Friday Fun: favoriete games om te spelen in Chrome

Online games kunnen een perfecte onderbreking zijn terwijl u aan het werk bent en de keuze uit een veelvoud aan games maakt het nog beter. Als je een gameverslaafde bent, wil je zeker eens kijken naar de Game Button-extensie voor Chrome.

Spelknop in actie

Zodra de extensie is geïnstalleerd, bent u klaar om te genieten van al dat goede gamen. Om te beginnen, klikt u gewoon op de werkbalkknop en kiest u een spelcategorie. Voor ons voorbeeld hebben we Shooting Games gekozen.friday-fun-favoriete-games-to-play-in-chrome foto 1

Zodra je een spelcategorie hebt geselecteerd, wordt er een nieuw venster geopend. In de rechterbenedenhoek heb je toegang tot een schuifbaar vervolgkeuzemenu en kun je de game kiezen die je wilt spelen.

Opmerking: sommige van deze games hebben geluiden die niet kunnen worden uitgeschakeld, dus misschien wilt u het volume helemaal laag hebben of uw luidsprekers tijdelijk uitschakelen als u aan het werk bent.

Voor onze eerste game kozen we Snowball Throw. Merk op dat er een leuke afwisseling is zoals DinoKids – Boogschieten tot spellen als Secret Agent.

friday-fun-favoriete-games-to-play-in-chrome foto 3

Je kunt zien dat ons spel een mooi formaat had ... niet te klein en niet te groot.

Ga sneeuwballen! Dit is zeker een leuke om te proberen ... de beste aanpak hiervoor is om de ene hand te gebruiken om met de muis te klikken en de andere hand om hem tegelijkertijd te verplaatsen.

Indien gewenst kun je je score posten en daarna andere highscores zien.

Voor onze tweede game hebben we besloten om de schietbaan Target Shooter te proberen.

Deze is zeker een beetje moeilijker omdat je extreem precies moet zijn terwijl je zo snel mogelijk beweegt.

Niet slecht voor de score, maar dat is oké. Je zult zeker plezier hebben bij het vinden van de spellen die je favorieten zullen worden terwijl je geniet van de leuke afwisseling.

friday-fun-favoriete-games-to-play-in-chrome foto 9

Conclusie

Als je van online games houdt en een goede variëteit wilt om uit te kiezen, dan is de Game Button-extensie een leuke toevoeging aan je browser.

Links

Download de Game Button-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

OCR alles met OneNote 2007 en 2010

OCR-software van hoge kwaliteit kan vaak erg duur zijn, maar het kan zijn dat u er al een op uw computer hebt geïnstalleerd waarvan u niet op de hoogte was. Hier leest u hoe u OneNote kunt gebruiken om alles op uw computer te OCRen.

Hoe ondertitels volledig uit te schakelen in VLC

Als je veel video's bekijkt met VLC, is het je misschien opgevallen dat het standaard ondertitels inschakelt als ze er zijn, wat soms behoorlijk vervelend kan zijn. Hier is de snelle tip om ze volledig uit te schakelen.

Geniet van How-To Geek User Style Script Goodness

De meeste mensen zijn zich er misschien niet van bewust, maar er zijn twee gebruikersstijlscripts die speciaal zijn gemaakt voor gebruik met de How-To Geek-website. Als je nieuwsgierig bent, sluit je dan bij ons aan terwijl we deze twee scripts aan het werk bekijken.

Verander de Windows 7 Start Orb op de gemakkelijke manier

Wilt u uw Windows 7-pc nog unieker en persoonlijker maken? Bekijk dan deze eenvoudige handleiding over het wijzigen van uw start-orb in Windows 7.

VERT.ZOEKEN in Excel, deel 2: VERT.ZOEKEN gebruiken zonder een database

In een recent artikel hebben we de Excel-functie VLOOKUP geïntroduceerd en uitgelegd hoe deze kan worden gebruikt om informatie uit een database op te halen in een cel in een lokaal werkblad. In dat artikel vermeldden we dat er twee toepassingen waren voor VERT.ZOEKEN, en slechts één ervan had betrekking op het opvragen van databases.

Vergroot de grootte van taakbalkvoorbeeldminiaturen in Windows 7

Taakbalkminiatuurvoorbeelden zijn ongelooflijk handig in Windows 7, maar voor sommige gebruikers zijn ze misschien te klein. Hier is een hulpmiddel waarmee u miniatuurvoorbeelden van uw taakbalk kunt maken zoals u ze wilt.

Werkbladen en werkmappen verbergen en zichtbaar maken in Excel 2007 & 2010

Het verbergen van werkbladen kan een eenvoudige manier zijn om gegevens in Excel te beschermen, of gewoon een manier om de rommel van een aantal tabbladen te verminderen. Hier zijn een paar zeer eenvoudige manieren om werkbladen en werkmappen in Excel 2007/2010 te verbergen en zichtbaar te maken.

Ervaar je muziek op een geheel nieuwe manier met Zune voor pc

Ben je de standaard look en feel van Media Player beu en wil je iets nieuws en innovatiefs? Zune biedt een frisse, nieuwe manier om van je muziek, video's, foto's en podcasts te genieten, of je nu een Zune-apparaat hebt of niet.

Scan een Windows-pc op virussen vanaf een Ubuntu Live-cd

Een virus krijgen is slecht. Een virus krijgen dat ervoor zorgt dat uw computer crasht wanneer u opnieuw opstart, is nog erger. We laten u zien hoe u virussen van uw computer kunt verwijderen, zelfs als u Windows niet kunt opstarten met een virusscanner op een Ubuntu Live-cd.

Luister naar online radio met antenne

Ben je op zoek naar frisse nieuwe muziek om thuis of op het werk naar te luisteren? Met Antenne kun je naar online radiostations van over de hele wereld luisteren.