Friday Fun: The Search For Wondla

De beste dag van de week is eindelijk weer aangebroken, dus het is tijd om wat plezier te hebben terwijl je wacht om naar huis te gaan voor het weekend. De game die we vandaag voor je hebben, neemt je mee naar de toekomst van de mensheid, waar je samen met Eva Nine op reis gaat om andere mensen te vinden.

Opmerking: het spel van vandaag wordt geleverd met een dubbele bonus! Ten eerste is er een vervolggame waar je naartoe kunt gaan als je de eerste hebt voltooid. Ten tweede zijn er drie achtergronden beschikbaar in meerdere formaten voor degenen die genieten van de personages en illustraties die in het spel worden gepresenteerd (zie hieronder).

De zoektocht naar Wondla

Het doel van het spel is om de verschillen te vinden tussen twee op elkaar lijkende afbeeldingen op basis van illustraties uit The Search For Wondla van Tony DiTerlizzi. Ben je klaar om je bij Eva Nine te voegen in haar zoektocht naar andere mensen in de toekomst?Opmerking: er is een versie beschikbaar voor degenen die The Search For Wondla op hun iPads willen spelen!

De eerste game heeft 28 niveaus van verschil om goedheid te vinden waar je doorheen kunt werken. Elk niveau vermeldt het minimum aantal verschillen dat u moet vinden om door te gaan naar het volgende niveau. Als je onderweg een hint nodig hebt, klik dan op de Shake of Reveal-opties onderaan het spelvenster. Als je een level snel genoeg voltooit, krijg je bonuspunten! Er zullen ook verschillen zijn in de afbeeldingen voor individuele niveaus elke keer dat je het spel speelt, dus veel plezier!

Opmerking: het tweede spel heeft 12 niveaus om te voltooien.

Om je een goed gevoel voor het spel te geven, hebben we hier de eerste zes niveaus behandeld en zeven aanwijzingen gegeven voor elk niveau (je hoeft er maar minimaal vijf te vinden).

Eva Nine bekijkt de holografische buitenprojecties in het centrum van haar woonruimte...

Eva Nine is in een knorrige bui als Muthr haar bezoekt voor het slapengaan...

Eva Nine in haar geheime schuilplaats op bezoek bij oude jeugdvrienden terwijl ze nadenkt over haar recente mislukte overlevingstest.

Eva Nine bekijkt de hele set plattegronden voor het ondergrondse heiligdom waar ze is geboren en is opgegroeid.

Eva Nine's ontsnapping naar de oppervlakte als het ondergrondse heiligdom wordt aangevallen door het premiejagerwezen Besteel.

Eva Nine voor het eerst in haar jonge leven aan de oppervlakte. Zal ze slagen in haar zoektocht? Er is maar één manier om erachter te komen!

Speel de zoektocht naar Wondla deel 1

Speel The Search For Wondla Part 2

Bonusinhoud

Als je deze game leuk vond, kun je meer over het boek te weten komen en de drie hier getoonde wallpapers downloaden via de onderstaande link!

Opmerking: de wallpapers zijn er in de volgende formaten: 1024*768, 1280*800, 1280*1024, 1440*900, iPhone, iPhone4 en iPad (klik op de link Extra's onderaan de pagina).

vrijdag-plezier-de-zoek-naar-wondla foto 9

vrijdag-plezier-de-zoek-naar-wondla-foto 10

vrijdag-plezier-de-zoek-naar-wondla foto 11

Bezoek de Zoeken naar Wondla-startpagina

Vind je het leuk om verschilzoekspellen te spelen? Dan wil je zeker eens kijken naar een ander geweldig spel dat we hier hebben besproken:

Vrijdagpret: Isis

Meer verhalen

Vrijdagpret: Turkije Fling

Het weekend is bijna aangebroken, dus waarom zou u niet wat plezier maken terwijl u wacht om de werkdag af te ronden? Deze week is het jouw missie om een ​​kalkoen te helpen zijn best te doen om te ontsnappen aan het Thanksgiving Day-feest!

De levensduur van de batterij op uw iPad, iPhone of iPod Touch maximaliseren

Wat je ook doet, laat je iPhone of iPod niet in een hete auto zitten - hitte doodt batterijen sneller dan welke andere factor dan ook, en je apparaat dat vroeger urenlang opgeladen bleef, zal uiteindelijk nauwelijks opladen, en je zult om Apple te betalen om het te laten vervangen. Hetzelfde geldt voor iedereen

Google Apps-klanten hebben nu toegang tot de volledige set Google-services

Heeft u geduldig gewacht om toegang te krijgen tot het volledige aanbod van Google-services in uw Google Apps-account? Je wachten is eindelijk voorbij! Google heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van dezelfde services die beschikbaar zijn voor reguliere Google-accounts.

Voeg vakantiestijleffecten toe aan je foto's met Glitterboo

Heb je foto's die je feestelijk wilt maken op zoek naar de aankomende feestdagen? Glitterboo kan speciale effecten aan je afbeeldingen toevoegen en ze iets speciaals maken om naar te kijken.

Leuke sociale netwerken Schoolklas Foto [Afbeelding]

deviantART-lid darkywarky heeft een leuke afbeelding gemaakt met populaire sociale internetnetwerken, afgebeeld als studenten op een klassenfoto.

Hoe FileMenu te gebruiken om uw bestanden efficiënter te beheren

Het ordenen van bestanden kan erg tijdrovend zijn en het verplaatsen van bestanden tussen mappen vereist vaak veel muisklikken tussen de ene bestandsdirectory naar de andere. Hier leest u hoe u FileMenu kunt gebruiken om deze taken efficiënter uit te voeren.

Een indextabel maken als een professional met Microsoft Word

Afbeelding door Ifijay

Hoe u een partitieschema voor uw Linux-pc kiest

Bang voor het gevreesde p-woord? Je bent niet alleen. Partities kunnen ingewikkeld worden, dus hier is een uitleg van wat ze zijn, hoe ze worden gebruikt en een eenvoudige sjabloon om te gebruiken voor je eigen Linux-installatie.

AeroWeather verandert de aero-kleur van uw systeem om de weersomstandigheden weer te geven

Bent u op zoek naar een leuke en unieke manier om de huidige weersomstandigheden in uw omgeving te volgen? Met AeroWeather kunt u de huidige temperatuur of buitenomstandigheden volgen door de aero-kleur van uw systeem aan te passen.

Luister naar en krijg toegang tot Grooveshark op uw bureaublad

Wilt u Grooveshark rechtstreeks vanaf uw bureaublad openen in plaats van een open browservenster te behouden? Zo ja, dan is de Grooveshark Desktop-app precies wat u zoekt.