Vrijdagpret: speel Tetris in Google Chrome

Speel je liever klassieke games dan de nieuwere? Maak je dan klaar voor wat klassieke goedheid met de JC-Tetris-extensie voor Google Chrome.

JC-Tetris in actie

Wanneer u op uw nieuwe JC-Tetris-werkbalkknop klikt, wordt er een nieuw mini-Chrome-venster geopend waarin het spel wordt weergegeven. Dit kan erg handig zijn voor diegenen die het spel willen of moeten pauzeren, het venster willen minimaliseren en het spel later willen beëindigen. Het enige dat nodig is om te spelen zijn de vier pijltjestoetsen en de spatiebalk.Opmerking: de tekst was klein toen het venster voor het eerst werd geopend tijdens onze test, dus we hebben de sneltoets Ctrl + twee keer gebruikt om het te vergroten. U kunt al dan niet vergelijkbare resultaten met tekstgrootte ervaren.

friday-fun-play-tetris-in-google-chrome foto 1

Zoals elk Tetris-spel beginnen dingen rustig genoeg, maar deze versnelt snel, dus wees voorbereid! Merk op dat je wel een waarschuwing krijgt van wat er wacht om op het spelbord aan de linkerkant te vallen.

friday-fun-play-tetris-in-google-chrome foto 2

Telkens wanneer u een spel voltooit, ziet u dit kleine venster waarin u wordt gevraagd of u een naam voor de score wilt invoeren... u kunt het venster gemakkelijk negeren/overslaan door op Annuleren te klikken.

friday-fun-play-tetris-in-google-chrome foto 3

Weer een wedstrijd en een veel beter resultaat. Wees niet verbaasd als je aan het einde die kleine uitbarsting van gehaaste paniek voelt!

friday-fun-play-tetris-in-google-chrome foto 4

Conclusie

JC-Tetris is een plezierige manier om te ontspannen als je even pauze nodig hebt. De mogelijkheid om het spel te pauzeren en het voor later te minimaliseren, maakt het nog beter. Veel plezier!

Links

Download de JC-Tetris-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Een iTunes-account maken zonder creditcard

iTunes Store biedt een grote verscheidenheid aan gratis inhoud, maar om het te downloaden moet je een account hebben. Meestal moet u uw creditcardgegevens invoeren om u aan te melden, maar hier is een eenvoudige manier om een ​​iTunes-account te krijgen voor gratis downloads zonder betalingsgegevens in te voeren.

Pandora gebruiken in Boxee

Boxee is een erg coole multimedia-app waarmee je op veel verschillende manieren toegang hebt tot je digitale media en deze kunt streamen. Er zitten ook veel extra apps bij, en vandaag bekijken we de Pandora-applicatie in Boxee.

Hoe NCAA March Madness online te bekijken

Je hebt je haakjes ingevuld en nu ben je klaar voor een van Amerika's meest populaire sportevenementen. Maar wat als u vastzit op uw werk of niet achter uw tv zit? Of laat je lokale partner een ander spel zien? Vandaag laten we zien hoe je alle March Madness online kunt vangen.

Vrijdagpret: ontvoering

Eindelijk is er weer een vrijdag en is het tijd om de middag te verspillen aan bedrijfstijd met het spelen van een flashgame. Vandaag bekijken we een leuk spel genaamd Abduction.

Speel elke dag een nieuw willekeurig spel in Chrome

Als u elke dag een paar momenten kunt ontspannen, kan de tijd zo veel beter verstrijken en kunt u zich verfrist voelen. Als je favoriete methode om te ontspannen het spelen van een snel spelletje is, doe dan mee en bekijk de Random Games van MyGiochi.net-extensie voor Google Chrome.

Wijs een netwerkschijf toe van XP naar Windows 7

We hebben veel vragen ontvangen over het toewijzen van een schijf van XP naar Windows 7 om eenvoudig toegang te krijgen tot gegevens. Vandaag bekijken we hoe u een schijf kunt toewijzen in Windows 7 en hoe u deze kunt toewijzen aan een XP-schijf vanuit Windows 7.

Snelle oplossing voor Google Afbeeldingen zoeken

Ben je het onnodige laden van webpagina's en extra klikken op links beu om toegang te krijgen tot een afbeelding die je hebt gevonden met Google Afbeeldingen zoeken? Nu kunt u rechtstreeks naar de afbeelding zelf springen met de clickGOOGLEview-extensie voor Google Chrome.

Mediastreaming in Windows Home Server naar Windows Media Player inschakelen

Een van de coole functies van Windows Home Server is de mogelijkheid om foto's, muziek en video naar andere computers in uw netwerk te streamen. Vandaag bekijken we hoe u streaming in WHS naar Windows Media Player in Vista en Windows 7 kunt inschakelen.

Help carpale tunnelproblemen voorkomen met Workrave

Of het nu voor werk of vrije tijd is, velen van ons brengen elke dag te veel tijd op de computer door. Hierdoor lopen we het risico carpaletunnelproblemen te krijgen of te verergeren, maar dankzij Workrave kunt u deze problemen helpen voorkomen.

Voeg de Prullenbak toe aan het Startmenu in Windows 7

Heb je ooit geprobeerd de Prullenbak te openen door te zoeken naar de Prullenbak in het menu Start, om niets te vinden? Hier is een snelle truc waarmee u de Prullenbak rechtstreeks vanuit uw Windows Start-menu-zoekopdracht kunt vinden.