Vrijdagpret: Alien Attack 3D

Vrijdag is er weer en dat betekent tijd voor plezier en spel! In de game van deze week ben jij een wapensmokkelaar die is gevangengenomen en veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf. Maar het lot lacht je toe wanneer buitenaardse wezens het schip aanvallen waarop je wordt vervoerd. Kun jij deze onverwachte kans om te ontsnappen optimaal benutten of ben je gedoemd?

Alien Attack 3D

Het doel van het spel is om niet alleen te ontsnappen aan het gevangenenschip waarop je je bevindt, maar ook om de buitenaardse aanval die zojuist heeft plaatsgevonden te overleven.In het invoerscherm kun je een nieuw spel starten, je huidige spel voortzetten, de opties instellen en het taalformaat selecteren dat je voor het spel wilt gebruiken.

Opmerking: als je tijdens het spelen sterft, kun je de optie Doorgaan gebruiken om dicht bij het gebied waar je stierf terug te keren en vanaf daar verder te gaan.

De bedieningselementen zijn gemakkelijk te gebruiken. Twee dingen waar je je geen zorgen over hoeft te maken zijn beweging of richting... die acties worden automatisch voor je gedaan, zodat jij je op het spel kunt concentreren.

Hier is het achtergrondverhaal voor het personage dat je in het spel speelt.

vrijdag-plezier-buitenaardse-aanval-3d foto 5

friday-fun-alien-attack-3d foto 6

friday-fun-alien-attack-3d foto 7

Je begint het spel in je cel, maar je zult er zeker niet lang blijven!

De alarmen van het schip worden geactiveerd op het moment dat u uw vrijheid verkrijgt.

Als je eenmaal uit de cel bent, zal je personage direct naar het eerste wapen gaan. Beweeg je muis erover totdat je het handsymbool ziet en klik met de linkermuisknop om het wapen op te rapen.

Opmerking: je kunt je gezondheidsniveau in de linkerbenedenhoek en wapenstatistieken in de rechterbenedenhoek volgen...

Tijd om deze kamer te verlaten en op weg te gaan naar de vrijheid! Beweeg je muis over de groen verlichte deurpaneelschakelaar en klik met de linkermuisknop om te vertrekken.

Je zult al snel buitenaardse wezens tegenkomen die deel uitmaken van de invasiemacht op het schip. Dood ze zo snel als je kunt en zorg ervoor dat je schoten tellen om munitie te sparen, anders krijg je veel problemen!

Je zult onderweg zeker deze prachtige witte dozen willen ophalen om je gezondheid te helpen herstellen. Zorg ervoor dat je alle groene dozen pakt die je ook vindt, omdat ze je munitievoorraad aanvullen.

Terwijl je je door het schip voortbeweegt, kom je af en toe deuren tegen die op slot zijn...je zult de sleutels hiervoor moeten vinden.

Meer vervelende buitenaardse wezens en een stapel goodies die wachten op jou om het te claimen ...

Wanneer u het einde van een niveau bereikt, ziet u een indicatorscherm zoals dit dat het nieuwe niveau dat u klaarmaakt om binnen te gaan, weergeeft/belicht.

friday-fun-alien-attack-3d foto 16

Nog een keer tot de bres...

Je ontmoet de echt schattige en vriendelijke aliens zodra je de hogere niveaus bereikt! Veel geluk!

Speel Alien Attack 3D

Meer verhalen

Hoe u uw flashdrive-gegevens kunt beschermen met TrueCrypt

Zowat elke zichzelf respecterende nerd heeft altijd een flashdrive bij de hand. Of het nu aan je sleutelbos in je tas is, de mogelijkheid om overal toegang te krijgen tot bepaalde bestanden en hulpprogramma's kan soms erg handig zijn. Als u deze flashdrive echter kwijtraakt of wordt gestolen, hangt het ervan af wat:

Vraag het HTG: Een PDF-printer toevoegen, Windows-aanmeldingen verbergen en een USB HDD delen

Elke week duiken we in de Ask How-To Geek-mailbox en beantwoorden we je prangende vragen. Deze week kijken we naar het installeren van PDF-printers, het verbergen van accounts op het Windows-inlogscherm en het delen van een USB HDD tussen computers.

WolframTones genereert beltonen via wiskundige algoritmen

Voor een frisse, gratis en geeky bron van beltonen is het moeilijk om WolframTones te verslaan, een muzikale mix van Wolfram Alpha en Mathematica die unieke beltonen genereert op basis van algoritmen.

Locktopus vergrendelt individuele apps op iOS-apparaten

Als je een coole game op je iOS-apparaat wilt delen, maar niet iedereen je e-mail wilt laten lezen, biedt Locktopus een eenvoudige app-per-app-lockdown-oplossing.

50+ hulpmiddelen en technieken om afbeeldingsachtergronden in Photoshop te verwijderen, pt 2

Vorige week zeiden we dat er honderden manieren waren om achtergronden in Photoshop te verwijderen, en nu duiken we dieper in die claim. Blijf lezen voor de volgende grote aflevering van manieren om achtergronden in Photoshop te verwijderen!

Netwerk opstarten (PXE) De Ubuntu LiveCD

Met de nieuwste release van Ubuntu voor de deur, dachten we dat we het zouden vieren door u te laten zien hoe u deze centraal beschikbaar kunt maken op uw netwerk met behulp van Network Boot (PXE).

Week in Geek: FBI verwijdert malware van botnetcomputers

Deze week hebben we geleerd hoe we meer dan 50 tools en technieken kunnen gebruiken om afbeeldingsachtergronden in Photoshop te verwijderen, papier te besparen door PDF's te markeren en te becommentariëren, automatische IE-updates te stoppen, de achtergrondafbeelding in Windows 7-mappen te wijzigen en het Ubuntu-bootloader-scherm aan te passen, upgrade een Ubuntu ISO

De populairste berichten van april: grappen, spyware en beveiliging

April stond boordevol geweldige artikelen over onderwerpen als het verwijderen van spyware, aan de slag gaan met Minecraft, geweldige computergrappen en meer. Kijk met ons mee als we terugkijken op de meest populaire artikelen van de afgelopen maand.

Desktop Fun: Starry Skies Wallpaper Collection Series 1

Met sterren gevulde luchten kunnen een uniek, mooi tintje geven aan vele soorten landschappen en ons hart inspireren als we verder kijken dan onze wereld naar de wonderen die daarachter liggen. Voeg wat sterrenkijkkracht toe aan je bureaublad en droom met de eerste in onze serie Starry Skies Wallpaper-collecties.

Maak poprocks in je keuken [Food Lab]

Als je liever hebt dat je gekke wetenschappelijke experimenten meer van de heerlijke en koolzuurhoudende variëteit zijn in plaats van de genetisch gemodificeerde dieren met laserstralen, heeft dit DIY Pop Rocks-recept alle ingrediënten voor een leuk weekendproject.