Vrijdagpret: Demon Destroyer

friday-fun-demon-destroyer foto 1

In de game van deze week ben je op een missie om alle demonen die je tegenkomt te vernietigen, maar je enige wapen is een leger van verbeterde kikkervisjes. Wacht even... kikkervisjes?!! Lukt het jou om dit meest onwaarschijnlijke wapen te gebruiken of zullen de demonen het laatst lachen?

Demonenvernietiger

friday-fun-demon-destroyer foto 2Er wachten tweeëndertig niveaus van demonenvernietigende goedheid op je ... en als je goed genoeg bent, krijg je nog eens acht extra bonusniveaus om doorheen te scheuren.

friday-fun-demon-destroyer foto 3

Het eerste niveau wordt geleverd met een korte tutorial over hoe je de kikkervisjes vanuit het pentagram moet richten en afvuren.

friday-fun-demon-destroyer foto 4

Je kunt elke positie op het pentagram kiezen om vanaf te schieten, dus selecteer een plek, klik met de linkermuisknop en houd ingedrukt, en 'rek' het kikkervisje uit om de vuurkracht te vergroten. Gebruik de lijn van stippen om het kikkervisje te helpen richten...

friday-fun-demon-destroyer foto 5

Zodra je het vereiste aantal punten voor een niveau hebt behaald (rechterbovenhoek, rechterkant van de schuine streep), klik je op Volgende om je score te bekijken.

friday-fun-demon-destroyer foto 6

Zodra je op Volgende hebt geklikt, krijg je je Score en Stars Rating voor dat niveau te zien. Van daaruit kun je ervoor kiezen om het niveau opnieuw te spelen, naar het volgende niveau te gaan of terug te keren naar het niveauselectiescherm.

friday-fun-demon-destroyer foto 7

Het tweede niveau biedt informatie om je te helpen de best mogelijke score te behalen en bevat meer demonen om te vernietigen.

friday-fun-demon-destroyer foto 8

Niveau drie geeft je de kans om het niveau te verslaan zonder dat je alle demonen hoeft te elimineren, maar als je ervoor kiest, kun je blijven vuren totdat alle demonen zijn vernietigd. Veel succes en veel plezier!

friday-fun-demon-destroyer foto 9

Speel het spel

Demonenvernietiger

Meer verhalen

Geek Trivia: Videogamers hebben bijgedragen aan baanbrekend onderzoek naar welke ziekte?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Slimme doe-het-zelf-display toont gameconsoles terwijl kabels worden verborgen

Hoe toon je al je vintage gameconsoles terwijl je ze overzichtelijk en speelklaar houdt? Dit aan de muur gemonteerde display doet geweldig werk door de retro-uitrusting te laten zien terwijl alles netjes blijft.

Pak gratis een exemplaar van Plants vs. Zombies; Met dank aan de ADA

In een nogal onwaarschijnlijke combinatie hebben PopCap Games en de American Dental Association samengewerkt om exemplaren van PopCap's hitgame Plants vs. Zombies weg te geven; pak een exemplaar voor jezelf en print enkele spelcoupons uit om uit te delen met Halloween.

Hoe u Click To Play-plug-ins in Firefox inschakelt?

Heb je ooit een webpagina geopend om allerlei soorten multimedia op de pagina te laten spelen? Firefox heeft een verborgen functie die is ontworpen om dergelijke situaties te voorkomen. Lees verder om erachter te komen hoe u dit kunt inschakelen.

Alle Windows 8-edities op één installatieschijf krijgen

Er zijn veel verschillende versies van Windows, maar u wist waarschijnlijk niet dat, afgezien van de Enterprise-editie, de schijf of afbeelding die u bezit alle versies voor die architectuur bevat. Lees verder om te zien hoe we ze kunnen gebruiken om een ​​universele Windows 8-installatieschijf te maken.

Geek Trivia: de eerste Google Doodle gevierd wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Week in Geek: Mozilla Firefox 19 leidt overschakeling naar nieuwe gebruikersinterface van Australis

Onze eerste editie van WIG voor oktober staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Microsoft brengt Windows 8-app-updates uit voordat ze algemeen beschikbaar zijn, Ubuntu repareert NSFW-inhoud in Amazon Unity-resultaten niet, CyanogenMod krijgt zijn eigen OTA-updatemanager en meer.

De gebaren van Windows 8 gebruiken op een laptop-trackpad

Hoewel Windows 8 misschien een beetje misplaatst lijkt op hardware zonder een aanraakscherm, kunnen trackpad-bewegingen helpen om de kloof te overbruggen. Gebaren op een trackpad werken op dezelfde manier als gebaren op een aanraakscherm.

Geek Trivia: Welke sportuitrusting werd achtergelaten op de maan?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De handigste bladwijzers om uw browse-ervaring te verbeteren

Bookmarklets zijn JavaScript-links die u op de werkbalk van uw browser kunt plaatsen en waarmee u met één klik functionaliteit aan de browser of webpagina kunt toevoegen. Ze zijn gratis en helpen repetitieve taken in uw browser sneller en gemakkelijker uit te voeren.