Vrijdagpret: aanvalsvloot

Na een lange week is het tijd om even te ontspannen in afwachting van de rusttijd. Vandaag hebben we een geweldige manier om wat van de stress van deze week te verlichten door deel te nemen aan een of andere planetaire vernietiging.

aanvalsvloot

Het doel van het spel is om een ​​reeks planeten op te blazen met de middelen die je ter beschikking hebt wanneer je elk sterrenstelsel betreedt.Zodra je je vernietigingscampagne begint, zul je op elke planeet aankomen met middelen om schepen te bouwen (linkerbovenhoek) en het type schepen (met grondstofkosten) dat je aan de linkerkant kunt bouwen. Om te beginnen met het maken van je invasievloot, klik je gewoon in het blauwe ringgebied. Zodra je de schepen hebt gemaakt, beginnen ze automatisch aan te vallen, zodat je de strijd kunt volgen en indien nodig extra schepen kunt maken.

Zodra je de verdedigingsvloot hebt verslagen, beginnen je schepen vernietiging op de planeet te regenen totdat deze ontploft.

Kaboem!

Als je extra planeten aanvalt, zul je sterkere verdedigingsvloten tegenkomen, zoals hier te zien is. De truc is om het aantal schepen dat nodig is om de planeet te vernietigen in evenwicht te brengen zonder al te veel middelen te verspillen.

Naarmate je van planeet naar planeet vordert, krijg je de mogelijkheid om je verkenningsschepen te upgraden of toegang te krijgen tot extra soorten schepen. Elke upgrade of elk nieuw scheepstype dat wordt gebruikt, kost grondstoffen, dus wees voorzichtig met het gebruik ervan.

Zodra je nieuwe scheepstypen beschikbaar hebt om te bouwen, kun je op het gewenste type aan de linkerkant klikken en ze vervolgens maken in de blauwe ring.

Tijd om de verovering van de melkweg te voltooien!

Als je op zoek bent naar een leuke manier om tijd te verspillen tijdens je vrijdag op je werk, dan is Assault Fleet een goede manier om dat te doen.

Speel Assault Fleet

Meer verhalen

Help haperingen in videostreams in VLC en Windows Media Player te voorkomen

Bij het bekijken van een video die via uw thuisnetwerk wordt gestreamd, is het vervelend om het stottereffect te krijgen. Met een simpele aanpassing in VLC en Windows Media Player kunnen we deze ergernis helpen voorkomen.

Forceer een niet-reagerende grafische toepassing in Ubuntu

Er zijn veel commandoregelhulpprogramma's om niet-reagerende programma's in Linux te doden, maar voor degenen die geneigd zijn om op de knop te drukken, kun je met de Force Quit-paneelknop elke app doden waarop je kunt klikken zonder iets te hoeven onthouden.

Volg trending onderwerpen, favoriete blogs en meer met Regator

Regator beheert RSS-feeds en vindt het meest relevante nieuws van populaire blogs op internet. U kunt Regator zien als uw persoonlijke nieuwscurator en deze aanpassen om u het nieuws te geven zoals u dat wilt.

Stel een Wake on LAN-configuratiescherm in voor uw netwerk

Als IT-manager zijn er veel dingen die u kunt doen die direct van invloed zijn op de bedrijfsresultaten. Terwijl de meest voor de hand liggende directe hardware- en softwarekosten zijn, is een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien het energie-/elektriciteitsverbruik door computersystemen. Terwijl servers 24/7 beschikbaar moeten zijn, desktop

Android uitvoeren op uw netbook of desktop

Wilt u het Android-besturingssysteem van Google uitproberen op uw netbook of desktop? Hier leest u hoe u Android vanaf een flashstation kunt gebruiken en kunt zien hoe snel Android op echte hardware kan draaien!

Waar u uw Google Analytics-trackingcode kunt vinden

Heeft u uw Google Analytics-trackingcode voor uw website nodig? Google maakt het niet gemakkelijk te vinden, maar hier is hoe u het kunt doen.

Voeg wat visuele flair toe aan het Taakbeheer-scherm in Windows 7

Als je het leuk vindt om je systeem zo veel mogelijk aan te passen, dan hebben we een leuke manier voor je om het kleurenschema voor het Taakbeheer-venster te wijzigen. Die tabbladen Prestaties en Netwerken hebben binnen een paar minuten een frisse nieuwe look.

Maak een lijst van de 10 grootste geheugenverhogende processen

Als je snel wilt zien welke processen al je geheugen verspillen, kun je dat doen met een eenvoudige opdrachtregel die de uitvoer van ps filtert om te sorteren op geheugengebruik, en alleen de tien grootste geheugenvreters teruggeeft.

Vraag het de lezers: Star Trek – Kirk of Picard? [Opiniepeiling]

Het debat over wie is of wat de ene kapitein van het ruimteschip beter maakt dan de andere is pure klassieke nerd op zijn best. Deze week willen we weten wie volgens jou de betere kapitein van het ruimteschip is... Kirk of Picard.

Hoe u de maximale uploadgrootte voor PHP-bestanden kunt verhogen

Als je een webapplicatie hebt die bestanden naar de server uploadt via een PHP-script, is het je misschien opgevallen dat je standaard geen vreselijk grote bestanden kunt uploaden. Hier leest u hoe u dit kunt wijzigen.