Friday Fun: Speel MineSweeper in Google Chrome

Ben je verslaafd aan MineSweeper en speel je het graag als je even pauze neemt van je werk? Nu kunt u die mijnenvegende goedheid toevoegen aan Google Chrome met de Chrome MineSweeper-extensie.

Vind die mijnen!

Zodra de extensie is geïnstalleerd, klikt u op de werkbalkknop om toegang te krijgen tot het spel (opent in een nieuw tabblad). De emoticons boven aan het tabbladvenster geven de moeilijkheidsgraad van de beschikbare gameplay aan.friday-fun-play-mijnenveger-in-google-chrome foto 1

Soms kun je met dit spel in korte tijd snel vooruitgang boeken...

friday-fun-play-mijnenveger-in-google-chrome foto 2

Om even later te verliezen. Je moet je strategie dus wel goed uitstippelen. Je zult verrast zijn (of misschien gealarmeerd?) hoe snel je verslaafd raakt aan het spelen van nog maar één ronde!

friday-fun-play-mijnenveger-in-google-chrome foto 3

Wil je een grotere uitdaging? Klik op de middelste emoticon om toegang te krijgen tot een moeilijker niveau.

friday-fun-play-mijnenveger-in-google-chrome foto 4

Het ultieme niveau ... hoeveel mijnenvegen straf ben je in voor?

friday-fun-play-mijnenveger-in-google-chrome foto 5

Conclusie

Als je een MineSweeper-fan bent, dan is dit een perfecte aanvulling op je browser. Voor degenen die nieuw zijn in dit spel, dan wacht er veel plezier op je.

Links

Download de Chrome MineSweeper-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Bescherm uw kinderen met de CEOP Enhanced Internet Explorer 8

Wilt u Internet Explorer veiliger en nuttiger maken voor u en uw gezin? Ga dan met ons mee als we kijken naar de CEOP (Child Exploitation and Online Protection Center) verbeterde versie van Internet Explorer 8.

Friday Fun: games die eruitzien als productiviteitsapps

We hebben je leuke flashgames laten zien die je op vrijdagmiddag tijdens de bedrijfstijd kunt spelen. Hopelijk heb je tijdens het spelen ervan geen gesprek ontvangen. Vandaag laten we je een aantal coole games zien om te spelen die eruitzien als productiviteits-apps, dus de baas zal niet wijzer zijn.

Luister naar lokale FM-radio in Windows 7 Media Center

Als u een ondersteunde tunerkaart en een aangesloten FM-antenne hebt, kunt u naar uw favoriete lokale over-the-air FM-zenders luisteren in Windows 7 Media Center.

Speel je favoriete DOS-games in XP, Vista en Windows 7

Wil je een trip down memory lane maken met old school DOS-games? Met D-Fend Reloaded kun je gemakkelijk je favoriete DOS-games rechtstreeks op XP, Vista en Windows 7 spelen.

Aangepaste herlaadtijden instellen voor afzonderlijke webpagina's in Chrome

Heeft u een webpagina die af en toe opnieuw moet worden geladen of heeft u meerdere webpagina's die elk hun eigen herlaadtijd nodig hebben? Nu kunt u het beste van beide hebben met de AutoReloader-extensie voor Google Chrome.

Verbeterde ballon-tooltips toevoegen aan Firefox

De standaardballon-tooltip in Firefox doet het soms goed, maar er zijn gevallen waarin iemand vindt dat meer informatie veel beter zou zijn. De Tooltip Plus-extensie voor Firefox geeft je browser die leuke extra informatieboost.

Luister naar meer dan 100.000 radiostations in Windows Media Center

Een leuke functie in Windows 7 Media Center is de mogelijkheid om naar lokale FM-radio te luisteren. Maar wat als je geen tunerkaart hebt die een aangesloten radioantenne ondersteunt? De RadioTime-plug-in lost het probleem op door toegang te verlenen tot duizenden online radiostations.

Mobiele websites bekijken in Windows met Safari 4 Developer Tools

Wilt u mobiele websites die zijn ontworpen voor de iPhone en andere mobiele apparaten op uw pc uitproberen? Met Safari 4 voor Windows kunt u dit eenvoudig doen met hun ontwikkelaarstools.

Verbeter uw Gmail-account in Chrome

Ben je het zat dat items zoals de chat- en uitnodigingsboxen je Gmail-account overvol maken? Doe dan met ons mee als we kijken naar de Better Gmail-extensie voor Google Chrome.

Vraag het de lezers: deel uw tips voor het verslaan van virussen en malware

We hebben in de loop der jaren enkele van onze beste tips voor het omgaan met malware gedeeld, en nu is het jouw beurt! Deel uw favoriete tips voor bescherming tegen of verwijdering van virussen en andere soorten schadelijke software.