Vrijdagpret: Daisy in Wonderland

Heb je last van de gevolgen van weer een week van schuren op het werk? Dan is het tijd om even te ontspannen en plezier te maken! In de game van deze week kun je interdimensionaal reizen terwijl je Daisy helpt om naar huis terug te keren.

Opmerking: als je de soundtrack voor de game wilt uitschakelen, klik je op het geluidspictogram in de rechterbovenhoek.Daisy in Wonderland

Het doel van het spel is om Daisy te helpen ontsnappen uit de dimensionale val waarin ze zich bevindt. Je moet heen en weer reizen door meerdere niveaus van Wonderland en de Grote Stad om te slagen en Daisy te helpen thuis te komen.

Je gebruikt de pijltoetsen naar rechts, links en omhoog om Daisy te verplaatsen en de spatiebalk om door deuren te reizen, poorten te ontgrendelen en de schakelaars om te draaien voor de beweegbare muren die je op hogere niveaus tegenkomt.

friday-fun-madeliefje-in-wonderland foto 2

Dit is het startpunt van je reis om Daisy te helpen ontsnappen uit de dimensionale val waarin ze zit. Het doel is om je een weg te banen naar de gele uitgangsdeur, maar er zullen obstakels op je weg zijn. Op het eerste niveau fungeert de boom als een muur en moet je er omheen werken. Door de paarse deuren kun je heen en weer reizen tussen Wonderland en de Grote Stad. Ben je klaar om te gaan?

friday-fun-madeliefje-in-wonderland foto 3

Als je eenmaal door de paarse deur bent en in de Grote Stad, heb je geen obstakel meer tussen jou en de tweede paarse deur.

friday-fun-madeliefje-in-wonderland foto 4

Tijd om terug te reizen naar Wonderland…

friday-fun-madeliefje-in-wonderland foto 5

Op dit punt hoef je alleen nog maar de wijnstok te beklimmen en toegang te krijgen tot de uitgang.

friday-fun-madeliefje-in-wonderland foto 6

Tijd om dit niveau achter je te laten…

friday-fun-madeliefje-in-wonderland foto 7

Als je een level met succes voltooit, zie je je huidige score, kun je naar het volgende level gaan of het spel herstarten.

Niveau 2 begint drukker te worden en je begint de eerste groep gesloten poorten tegen te komen. Het eerste dat u hoeft te doen, is beginnen met het verzamelen van sleutels ...

Zodra je de eerste sleutel hebt, klim je naar het tweede niveau.

Ontgrendel de eerste poort en klim omhoog om de tweede sleutel te pakken. Als je die sleutel eenmaal hebt, is het tijd om weer tussen dimensies te reizen.

Je hebt nu zeker een solide en duidelijk pad.

friday-fun-madeliefje-in-wonderland foto 12

Weggaan, weggaan, weggaan…

friday-fun-madeliefje-in-wonderland foto 13

Weer een level succesvol afgerond!

Vanaf level 3 zul je een ander nieuw type obstakel tegenkomen...vuile muren. Vanaf dit punt zul je meer ingewikkelde patronen moeten bedenken om door de paarse deuren te reizen om door het level te bewegen, de sleutels te verzamelen die je nodig hebt en de uitgang te bereiken. Zodra je de hogere niveaus bereikt, zul je ook schakelaars tegenkomen voor het verschuiven van muren (te zien in de afbeelding bovenaan het artikel). Wanneer een verschuivende muur in de ene dimensie verdwijnt, verschijnt deze in de andere en kan een obstakel voor je vooruitgang vormen. Veel plezier en succes!

Speel Daisy in Wonderland

Meer verhalen

Snackr RSS Ticker Scrolls Updates Over Uw Monitor

Snackr is een op Adobe AIR gebaseerde RSS-ticker. Installeer, laad het met RSS-feeds en kijk hoe het nieuws voorbij rolt.

Bureaubladplezier: Aanpassingsset voor middeleeuws thema

Ben je een fan van middeleeuwse of fantasy-fictie en rollenspellen? Maak je dan klaar om de magische kracht van je bureaublad te vernieuwen terwijl het naar nieuwe rijken reist met onze Middeleeuwse thema-aanpassingsset.

Hoe u uw Android-startscherm organiseert voor optimale productiviteit

Het is fijn om veel applicaties op onze Android-telefoon te hebben, totdat we ons realiseren dat deze applicaties onze telefoon vervuilen door onze beperkte schermruimte in beslag te nemen. Dit zijn enkele tips om uw scherm te ordenen voor optimale productiviteit.

Wat zijn de verschillen tussen MP3, FLAC en andere audioformaten?

Digitale audio bestaat al heel lang, dus er is zeker een overvloed aan audioformaten. Hier zijn enkele van de meest voorkomende, wat ze onderscheidt en waarvoor ze moeten worden gebruikt.

Vraag How-To Geek: het Office-lint leren, opstarten naar USB met een oud BIOS en Windows snappen

U heeft vragen en wij hebben antwoorden. Vandaag belichten we hoe u de nieuwe Office-interface onder de knie kunt krijgen, een computer met een verouderd BIOS via USB kunt opstarten en vensters kunt vastzetten op vooraf ingestelde locaties.

Nog een keer tot de overtreding - Facebook-apps hebben nu toegang tot uw adres en telefoonnummer

Net op het moment dat je dacht dat het misschien wat rustiger zou zijn, heeft Facebook opnieuw een stap gezet die meer van je persoonlijke gegevens in gevaar zou kunnen brengen. In de toekomst zullen app-ontwikkelaars van derden nu de mogelijkheid hebben om...

Dial Zero versnelt u door vervelende klantenservicemenu's

Dial Zero is een handige Android-applicatie die je de snelste route laat zien vanaf het begin van je klantenservicegesprek naar een echt mens.

Voltooi Dropquest 2011 en ontvang gratis Dropbox-opslag

Als je een fan bent van Dropbox, de cloudgebaseerde opslagservice en puzzels, dan is Dropquest 2011 een perfecte uitdaging voor jou. Los alle puzzels op en ontvang gratis Dropbox-opslag.

De kinderen hebben geen idee wat oude technologie is [Video]

Als je je maandag oud wilt voelen, bekijk dan deze video van schoolkinderen die proberen uit te vinden wat ze moeten doen met de technologie van weleer.

Wat is logisch volumebeheer en hoe schakel je het in Ubuntu in?

Logical Volume Manager zorgt voor een abstractielaag tussen uw besturingssysteem en de schijven/partities die het gebruikt. Bij traditioneel schijfbeheer zoekt uw besturingssysteem naar welke schijven beschikbaar zijn (/dev/sda, /dev/sdb, enz.) en kijkt vervolgens welke partities beschikbaar zijn op die schijven