Vrijdagpret: Turkije Fling

Het weekend is bijna aangebroken, dus waarom zou u niet wat plezier maken terwijl u wacht om de werkdag af te ronden? Deze week is het jouw missie om een ​​kalkoen te helpen zijn best te doen om te ontsnappen aan het Thanksgiving Day-feest!

Turkije Fling

Het doel van het spel is om onze kalkoenheld te helpen ontsnappen om het hoofdgerecht te worden op het Thanksgiving Day-feest.Het spel is heel gemakkelijk te spelen. Klik en sleep de kalkoen om hem in de lucht te lanceren en gebruik vervolgens je linkermuisknop om hem te laten vliegen terwijl je onderweg maïs eet voor meer vliegkracht.

Klaar, stabiel en gaan!!

Vlieg kalkoen vlieg!! Pak zoveel mogelijk maïs, want zijn reserves zullen heel snel opraken. Je kunt ook de afstand volgen die onze kalkoenheld vliegt in de linkerbenedenhoek.

Hij vliegt hier zeker hoog... heellllllooo in de ruimte. Probeer hem zo lang mogelijk aan de gang te houden ... als hij crasht, wordt hij onderdeel van de Thanksgiving-maaltijd!

friday-fun-turkey-fling foto 5

Hier zijn enkele voorbeelden van wat er kan gebeuren met onze arme kalkoenheld als hij tegen de feesttafel crasht. Ten eerste, hier is hij nadat hij tegen een schotel met aardappelpuree is gebotst.

Gevolgd door het krijgen van zijn paar overgebleven staartveren verbrand door een brandende kaars.

Een crash in de Jell-O...

En een hete ontmoeting met een kandelaar! Au! Hij kan ook landen in een soeppan, in het midden van een taart en op een vork (triple ouch!) Om er maar een paar te noemen.

Speel Turkije Fling

Meer verhalen

Hoe u uw PowerPoint-dia's kunt timen voor effectievere presentaties

Het geven van een presentatie gaat niet alleen om het geven van goede dia's, het gaat er ook om ervoor te zorgen dat onze presentatie klaar is tegen de tijd dat ons publiek hun theepauze wil hebben - dus oefenen hoe lang je voor elke dia moet spreken, is essentieel voor een goede presentatie.

Vrijdagpret: Isis

Ieders favoriete dag van de week is eindelijk terug, dus leun achterover en bereid je voor op nog meer Friday Fun! Vandaag wordt uw waarnemingsvermogen getest terwijl u op uw reis met Isis naar verschillen tussen afbeeldingen zoekt.

Wat is versleuteling en hoe werkt het?

Versleuteling heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de tijd dat de oude Grieken en Romeinen geheime berichten stuurden door letters te vervangen die alleen konden worden ontcijferd door een geheime sleutel. Ga met ons mee voor een korte geschiedenisles en leer meer over hoe encryptie werkt.

Het ultieme iPhone-spel – Star Wars Arcade: Falcon Gunner [Video]

Als je je afvraagt ​​wat dit spel zo speciaal of onderscheidend maakt van andere spellen, kijk dan wat je hiervan vindt. Wanneer je de game speelt, krijg je een mix van wat de camera van je telefoon ziet (d.w.z. een skyline van de stad) en de game zelf...

Veel plezier met deze verzameling van 10 kilobyte (of minder) webapps

Als je wat leuke web-apps wilt om mee te spelen in je browser, dan moet je zeker even de tijd nemen om door deze kleine verzameling 10K Apart-wedstrijdinzendingen te bladeren. Er zijn twee spellen, een grafiek, een 3D-object...

Pc's kunnen nu bestanden en meer delen met Droplr

Droplr is een geweldige, gratis service die het gemakkelijk maakt om foto's, schermafbeeldingen, links en tekst via internet te delen. Sleep uw bestanden eenvoudig naar het pictogram en seconden later heeft u een kort d.pr-adres t...

Help het Blue Screen of Death oplossen door automatisch opnieuw opstarten te voorkomen

Een van de meest frustrerende dingen bij het oplossen van willekeurige blauwe schermfouten is dat de computer opnieuw opstart voordat u de kans krijgt om de foutmeldingen op te schrijven, zodat u ze later kunt googlen. Hier leest u hoe u dat kunt oplossen.

Optimaliseer het Microsoft Word Editor-gebied voor beter schrijven

Onze monitor geeft ons slechts een beperkte ruimte om Word-documenten te bewerken. Van de ene pagina naar de andere springen kost te veel tijd, dus vandaag laten we u enkele eenvoudige tips zien om het bewerkingsgebied van Microsoft Word te maximaliseren voor een betere schrijfervaring.

Hoe de 10 grootste Windows-ergernissen op te lossen

Laten we eerlijk zijn: Windows kan soms serieus vervelend zijn, maar gelukkig is er meestal ook een tijdelijke oplossing of een hulpprogramma van derden dat het probleem verhelpt. We hebben de tien dingen afgerond die ons het meest irriteren, samen met hoe we ze kunnen oplossen.

Koppel en blader door uw iOS-apparaat met telefoonschijf

Heb je ooit gemakkelijk door de mappen op je iPhone of iPod Touch willen bladeren in Windows Verkenner of OS X Finder? Phone Disk maakt het u gemakkelijk en u kunt het tot 1 december gratis krijgen.