Friday Fun: Battle Critters – Prison Planet

Ben je klaar voor wat plezier en avontuur na een lange werkweek? Pak dan je uitrusting en maak je klaar voor actie! In de game van deze week word je lid van de Allied Republic of Critters en het is jouw taak om de rebellie op Prison Planet te helpen neerslaan en te voorkomen dat de mensen ontsnappen voordat admiraal Alama arriveert.

Battle Critters-universumoverzicht van de website: In de afgelopen paar eeuwen hebben beestjes de controle over de aarde en het zonnestelsel overgenomen. De mens is niet langer de dominante soort. Ze zijn nu tot slaaf gemaakt door meer aanpasbare en slimme beestjes van alle soorten.Battle Critters – Gevangenisplaneet

Het doel van het spel is om te voorkomen dat de menselijke slavenbevolking van Prison Planet ontsnapt voordat admiraal Alama arriveert. Je moet er ook voor zorgen dat ze in leven blijven, zodat hun levenskracht kan worden geoogst.

Opmerking: het wordt ten zeerste aanbevolen om de Instructies-Help-pagina te bezoeken voordat u begint met spelen. De pagina bevat nuttige informatie over de missies, gevangenen, bewakers, wapens, upgrades en rangorde/scores (link hieronder).

Er zijn zes niveaus in het spel met meerdere golven van mensen die proberen te ontsnappen op elk niveau. Wanneer geselecteerd, ziet u een snelle bio-achtergrond aan de rechterkant van het scherm, samen met een luchtfoto van dat niveau. Tijd om te voorkomen dat die mensen ontsnappen!

Opmerking: je kunt desgewenst teruggaan en een niveau opnieuw spelen als je het eenmaal onder de knie hebt.

friday-fun-battle-critters--en-8211;-prison-planet foto 3

Wanneer je een level start, heb je een vast bedrag om bewakers en gereedschap mee te kopen. In de rechter benedenhoek ziet u de soorten bewakers en gereedschappen die u zich in kleur kunt veroorloven, samen met de prijzen voor elk. Als iets buiten uw prijsklasse valt, wordt het grijs weergegeven. Als u met uw muis over elk type gaat, wordt informatie over dat type bewaker of gereedschap weergegeven.

Om een ​​bewaker of wapentype te kiezen, klik erop en verplaats het naar een gepast gekleurd vierkant (het vierkant zal felgroen worden omlijnd). Aankopen op de bovenste rij kunnen alleen op de lichtere grijze vierkanten worden geplaatst, de robothonden van de onderste rij kunnen alleen in het donkergrijze looppadgebied worden gekocht en de teleporttool kan overal worden geplaatst. De gele pijlen geven het pad aan dat de mensen zullen volgen terwijl ze proberen te ontsnappen.

Er zijn twee belangrijke statistieken in de rechterbovenhoek om in de gaten te houden: het resterende aantal mensen dat kan ontsnappen voordat dat niveau wordt gehaald en het resterende aantal golven (ontsnapte mensen) dat nog moet worden afgelegd voordat dat niveau is voltooid.

Zet je bewakers en gereedschap zo goed mogelijk op om de mensen in bedwang te houden. Kies je aankopen en locaties verstandig, anders ontsnappen ze!

Let op: tijdens golven zal je geldbedrag toenemen, dus je kunt tijdens een golf aankopen doen om je krachten continu op te bouwen.

Tot nu toe, zo goed. Er is een tijdslimiet tussen de golven om je voor te bereiden op de volgende of je kunt ervoor kiezen om direct te beginnen door op de Start-knop te klikken. Je zult ook merken dat de nummers voor elk mens aan de rechterkant toenemen... hoe hoger het nummer, hoe moeilijker ze te stoppen zijn (verhoogd uithoudingsvermogen en vaardigheden)!

De handschoen waarmee de mensen moeten worden geconfronteerd, wordt met elk voorbijgaand moment uitdagender terwijl je je krachten opbouwt. Je kunt ook upgrades uitvoeren op de wapens die beschikbaar zijn voor je bewakers als ze een bepaalde tijd in het spel zijn geweest.

Er is geen ontsnapping mogelijk voor de mensen in de kleedkamer!

Succes! Er zijn geen mensen ontsnapt uit dit gebied.

friday-fun-battle-critters--en-8211;-prison-planet foto 9

Tijd voor het volgende niveau en proberen om te gaan met mensen die uit twee gebieden tegelijk komen!

Op het moment dat tien of meer mensen erin slagen te ontsnappen, faal je in het level en moet je het opnieuw spelen om door te gaan naar het volgende. Als u een niveau niet haalt, kunt u uw strategie veel beter plannen voor de volgende keer. Veel succes en veel plezier!

friday-fun-battle-critters--en-8211;-prison-planet foto 11

Links

Speel Battle Critters: Prison Planet

Speel Battle Critters: Prison Planet (alternatieve link)

Prison Planet-instructies (Help) *Het wordt ten zeerste aanbevolen om deze pagina te bekijken voordat u begint met spelen. De pagina bevat nuttige informatie over de missies, gevangenen, bewakers, wapens, upgrades en rangorde/scores.

Startpagina's en andere links voor de spellen in deze serie

De trailers, screenshots & artwork, en wallpapers voor elk hoofdstuk zijn toegankelijk via de volgende links.

Battle Critters: Contingentie (Hoofdstuk 1)

Battle Critters: Frey (Hoofdstuk 2) *De game voor dit hoofdstuk is nog in ontwikkeling.

Battle Critters: Prison Planet (Hoofdstuk 3)

Overzicht Battle Critters-universum

Bezoek het YouTube-kanaal van Battle Critters

Meer verhalen

Philips Smart Lights gehackt met een drone

Onderzoekers hebben volgens Philips 'slechts de mogelijkheid van een aanslag aangetoond'.

Test de VR-kracht van uw pc met VRMark

Met de nieuwe benchmarktool van Futuremark kunnen mensen hun computer testen op de hightech-eisen van virtual reality.

Bespaar 47 procent op quad-core Dell Inspiron 3650 desktop-pc

Je hebt alleen een pc-monitor of HDTV nodig om aan de slag te gaan.

Containers, uitgelegd

In de technologie achter Linux-containers en hoe DevOps, Docker en microservices worden gecombineerd om de manier te veranderen waarop ondernemingen software bouwen en leveren.

Hype begrijpen, een app voor livestreaming boordevol rare

Het is alsof je naar drugs kijkt.

​De beste arceringstips voor Pokemon Go

Het uitbroeden van eieren is de beste manier om ze allemaal te vangen zonder de wereld rond te reizen. We hebben enkele tips om u op weg te helpen.

Google doodle viert de 100ste verjaardag van Walter Cronkite

Legendarische journalist wordt herinnerd voor objectieve berichtgeving over de oorlog in Vietnam, de moord op JFK en de maanlanding van Apollo 11.

WikiLeaks 'spirit cooking' tweet zet Twitter aan het koken

Social Cues: Ook trending op sociale media op vrijdag zijn de 'Hamilton'-mixtape en de nieuwste doodle van Google.

Geek Trivia: hebben patiënten met het Alice in Wonderland-syndroom moeite met waarnemen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Artikelen importeren tussen Pocket en Instapaper

Als u overweegt uw read-it-later-toepassing naar keuze te verlaten voor groenere weiden, hoeft u niet helemaal opnieuw te beginnen. Hier leest u hoe u alles van Pocket naar Instapaper of vice versa kunt verplaatsen, zonder een beat te missen.