Friday Fun: Boxhead The Zombie Wars

We hebben weer een vrijdag gehaald en vandaag zullen we kijken naar een geweldige manier om je frustratie te uiten door zombies te doden in Boxhead The Zombie Wars.

Van de site - Boxhead: The Zombie Wars is de 5e game in de serie. Het wordt geleverd met nieuwe graphics, nieuwe vijanden (veel van hen) en Zombie Wars voegt een nieuwe functie toe aan de serie, nu kun je je eigen basis bouwen met torentjes en barricades. Kies Klassieke of Verdedigingsmodus en bereid je voor om de hel binnen te gaan.

friday-fun-boxhead-the-zombie-wars foto 1Schiet de zombies neer voordat ze al je gezondheid stelen. Je krijgt power-ups om de gezondheid te verbeteren, meer munitie en betere wapens te krijgen.

friday-fun-boxhead-the-zombie-wars foto 2

Verdedigingsmodus is een andere coole optie waar je barricades kunt opzetten, geschutskoepels kunt gebruiken en je thuisbasis kunt verdedigen.

friday-fun-boxhead-the-zombie-wars foto 3

Je kunt verschillende instellingen configureren en de besturing aanpassen voor het spel.

friday-fun-boxhead-the-zombie-wars foto 4

Deze game is absoluut erg leuk met veel zombies om te schieten. Je krijgt maar één leven, dus je zult creatieve strategieën moeten gebruiken om een ​​hoger niveau te bereiken.

friday-fun-boxhead-the-zombie-wars foto 5

Speel Boxhead: The Zombie Wars van Sean Cooper in de Geek Arcade

Meer verhalen

Windows XP sneller afsluiten

Een van de grootste ergernissen in Windows XP is wachten op wat een eeuwigheid lijkt terwijl het wordt afgesloten, dus we hebben een aantal registeraanpassingen om Windows te dwingen sneller af te sluiten.

Geek Fun: gratis favoriete NBC-programma's downloaden

Een paar weken geleden hebben we je laten zien hoe je stiekem naar televisie kijkt op het werk, en vandaag gaan we verder met het tv-thema met NBC Direct-bèta waarmee je favoriete NBC-programma's kunt downloaden, abonneren en streamen.

Voedingseenheid (PSU)

De Power Supply Unit (PSU) is een van de meest kritische componenten van een computersysteem. De PSU is verantwoordelijk voor het omzetten van de netstroom (de stroom uit het stopcontact) in laagspannings- en goed gereguleerde gelijkstroom, zodat de hardwarecomponenten van de computer veilig kunnen worden gebruikt. productie

Hoe de oude menu's terug te brengen in Office 2007

Het gebruik van de nieuwe Ribbon-functie in Office 2007 kost tijd om te leren... tijd die je niet hebt omdat projecten zich opstapelen. Vandaag zullen we kijken naar UBitMenu, een hulpprogramma dat het bekende Office 2003-menu in het 2007-lint plaatst.

Friday Fun: Light Bot is een belachelijk geeky Flash-puzzelspel

Het is weer vrijdag en het is tijd om een ​​zeer geeky flashgame te spelen! Light-Bot is een leuk 3D-puzzelspel waarbij je verschillende commando's gebruikt om het kleine personage te manoeuvreren om de blauwe tegel te verlichten.

Converteer PDF-bestanden naar Word-documenten en andere formaten

De meesten van ons kennen eenvoudige manieren om een ​​Word- of ander tekstdocument in een PDF te veranderen, maar wat als we een PDF naar Word moeten converteren? Vandaag zullen we enkele methoden bekijken om een ​​PDF-document om te zetten in een Word- of ander tekstdocument.

Houd uw software up-to-date met Personal Software Inspector

Hoe vaak ben je naar een website geweest om erachter te komen dat je niet de juiste versie van Flash of Shockwave hebt, of heb je een document of bestand ontvangen dat niet werkt met de huidige versie van de software die je hebt geïnstalleerd?

Open Office Easter Egg: Speel Space Invaders in Calc

Het vinden van een paasei in films is meestal cool, maar het vinden in software is nog cooler. Vandaag zullen we kijken naar het verborgen spel in het Open Office Spreadsheet-programma Calc.

Geekplezier voor jou en de kinderen met Crayon Physics Deluxe

Je vindt niet elke dag een spel dat net zo verslavend en leuk is voor zowel jezelf als de kleintjes, maar Crayon Physics Deluxe is er zeker een. Dit is een leuk en uitdagend 2D-puzzelspel waarmee je technische vaardigheden kunt testen met krijttekeningen die tot leven komen als echte fysieke objecten.

Een ISO-image branden in Windows 7

Eindelijk biedt Microsoft de mogelijkheid om ISO-images op schijf te branden in Windows 7. Ik heb deze functie een paar keer gebruikt en het werkt ongelooflijk goed en is gemakkelijk te gebruiken.