Vrijdagpret: Mega Miner

vrijdag-plezier-mega-mijnwerker foto 1

Vrijdag is eindelijk weer hier en het is tijd om wat plezier te hebben terwijl je wacht om naar huis te gaan. In de game van deze week is het jouw missie om je geweldige mijnbouwmachine te pakken en je een weg te banen naar welvaart en glorie. Ben je klaar om in te graven?

Mega mijnwerker

Het doel van het spel is om je een weg te banen naar welvaart en glorie terwijl je je mijnmachine upgradet en zoveel mogelijk prestaties verdient.vrijdag-plezier-mega-mijnwerker foto 2

U kunt maximaal drie verschillende spellen opslaan. Kies het slot dat je wilt gebruiken en klik erop.

vrijdag-plezier-mega-mijnwerker foto 3

Je start het spel in het midden van de kleine stad en ziet berichten in vervolgkeuzelijsten bovenaan het venster. Druk op de spatiebalk als je klaar bent met elk ervan.

Het stadje bevat de volgende gebouwen (van links naar rechts): Mechanical Repairs Shop, Fuel Station, Teleport Station, Save Tower (om je spel op te slaan als je onderweg bent), Koper voor gedolven goederen, Upgrades Shop en het Status Billboard (je kunt bekijk hier uw onderscheidingen, enz.).

Alles wat je nodig hebt om het spel te spelen zijn de vier pijltjestoetsen (omhoog, omlaag, links, rechts) en de spatiebalk. U kunt soms ook de muis gebruiken om boven- of onder de grond op items te klikken of deze te selecteren.

vrijdag-plezier-mega-mijnwerker foto 4

Klik op het linkertabblad om alle verbruiksartikelen voor eenmalig gebruik te bekijken, zoals extra brandstof, sonarpulsen, enz. die je bij de hand hebt tijdens mijnbouw onder de grond. Extra noodbrandstof meenemen als je dieper begint te mijnen, is zeker een goed idee ...

vrijdag-plezier-mega-mijnwerker foto 5

Het tabblad aan de rechterkant toont u een kaart van het gebied boven en onder de grond, samen met uw huidige locatie.

vrijdag-plezier-mega-mijnwerker foto 6

Stop voor gebouwen en druk op de spatiebalk om met de eigenaren te communiceren en zaken te doen in de stad.

vrijdag-plezier-mega-mijnwerker foto 7

Om aan je mijncarrière te beginnen, kies je gewoon een plek langs het oppervlak waar je geluk hebt en gebruik je de pijl-omlaag om in de grond te graven. Terwijl je aan het minen bent, moet je verschillende monitoren in de hoeken van het spelvenster in de gaten houden:

  • Linksboven zie je je diepte onder de grond.
  • Linksonder ziet u de hoeveelheid resterende laadcapaciteit en de mechanische gezondheid van uw mijnbouwmachine.
  • Rechtsonder zie je hoeveel brandstof je nog hebt en een temperatuurindicator.
  • De monitor rechtsboven is alleen nuttig als u boven de grond bent en brandstof, reparaties en upgrades koopt.

Je zult merken dat een deel van de omgeving zichtbaar wordt als je ondergronds beweegt en op verkenning gaat. Aan de oppervlakte zijn de verborgen gebieden bedekt met zwart, maar verder naar beneden zijn ze verborgen in het wit (de kleurverandering kan een mogelijke spelfout zijn).

Terwijl je aan het mijnen bent, probeer je verschillende materialen te verzamelen, zoals kolen, ijzer, zilver, goud, saffieren, smaragden, robijnen en diamanten om mee naar de oppervlakte te nemen om te verkopen. Hoe dieper je gaat, hoe waardevoller de items die je vindt worden...

vrijdag-plezier-mega-mijnwerker foto 9

Ga door met mijnen totdat je laadruim vol is en/of je naar de oppervlakte moet terugkeren om te tanken. Wanneer je terugkeert naar de oppervlakte, ga naar de koper voor gedolven goederen en druk op de spatiebalk om je gedolven materialen te verkopen. Van daaruit kunt u brandstof, reparaties indien nodig en upgrades kopen. Zorg ervoor dat je elke keer dat je boven de grond bent langs de Save Tower gaat om je voortgang op te slaan. Veel succes en veel plezier!

Speel het spel

Mega mijnwerker

Meer verhalen

Het Connected States of American-project visualiseert de VS op basis van communicatie [Video]

MIT Senseable City Lab, gewapend met geanonimiseerde mobiele telefoongesprekken en sms-gegevens van ATT, heeft in kaart gebracht hoe de VS eruitziet als je sociale gemeenschappen in kaart brengt in plaats van geografische gemeenschappen. Bekijk de video hierboven...

Wat u zei: controleert u uw bandbreedtegebruik?

Eerder deze week vroegen we je om te delen hoe (of helemaal niet) je je bandbreedte bewaakt voor zowel thuisnetwerken als mobiele apparaten. We zijn terug om uw favoriete tools en tips te delen.

Weekendproject: bouw een koffer van koolstofvezel voor je favoriete gadget

Als je ooit koolstofvezel hebt gezien, dacht je waarschijnlijk dat het een soort ruimtetijdperk was dat alleen onder zorgvuldig gecontroleerde omstandigheden in een fabriek kon worden vervaardigd.

Vrijdagpret: Rome-puzzel

Het weekend is bijna aangebroken, maar waarom niet een beetje ontspannen en de rand van uw werkdag halen totdat u naar huis kunt vertrekken? In de game van deze week heb je een kans op grootsheid en de mogelijkheid om Olympus te bezoeken terwijl je werkt aan het bouwen van een nieuwe stad in het vervlogen tijdperk van het oude Rome.

Uit het vak Tips: meerdere achtergronden selecteren, snelle iBook-navigatie en app-prijzen volgen

Een keer per week openen we de doos met tips en delen we de geweldige tips die je hebt ingestuurd. Deze week bekijken we hoe je eenvoudig meerdere achtergronden in Windows 7 kunt instellen, door iBook kunt bladeren en dalende app-prijzen kunt volgen.

Geweldige papieren vliegtuigen om thuis of op het werk voor de lol te maken [Geek Fun]

Heb je van die dagen dat je je verveelt en iets leuks wilt doen? Pak dan wat papier en creëer je eigen persoonlijke vloot van papieren vliegtuigen met deze geweldige how-to-kaart!

Beginner: overschakelen van iGoogle terug naar gewone Google-startpagina

Vandaag schreef een lezer ons dat hun startpagina vroeger Google was, maar nu lijken ze in plaats daarvan vast te zitten op iGoogle en zouden ze liever de gewone oude Google terug hebben. Dit is wat we ze vertelden.

Canto verandert YouTube in een jukebox

Bezoek Cantio als gast en je kunt naar hartelust muziek zoeken. Meld u aan voor een gratis account en u kunt afspeellijsten maken, de video's bij de muziek bekijken en aanvullende artiestinformatie ophalen. Daarnaast...

Google Maps voor Android ondersteunt nu offline caching

Google Maps voor Android is een geweldige manier om uw weg te vinden, maar wat als u zich in een gebied met vlekkerige connectiviteit bevindt? De nieuwe Download Map Area slaat kaarten op voor offline gebruik.

De fysica van druppelkoffiezetapparaten [Video]

Er komt water in en er komt koffie uit. Simpel, toch? Hoewel een koffiezetapparaat misschien eenvoudig te gebruiken is en minimale onderdelen gebruikt om de klus te klaren (en de kosten laag te houden), is de fysica van het proces fascinerend....