Vrijdagpret: dinosaurussen en meteoren

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 1

In de game van deze week is het letterlijk een gevecht om te overleven terwijl je je dinosaurusverdedigers verzamelt in een laatste wanhopige poging om de dodelijke meteoren die op de aarde vallen te overleven? Heb jij wat nodig is om te slagen of ga je uitsterven?

Dinosaurussen en meteoren

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 2Je begint het spel met twee Apatosaur Defenders om je verdediging van dinosaurussoort mee te versterken.

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 3

Je kunt de spookbeelden van de dinosaurussen gebruiken om ze te plaatsen voor je verdedigingsstrategie. Klik met de linkermuisknop op de eieren om ze naar de gewenste locatie te verplaatsen en laat ze los als ze klaar zijn.

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 4

De Apatosauriërs zullen automatisch beginnen te vuren zodra de golf van meteoren begint, maar je moet met de linkermuisknop klikken, de knop ingedrukt houden en je muis bewegen om hun doel te richten waar nodig.

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 5

Je moet er niet alleen voor zorgen dat zo min mogelijk meteoren je dinosaurussen raken, maar ook alle meteoren vernietigen die in de buurt van hen kunnen inslaan. Je kunt het explosieve bereik van de kleine meteoren in de onderstaande afbeelding zien... hoe groter de meteoor, hoe groter de explosie bij inslag.

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 6

Terwijl je elke golf van meteoren overleeft, krijg je de kans om verdedigingsupgrades en extra dinosaurusverdedigers van verschillende typen te winnen. De verschillende soorten dinosauriërs hebben elk hun eigen soort verdedigingsmogelijkheden om je te helpen zo lang mogelijk te overleven.

Opmerking: upgrades voor een dinosaurusverdedigingstype zijn van toepassing op alle dinosaurussen van dat type die momenteel actief zijn.

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 7

De tweede golf overleven...

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 8

De Goggles is een uitstekende upgrade om te winnen!

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 9

Het aantal en de grootte van meteoren zal blijven toenemen naarmate je langer overleeft, dus bereid je voor om hard te werken om uitsterven te voorkomen!

vrijdag-plezier-dinosaurussen-en-meteoren foto 10

Als je toch verliest, kun je het spel gemakkelijk opnieuw beginnen en proberen je topscore te verbeteren. Veel succes en veel plezier!

friday-fun-dinosaurussen-en-meteoren foto 11

Speel het spel

Dinosaurussen en meteoren

Meer verhalen

Schakel de nieuwe 'Speed ​​Dial Style New Tab Page' in de nieuwste Firefox Nightly-builds in

In het verleden had u een extensie nodig om nieuwe tabbladpagina's op 'snelkiesnummers' in Firefox te krijgen, maar de nieuwste Nightly Builds hebben de functie ingebouwd. Vandaag laten we u zien hoe u deze snel kunt activeren met behulp van twee about:config-hacks.

Geek Trivia: welke gameconsole was de eerste met ingebouwd Ethernet?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Signaal-naar-ruis: een time-lapse-video van de zeer grote array [Video]

Time-lapse-beelden, prachtige landschappen, enorme radioschotels die de diepe ruimte scannen, wat wil je nog meer in een video?

Geek Deal: 120 GB SSD-upgradepakket voor $ 129,99 [verlopen]

Als je erover hebt nagedacht om te upgraden naar een Solid State Disk (SSD) om je machine te versnellen, maar je bent afgeschrikt door de prijzen, dan zal de deal van vandaag je een SSD opleveren met een volledig upgradepakket voor iets meer dan een dollar per jaar. GB.

Hacker Geek: OS-vingerafdrukken met TTL- en TCP-vensterformaten

Wist u dat u kunt achterhalen welk besturingssysteem een ​​netwerkapparaat gebruikt door alleen maar te kijken naar de manier waarop het op het netwerk communiceert? Laten we eens kijken hoe we kunnen ontdekken welk besturingssysteem onze apparaten gebruiken.

IT: Hyper-V-virtualisatie installeren op Windows Server 2008 R2

Windows Server 2008 R2 en latere releases van het product worden geleverd met een virtualisatieplatform genaamd Hyper-V, dat vrij goed werkt omdat het in Windows is ingebouwd. Vandaag laten we u zien hoe u het kunt installeren.

De beste How-To Geek-artikelen voor januari 2012

De afgelopen maand hebben we onderwerpen behandeld zoals hoe u uw draadloze netwerk kunt uitbreiden met door Tomato aangedreven routers, de beste wachtwoordtips gedeeld om uw accounts veilig te houden, hoe u Shockwave Flash-crashes in Google Chrome kunt oplossen en meer. Kijk met ons mee als we terugkijken op de beste artikelen van januari.

Hoe u uw wifi-netwerk kunt uitbreiden met eenvoudige toegangspunten

Vorige week lieten we je zien hoe je je netwerk draadloos uitbreidt, deze week bekijken we hoe je een bestaand hardwire-netwerk kunt gebruiken om je draadloze netwerk eenvoudig en snel uit te breiden met eenvoudige toegangspunten.

Geek Trivia: welke beroemde internetworm leidde tot de eerste federale vervolging van computercriminaliteit?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

This Is Aperture Is a Fantastic Nightmare Before Christmas geïnspireerd deuntje

In deze goed uitgevoerde fanvideo komen de personages van het Portal-universum samen om hun eigen vertolking van The Nightmare Before Christmas-deuntje This Is Halloween te zingen.