Vrijdagpret: 6 verschillen

vrijdag-plezier-6-verschillen foto 1

Vrijdag is eindelijk weer hier en dat betekent dat het tijd is om een ​​​​snel spel of twee binnen te sluipen terwijl je wacht om naar huis te gaan. In het spel van deze week is het je doel om de verschillen tussen twee afbeeldingen te vinden, maar deze specifieke versie is niet zo eenvoudig als het klinkt! Durf jij de uitdaging aan?

6 verschillen

Zoals de naam al aangeeft, is het doel van het spel om zes verschillen te vinden tussen twee vergelijkbare afbeeldingen. Deze specifieke versie blijft, in tegenstelling tot de meeste andere, niet statisch tijdens het spelen. Verwacht beweging en veranderingen op elk niveau terwijl je door de verschillende niveaus speelt.Opmerking: u kunt één hint per niveau gebruiken door op de H-toets te drukken. De hint zal een niet-overeenkomend gebied markeren dat automatisch zal worden onthuld en gewijzigd zonder dat u erop hoeft te klikken.

vrijdag-plezier-6-verschillen foto 2

Hier is het eerste niveau ... sommige verschillen zijn nogal voor de hand liggend, terwijl andere wat subtieler zijn. Het leuke van dit level is dat de lucht beweegt terwijl je speelt.

vrijdag-plezier-6-verschillen foto 3

Op naar niveau twee en rijdend verkeer.

vrijdag-plezier-6-verschillen foto 4

Het derde niveau voegt een nieuwe truc toe aan de mix. Het zesde niet-overeenkomende gebied (blauw omlijnd) zal zichzelf pas onthullen als je de vijf andere hebt gevonden...iets dat je in latere levels soms kunt verwachten.

vrijdag-plezier-6-verschillen foto 5

Het vierde niveau ... vol eigen trucs om je bezig te houden. Veel succes, veel plezier en vergeet niet te letten op veranderingen tijdens het spelen!

vrijdag-plezier-6-verschillen foto 6

Speel het spel

6 verschillen

Meer verhalen

Waarom computerstemmen meestal vrouwelijk zijn

Of je nu praat met een geautomatiseerde technische ondersteuningslijn, Star Trek kijkt of speelt met de nieuwe Siri-stemassistent van Apple, de stem van de computer is vrouwelijk. De wetenschap kan uitleggen waarom.

De 20 beste Windows 7 Startmenu en Taakbalk Tips en Trucs

Als u van Windows XP naar Windows 7 bent overgestapt, kan het even duren voordat u gewend bent aan het nieuwe Start-menu en de nieuwe taakbalk. Hier is een lijst met handige tips om u te helpen het meeste uit elk te halen.

Week in Geek: Ubuntu 12.04 krijgt 5 jaar verlengde ondersteuning

Deze week hebben we geleerd hoe je het Windows 8 Explorer-lint in Windows 7 kunt krijgen, ghosts kunt maken in Photoshop of GIMP, op afstand de dvd-drive van een pc via je netwerk kunt gebruiken, Hyper-V-virtualisatie kunt installeren of inschakelen in Windows 8, genoten van de nieuwste set van Geek Aanbiedingen en meer.

Desktop Fun: Halloween 2011 Wallpaper Collection [Bonuseditie]

Het is weer die enge tijd van het jaar en we hebben precies wat je nodig hebt om je favoriete computer klaar te maken voor de vakantie. Voeg het perfecte beetje spookplezier toe aan je bureaublad met onze Halloween 2011 Wallpaper-collectie.

Vang dit weekend de Orioniden-meteorenregen

De jaarlijkse meteorenzwerm Orioniden nadert zijn hoogtepunt; vang dit weekend een geweldige meteorenshow door op het juiste moment naar de nachtelijke hemel te kijken.

Wat u zei: printertips, trucs en kostenbesparende bewegingen

Eerder deze week hebben we u gevraagd uw tips en trucs te delen om uw afdrukkosten te minimaliseren en meer uit uw thuisprinter te halen. Je hebt gereageerd en we zijn terug met een overzicht van je opmerkingen.

Lytro Focus-Free Camera Functies Post-Photo Focus Shifting

Eerder dit jaar gonsde het internet van het nieuws over de Lytro Camera, een camera waarmee je de foto kunt scherpstellen nadat je hem hebt gemaakt. Mensen waren sceptisch, maar de camera is in het wild gezien.

Friday Fun: Zombie Defense Agency

Heb je een lange werkweek achter de rug? Neem dan even de tijd om te ontspannen met een beetje plezier. In de game van deze week is het jouw missie om een ​​solide verdediging op te zetten om de inkomende golven zombiehordes te stoppen met behulp van de verschillende wapentorens die tot je beschikking staan.

Hoe Windows opnieuw te installeren zonder opnieuw te hoeven activeren

Opmerking: we gaan niet in op het opnieuw installeren van Windows, omdat u al zou moeten weten hoe u dat moet doen. Dit artikel behandelt alleen het maken van een back-up en het herstellen van uw activering.

Snelle tip: maak mappen en submappen in bulk aan met behulp van een tekstbestand

Iedereen die een groot aantal mappen in Windows heeft moeten maken, weet dat dit een vervelende taak is. Vereenvoudig uw creatie door een lijst met mapnamen in een tekstdocument te typen en een programma te krijgen om al het handmatige werk te doen.