 7 of Vista op uw computer? Hier is een gratis app waarmee je dit snel en gemakkelijk kunt doen.

Open een bestandsbrowser vanuit uw huidige opdrachtprompt/terminalmap

Heb je ooit wat werk gedaan op de opdrachtregel toen je je realiseerde dat het een stuk eenvoudiger zou zijn als ik de muis voor deze taak kon gebruiken? Eén commando later heb je een venster open naar dezelfde plek waar je bent.

Bewaak het weer vanaf uw Windows 7-taakbalk

Het kan moeilijk zijn om de weersvoorspelling bij te houden als je het extra druk hebt met je werk. Als je een eenvoudige maar mooi ogende manier nodig hebt om weermonitoring in je taakbalk te integreren, sluit je dan bij ons aan terwijl we naar WeatherBar kijken.

Snel opnieuw opstarten rechtstreeks van Windows 7 naar XP, Vista of Ubuntu

Een van de grootste ergernissen van een dual-boot-systeem is dat je moet wachten tot je pc opnieuw is opgestart om het besturingssysteem te selecteren waarnaar je wilt overschakelen, maar er is een eenvoudig stukje software dat dit proces gemakkelijker kan maken.

Hoe u de hostnaam van uw pc kunt achterhalen vanaf de opdrachtprompt

Als u met netwerken werkt, moet u waarschijnlijk de naam van uw computer weten. In plaats van in het Configuratiescherm te duiken, is er een heel eenvoudige manier om dit vanaf de opdrachtprompt te doen.

Converteer een rij naar een kolom (of omgekeerd) in Google Docs Spreadsheets

Als je met veel spreadsheets te maken hebt, verveel je je nu waarschijnlijk echt. U vraagt ​​zich misschien ook af hoe u van een rij een kolom of een kolom in een rij kunt maken. Hier leest u hoe u het doet met Google Docs Spreadsheets.

Wis, verwijder en vernietig de gegevens van uw harde schijf op een gemakkelijke manier

Een computer aan iemand anders geven? Misschien zet je het op Craigslist om aan een vreemde te verkopen - hoe dan ook, je wilt er zeker van zijn dat je schijf volledig is gewist, geschrobd en ontdaan van alle persoonlijke gegevens. Hier is de gemakkelijke manier om het te doen.

Systeembronnen controleren vanaf de taakbalk van Windows 7

Het probleem met de meeste apps voor systeembewaking is dat ze worden bedekt met al je open vensters, maar je kunt dat probleem oplossen door monitoring-apps toe te voegen aan de taakbalk.