Vrijdagpret: Doom Triple Pack

Gelukkig was het maar een 4-daagse werkweek, maar dat is genoeg om ziek te worden van de TPS-rapporten. Vandaag gaan we retro en ervaren we drie klassieke first-person pc-schietgames met het Doom Triple Pack.

Doom Triple Pack

Het Doom Triple Pack brengt je favoriete klassieke first-person pc-schietgames in Flash-formaat. De spellen omvatten Doom, Heretic en Hexen ... selecteer gewoon welke je wilt spelen.Klik op Besturing om te leren hoe je met je personages door de games navigeert.

friday-fun-doom-triple-pack foto 2

Elke speler heeft in-game opties die je kunt gebruiken om de speelstijl te bepalen.

friday-fun-doom-triple-pack foto 3

friday-fun-doom-triple-pack foto 4

De altijd beroemde DOOM...elke game loopt soepel voor wat ze zijn, op voorwaarde dat je een fatsoenlijke internetverbinding hebt.

vrijdag-plezier-doom-triple-pack foto 5

Als je spreadsheets en vergaderingen beu bent en een aantal van je favoriete retro pc-gamingdagen wilt beleven, kan het Doom Triple Pack heel leuk zijn. Als je op zoek bent naar andere leuke manieren om je tijd op kantoor te verdoen, bekijk dan de games in de How-To Geek Arcade.

Speel het Doom Triple Pack

Meer verhalen

Vrijdagpret: Voertuigen

Vrijdag is eindelijk aangebroken en het is tijd om spreadsheets en TPS-rapporten te negeren en tijd te verspillen aan het spelen van een flashgame. Vandaag kijken we naar het leuke puzzelspel Vehicles.

Afbeeldingen en video's in 3D bekijken in Firefox

Verschillende websites hebben hun eigen formaat voor het bekijken van afbeeldingen en video's, maar zijn misschien niet zo leuk om te gebruiken. Met de Cooliris-extensie voor Firefox kun je diezelfde afbeeldingen en video's in een dynamisch 3D-formaat bekijken.

Desktopresolutie wijzigen met een sneltoets

Verandert u de resolutie van uw monitor meerdere keren per dag? Als dat het geval is, is deze handige manier om een ​​sneltoets in te stellen voor uw meest gebruikte resoluties misschien interessant.

Pas skins toe om wat flair toe te voegen aan Windows Media Player 12

Moe van dezelfde look en feel van Windows Media Player in Windows 7? We laten u zien hoe u uw media-ervaring nieuw leven kunt inblazen door skins toe te passen in WMP 12.

Gebruik elke map voor uw Ubuntu-bureaublad (zelfs een Dropbox-map)

Standaard maakt Ubuntu een map met de naam Desktop in uw thuismap die op uw bureaublad wordt weergegeven. Wat als je iets anders wilt gebruiken, zoals je Dropbox-map? Hier bekijken we hoe u een map voor uw bureaublad kunt gebruiken.

Hotmail & Live e-mailaccounts toevoegen aan Outlook 2010

Microsoft heeft onlangs aangekondigde updates voor hun Hotmail-service gepromoot, met de belofte om er een nog betere webmailservice van te maken. Maar Microsoft's vernieuwde Outlook 2010 is er al. Hier leest u hoe u Hotmail integreert met Outlook.

Beginner Geek: scan een document of afbeelding in Windows 7

Er kan een moment komen dat u uw kostbare oude foto's wilt digitaliseren, of dat u bonnen en documenten voor uw bedrijf moet scannen. Vandaag bekijken we hoe u een afbeelding of document scant in Windows 7.

Verklein bladwijzers in Chrome tot werkbalkpictogrammen

Wilt u de ruimte in de bladwijzerwerkbalk van Chrome zo efficiënt mogelijk gebruiken? Nu kunt u de bladwijzers in slechts een paar minuten werk terugbrengen tot pictogrammen.

Beginnershandleiding voor gebruikersstijlen voor Firefox

Hoewel de standaardstijlen voor de meeste websites leuk zijn, kunnen er momenten zijn dat je graag zou willen aanpassen hoe dingen eruitzien. Zie hoe gemakkelijk het kan zijn om het uiterlijk van websites te veranderen met de stijlvolle extensie voor Firefox.

Zune Desktop Player toevoegen aan Windows 7 Media Center

Ben je een Zune-eigenaar die de voorkeur geeft aan de Zune-speler voor het afspelen van media? Vandaag laten we u zien hoe u de Zune-speler kunt integreren met WMC met behulp van Media Center Studio.