Vrijdagpret: Dynamite Train

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 1

De game van deze week bevat een 'explosieve' combinatie van treinen, bruggen en dynamiet! Jouw missie is om te voorkomen dat deze treinen de verschillende bruggen oversteken met vindingrijkheid en een beperkte voorraad explosieven. Kun jij alle brugontwerpen en bouwmaterialen die je tegenkomt vernietigen of zullen je zorgvuldig doordachte vernietigingsplannen mislukken?

Dynamiet trein

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 2De spelinstructies zijn eenvoudig... gebruik de vier soorten explosieven (indien beschikbaar) om verschillende soorten materialen te vernietigen die zijn gebruikt om de bruggen te bouwen. Plaats de explosieven op de gewenste locaties, start de trein en raak op het juiste moment de ontsteker...

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 3

Er wachten vierentwintig niveaus van explosief plezier op jouw plezier.

Opmerking: de kans is groot dat je de muziek in deze game wilt uitschakelen (wat je in de rechterbovenhoek kunt doen).

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 4

Het eerste niveau werkt als een tutorial met voorgestelde locaties voor het plaatsen van je dynamiet. Beweeg uw muis naar de gewenste locatie en klik met de linkermuisknop om het dynamiet in te stellen. Houd er rekening mee dat je je verschillende explosieven tijdens het spel alleen op beperkte locaties kunt plaatsen... het hangt allemaal af van het type explosief dat je gebruikt en de materialen die zijn gebruikt om de bruggen te bouwen.

Opmerking: je kunt je muis naar de vier zijden van het spelvenster bewegen om het perspectief naar links, rechts, enz. te verschuiven. Gebruik de plus- en minknoppen in de linkerbovenhoek om naar wens in of uit te zoomen.

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 5

Als je klaar bent, klik je op de afspeelknop in de linkerbovenhoek om de trein te starten. Je kunt de hele reeks gebeurtenissen zien in de volgende reeks screenshots ...

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 6

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 7

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 8

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 9

Je zult je score zien nadat de trein de bodem van het ravijn/de holte heeft geraakt. Er is geen optie om het niveau opnieuw te spelen voor een betere score, maar als je de trein met succes vernietigt ... je kunt alleen vooruit gaan.

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 10

Het tweede niveau introduceert een nieuw type explosief en gebouwontwerp op de nieuwe brug.

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 11

Niveau vijf zet de trend voort om je denkvaardigheden uit te dagen met sterkere materialen en beperkte explosieven.

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 12

Het laatste niveau voegt een nieuwe kwaadaardige draai aan de mix toe en heeft een nogal ongebruikelijke oplossing. Veel succes en veel plezier!

vrijdag-plezier-dynamiet-trein foto 13

Speel het spel

Dynamiet trein

Meer verhalen

De beste artikelen voor het gebruiken en aanpassen van Windows 8

Nu Windows 8 Enterprise beschikbaar is voor het publiek als een evaluatie van 90 dagen en Windows 8 Pro beschikbaar is voor Microsoft TechNet-abonnees, hebben we besloten links te verzamelen naar de Windows 8-artikelen die we hebben gepubliceerd sinds de release van de Developer Preview.

Desktop Fun: Doorways Wallpaper Collection Series 1

Deuropeningen kunnen naar veel plaatsen leiden, zoals huizen, tuinen, buiten en magische rijken van de verbeelding, om er maar een paar te noemen. Kijk waar deze deuropeningen u naartoe leiden op uw bureaublad met de eerste in onze serie Doorways Wallpaper-collecties.

6 tips en trucs voor het nieuwe Outlook.com van Microsoft

Microsoft's nieuwe Outlook.com is de opvolger van Hotmail - alle Hotmail-gebruikers zullen uiteindelijk worden gemigreerd naar Outlook.com. Outlook.com is een modern webmailsysteem dat een aantal handige functies biedt, waaronder enkele die niet in Gmail te vinden zijn.

Beginner: gebruikte schijfruimte voor Metro-apps in Windows 8 bekijken

In Windows 8 is er geen voor de hand liggende manier om te controleren hoeveel ruimte elke Metro-app in beslag neemt - de optie is eigenlijk verborgen in pc-instellingen, lees verder om erachter te komen hoe u er toegang toe krijgt.

Pin uw favoriete websites op het Metro-startscherm in Windows 8

Het is gemakkelijk om apps en mappen vast te pinnen op het Metro Start-scherm in Windows 8. Hoe zit het met uw favoriete websites? Met Windows 7 kunt u websites vastzetten op de taakbalk. Het is ook eenvoudig om uw favoriete websites vast te pinnen op het Windows 8 Metro Start-scherm.

Geek Trivia: Welke ruimtemissie werd veilig naar huis geleid met een polshorloge en vetpotlood?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat je zei: hoe stel je herinneringen in?

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete trucs te delen om je taken bij te houden met tijdige herinneringen. Nu zijn we terug om enkele geweldige lezerstips te benadrukken (inclusief een beetje software die ouder is dan sommige van onze lezers).

Curiosity's afdaling naar Mars in HD [Video]

Dankzij de Mars Descent Imager (MARDI) die aan de voorste bakboordzijde van Curiosity is gemonteerd, worden we getrakteerd op een video met hoge resolutie van de afdaling van Curiosity naar Mars.

Vrijdagpret: Whiz Wordz Deluxe

In het spel van deze week moet je binnen een korte tijd zoveel mogelijk woorden maken met behulp van de gegeven letters. Kun je snel denken en een winnende reeks woorden maken of wordt je hoofd leeg van de druk?

Het bevestigingsdialoogvenster voor verwijderen inschakelen in Windows 8

Als u net bent overgeschakeld naar Windows 8, of op het punt staat dat te doen, en merkt dat u voortdurend per ongeluk bestanden naar de prullenbak stuurt, komt dat waarschijnlijk omdat Microsoft het bevestigingsvenster voor verwijderen heeft uitgeschakeld. Hier leest u hoe u het opnieuw kunt inschakelen.