Vrijdagpret: Isis

Ieders favoriete dag van de week is eindelijk terug, dus leun achterover en bereid je voor op wat meer Friday Fun! Vandaag wordt uw waarnemingsvermogen getest terwijl u op uw reis met Isis naar verschillen tussen afbeeldingen zoekt.

Opmerking: de game van vandaag is gebaseerd op het bovennatuurlijke thrillerboek Isis van Douglas Clegg.

Isis

Het spel maakt gebruik van illustraties uit het boek Isis en je moet in elke ronde zeven verschillen tussen de twee afbeeldingen vinden. Sommige verschillen zijn gemakkelijk te vinden, maar andere zijn heel subtiel!Opmerking: u kunt de muziek wel of niet uitschakelen tijdens het spelen.

Om je een goed gevoel voor het spel te geven, hebben we een screenshot toegevoegd met de verschillen gemarkeerd voor elk van de rondes. Hoewel dit handig zal zijn tijdens het spelen, zul je zeker enkele verschillen tegenkomen die hier niet worden getoond.

Het begin van je reis met Isis in haar zoektocht. Merk op dat je onderaan het spelvenster kunt klikken voor hints. Elke keer dat u op een hint van een ander formaat klikt, moet de meter opnieuw worden opgeladen... hoe groter de hint, hoe meer opladen nodig is.

De lachende maagdsteen...

De schommel op de heuvel. Dit is een van de panelen met enkele nogal subtiele verschillen, zoals kleine boomtakken en de wolkenschaduw.

Hij die toekijkt vanuit de ramen.

In de graven…

Pas op voor de skeletstrijders!

Wacht even!

Meer ontdekkingen…

Voelt haar weg.

Wat is dat in de lucht?

Daar is hij!

De laatste stap.

Nadat je klaar bent, kun je opnieuw spelen om meer verschillen te zoeken, je score in te dienen en/of meer over het boek te weten te komen.

Speel Isis

Bonusinhoud

Als je het spel en de illustraties leuk vond, is er een reeks achtergronden (en avatars) beschikbaar om te downloaden.

Isis-achtergronden en avatars downloaden

Meer verhalen

BitTorrent voor beginners: uw privacy beschermen

Foto door Benjamin Gustafsson

Hoe Google Squared te gebruiken om essayonderwerpen te onderzoeken (voor studenten)

Foto door mindmapinspiration

Wat is de Linux-kernel en wat doet het?

Met meer dan 13 miljoen regels code is de Linux-kernel een van de grootste open source-projecten ter wereld, maar wat is een kernel en waarvoor wordt deze gebruikt?

Sfeerthema voor Firefox 4 in Ubuntu

Gebruikt u Firefox 4 in Ubuntu? Als dat zo is, bent u misschien niet zo tevreden over hoe het standaardthema eruitziet. Een snel bezoek aan de Personas-website kan u helpen om Firefox mooi te laten opgaan in uw systeem.

Project ROME verlegt de grenzen van webapps

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe geavanceerde webapps kunnen worden, is hier een nieuwe app die de limiet verlegt. Adobe heeft onlangs een nieuwe bèta-webapp onthuld, Project ROME, waarmee je geavanceerde documenten, presentaties, webs...

Een pompoensnijsjabloon maken in Photoshop

Ziek van dezelfde saaie Jack O'Lantern-gezichten? Voor iets anders dit jaar, start Photoshop en maak je eigen aangepaste stencils van Foto's of bijna elk soort afbeelding.

Desktopplezier: Transformers-aanpassingsset

Of je nu een fan bent van de klassieke Transformers tekenfilms of de nieuwere films, je kunt precies vinden wat je nodig hebt om je desktop om te toveren in iets nieuws met onze Transformers Customization Set.

Ontvang bestanden die via e-mail of een webpagina naar je Dropbox worden verzonden

Heb je ooit gewild dat iemand je een bestand zou sturen dat te groot was om te e-mailen? Hier leest u hoe u uw Dropbox kunt veranderen in een manier waarop anderen u probleemloos bestanden kunnen sturen.

Maak strakkere contouren in Word door alleen tabbladen te gebruiken

Effectieve contouren zijn overzichtelijk met voldoende ruimte om in detail te treden. Helaas voegt het standaardoverzichtsformaat van Word te veel extra ruimte in en voorkomt de automatische opmaak dat u het eindproduct kunt controleren. Om strakkere contouren in Word te maken, hebt u alleen de tab-knop nodig.

Hoe u uw browser en heerlijke bladwijzers kunt synchroniseren met uw iOS-apparaat?

Het hebben van een iOS-apparaat is in wezen alsof je altijd een minicomputer bij je hebt. Als u ermee op internet surft, is het synchroniseren van uw browserbladwijzers tussen uw computer en apparaat een must en we laten u zien hoe.