Vrijdagpret: Thing Thing Arena 3

Voor Friday Fun van deze week kijken we naar een schietspel boordevol actie genaamd Thing Thing Arena 3. Als de puntharige baas je woedend ziet typen en klikken, zullen ze trots zijn dat je zo hard aan het werk bent voor het weekend.

Het doel van het spel is om door verschillende niveaus te navigeren en zoveel mogelijk vijanden te doden. Je krijgt verschillende wapens en punten worden toegekend voor de stijl waarmee je vijanden doodt.Wanneer je voor het eerst begint, kun je het uiterlijk van je personage veranderen.

Kies een aangepast omgevingsniveau waarin je wilt spelen.

Als je een trage internet- of computersnelheid hebt, kun je grafische opties wijzigen voor een vloeiender spel.

vrijdag-leuk-ding-ding-arena-3 foto 4

Pak wapens op terwijl je verschillende vijanden doodt, je mag er 2 tegelijk dragen, inclusief een loden pijp. Gebruik het toetsenbord om je personage te verplaatsen en gebruik de muis om van wapen te wisselen en te schieten.

vrijdag-leuk-ding-ding-arena-3 foto 5

Er zijn verschillende versies van Thing Thing Arena maar versie 3 lijkt een favoriet te zijn.

vrijdag-leuk-ding-ding-arena-3 foto 6

Speel Thing Thing Arena 3

Meer verhalen

Kijk streaming tv met StreamTorrent

Op zoek naar een manier om premium sport- en entertainmenttelevisie op uw pc te bekijken? Vandaag kijken we naar StreamTorrent, een gratis tool voor streaming naar onbeperkte gebruikers met serverloze peer-to-peer-technologie.

Week in Geek: The Painful WordPress Upgrade Edition

Dit weekend hebben we eindelijk het HTG-backendsysteem geüpgraded naar WordPress 2.8 van een oude 2.0-installatie, dankzij het harde werk van Shawn, onze nieuwe programmeerwizard.

Vrijdagpret: Cargo Bridge

Voor de Friday Fun van de week brengen we je het leuke en uitdagende spel Cargo Bridge. Het doel is om bruggen te bouwen tussen verschillende valleien zodat de arbeiders verschillende taken kunnen uitvoeren.

Firefox-thema's: het beste van de duisternis

Firefox is om veel verschillende redenen een favoriete browser onder geeks, waaronder de enorme hoeveelheid aanpassingen die je ermee kunt doen. We hebben een verzameling coole zwartgekleurde thema's samengesteld die je eenvoudig kunt toevoegen om de gewenste look te creëren. Klik op de link onder de foto om te installeren:

Maak een snelkoppeling of sneltoets om van energiebeheerschema te wisselen

Heb je ooit de mogelijkheid willen hebben om gewoon op een sneltoets te drukken die Windows vertelt om over te schakelen van High Performance naar Power Saver? Natuurlijk kun je het systeemvakpictogram gebruiken, maar omdat we dingen graag aanpassen, is er altijd een andere manier.

Zorg dat uw favoriete extensies werken in Firefox Alpha Builds

Ben je enthousiast geworden over een nieuwe nachtelijke build van Firefox, heb je het op je computer ingesteld en ontdekte je dat je je favoriete extensies niet kunt installeren? Zeg maar dag tegen die frustratie! Met een kleine aanpassing aan de about: config-instellingen, kunt u die extensies geïnstalleerd en werkend krijgen.

Update Portable Firefox op de gemakkelijke manier

Heb je genoten van al het goede van draagbare Firefox, maar vind je het een probleem om het naar de nieuwste versie te updaten? Nu kunt u uw draagbare browser net zo gemakkelijk bijwerken als uw normale installatie van Firefox.

Input Director bestuurt meerdere Windows-machines met één toetsenbord en muis

Het probleem is dat je twee of meer pc's hebt en heen en weer moet gaan tussen werkstations. Input Director lost het probleem op doordat u meerdere Windows-systemen kunt bedienen met slechts één toetsenbord en muis op de Master-pc.

Maak Outlook sneller door onnodige invoegtoepassingen uit te schakelen

Als Microsoft Outlook langzamer laadt dan vuil en blijft hangen telkens wanneer u iets probeert, is de kans groot dat uw probleem een ​​mislukte Outlook-plug-in is, maar we kunnen ze gemakkelijk uitschakelen.

MusicBee is een snelle en krachtige muziekmanager

Bent u op zoek naar een alternatief voor iTunes dat weinig systeembronnen nodig heeft en veel meer opties bevat? Vandaag kijken we naar MusicBee, een krachtige muziekmanager met een interface die vergelijkbaar is met iTunes en veel functies bevat.