Vrijdagpret: Mechanisch Commando 2

Het is vrijdag en je bent het zat dat de baas je vertelt over de TPS-rapporten die eraan komen. Tijd om wat plezier te hebben in de bedrijfstijd en het leuke flashspel Mechanical Commando 2 te spelen.

Mechanische Commando 2

Dit is een coole game waarin je in de cockpit van je mecha zit en verschillende planeten bezoekt om vijanden uit te wissen en burgers te redden.vrijdag-leuk-mechanisch-commando-2 foto 1

In het hoofdmenu kies je de planeet waar je een missie wilt starten. Naarmate je verder komt in levels, heb je meer missie-opties. Vanaf hier kun je het spelvolume en de kwaliteit regelen.

vrijdag-leuk-mechanisch-commando-2 foto 2

Wanneer elke missie begint, krijg je een briefing met een hoofddoel.

vrijdag-leuk-mechanisch-commando-2 foto 3

Hier is een voorbeeld van de eerste missie... je zit in de mech en begint met het neerschieten van vijanden en constructies. De besturing is eenvoudig... richt en schiet met de muis en gebruik de WASD-toetsen om te bewegen.

vrijdag-leuk-mechanisch-commando-2 foto 4

Hier redden we burgers...

vrijdag-leuk-mechanisch-commando-2 foto 5

Proberen een baas te verslaan, zodat je de controle over een groter voertuig kunt overnemen om door te gaan met het vernietigen van de vijand.

vrijdag-leuk-mechanisch-commando-2 foto 6

Zodra je de baas hebt verslagen, kun je de controle over het voertuig overnemen en verder gaan met meer vuurkracht.

vrijdag-leuk-mechanisch-commando-2 foto 7

Soms wordt het terrein afgezet, zodat je het grotere voertuig niet altijd kunt gebruiken en eruit moet springen door op de spatiebalk te drukken en verder te gaan in je mecha.

vrijdag-leuk-mechanisch-commando-2 foto 8

Er is een hanger voor je om wapenupgrades te pakken naarmate je verder komt in levels.

vrijdag-leuk-mechanisch-commando-2 foto 9

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de tijd door te brengen totdat het fluitsignaal klinkt, dan is dit spel de oplossing.

Mechanische Commando 2 spelen

Meer verhalen

Sluit uw Windows Home Server af of start deze opnieuw op vanaf de console

Het kan zijn dat u om verschillende redenen uw thuisserver moet afsluiten of opnieuw moet opstarten. Als WHS nieuw voor u is, weet u misschien niet dat het vanaf de console kan worden gedaan zonder dat u een monitor en toetsenbord op de server zelf hoeft aan te sluiten.

Tv-kanaallogo's toevoegen aan Windows 7 Media Center

Ben je die saaie kanaalvermeldingen in Windows Media Center beu? Zou je willen dat ze mooie kleurrijke logo's hadden zoals een commerciële DVR? Hier kijken we naar het toevoegen van een beetje kleur en flair aan Media Center-kanaalvermeldingen met My Channel-logo's.

Back-up van Windows Home Server-mappen naar een externe harde schijf

Het gebruik van Windows Home Server voor het maken van back-ups van computers op uw lokale netwerk is een geweldig hulpmiddel voor uw back-upstrategie. Maar hoe zit het met het maken van een back-up van de gegevens op de server zelf? Hier bekijken we het gebruik van een externe schijf om een ​​back-up te maken van enkele van uw belangrijke gegevens.

Verhoog de intervallen voor overslaan en opnieuw afspelen in Windows 7 Media Center

Bent u op zoek naar een manier om uw intervallen voor vooruit en achteruit overslaan in Media Center voor Windows 7 te verfijnen? Vandaag laten we u zien hoe u een paar wijzigingen in het register aanbrengt, zodat u de intervallen voor overslaan en opnieuw afspelen kunt aanpassen.

Synchroniseer bestanden tussen computers en mobiele apparaten met Live Mesh

Wilt u overal direct bij uw bestanden kunnen? Met Live Mesh kun je bestanden synchroniseren tussen computers, mobiele apparaten en zelfs Macs, wat zowel gratis als eenvoudig is.

Schijfopruiming plannen in Windows 7 en Vista

Het is altijd een goed idee om regelmatig onderhoudstaken uit te voeren, zoals Schijfopruiming op uw Windows-computer, zodat deze soepel blijft werken. Vandaag bekijken we hoe u een eenvoudige Schijfopruimingstaak plant en hoe u opdrachtregelschakelaars gebruikt voor een meer geavanceerde installatie.

Toegang krijgen tot een zoekvak in Google Chrome

Mist u een zoekvak in Chrome en wilt u er graag een terug? Doe dan mee terwijl we de Search Box-extensie bekijken.

Desktop Fun: Valentijnsdag Wallpaper Collection

Ben je op zoek naar een aantal unieke achtergronden om dit jaar de gevoelens in je hart te uiten? Dan wil je zeker een kijkje nemen in onze speciale Valentijnscollectie.

Browsegeschiedenis wissen in Firefox met een sneltoets

Ben je het zat om handmatig je browsergeschiedenis te verwijderen of te moeten wachten tot de browser is gesloten om deze te verwijderen? Kijk dan eens naar de Clear History-extensie voor Firefox.

Vrijdagpret: Fat Slice

We hebben eindelijk weer een slopende week op kantoor doorstaan, helaas is de baas nooit tevreden. Ach ja, tijd om het te vergeten en te ontspannen met het spelen van een leuk flash-spel om je het weekend gemakkelijk te maken. Vandaag kijken we naar het leuke flashspel Fat Slice.