Vraag de lezers: welke Instant Messenger-client gebruikt u?

Als u online bent, is de kans groot dat u een instant messenger actief houdt tijdens het werken of browsen. Deze week willen we weten welke instant messenger-client je gebruikt.

vraag-de-lezers-wat-instant-messenger-client-do-jij-gebruiken foto 1

Instant messengers zijn er in een grote verscheidenheid op basis van open source-werk of van een samenwerking met een bepaald bedrijf zoals Microsoft of Google. Uw online activiteiten hebben zeker invloed op de instant messenger die u kiest. Sommige mensen hebben alleen een messenger nodig om met collega's of vrienden te chatten, terwijl anderen ingebouwde sociale integratie voor hun messenger willen. Locatie kan ook van invloed zijn op welke instant messenger je gebruikt op basis van de online services die in dat gebied populair zijn. Het mooie is dat het gemakkelijk is om een ​​instant messenger te vinden die voor jou werkt.Welke instant messenger gebruik je? Gebruik je slechts één of meerdere instant messengers, afhankelijk van of je op je werk of thuis bent? Laat het ons weten in de comments!

Update: Adium is toegevoegd aan de poll.

[polldaddy-peiling = 3535845 ″]

Meer verhalen

Bouw uw eigen geautomatiseerde systeem voor bestandsupdates

Elke serverbeheerder heeft een aantal hulpprogramma's die ze graag gebruiken. Deze tools worden doorgaans op elke machine bewaard om de beschikbaarheid te garanderen en kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen, zoals Sysinternals en Nirsoft.

Verander de kleur van uw Windows 7-taakbalk op de gemakkelijke manier (en roteer tussen kleuren)

We hebben u onlangs laten zien hoe u de kleur van de taakbalk van Windows 7 kunt wijzigen in alles wat u maar wilt zonder dat er software op de achtergrond wordt uitgevoerd, en nu hebben we een nog eenvoudigere manier om dit met een enkele klik te doen.

Beginner Geek: verander wat Windows doet als je het deksel van je laptop sluit

Ben je het zat dat je laptop automatisch in slaap valt als je het deksel sluit? Hier leest u hoe u uw laptop kunt laten doen wat u wilt wanneer u klaar bent om hem op te hangen.

Een back-up maken van SQL-databases naar een netwerkshare

Regelmatig een back-up maken van SQL-databases is een must. We hebben al manieren besproken om eenvoudig een back-up te maken van al uw SQL-serverdatabases naar een lokale harde schijf, maar dit biedt geen bescherming tegen schijf- en/of systeemstoringen. Als extra beschermingslaag tegen dit soort rampen kun je kopiëren of direct

Hoe weet ik of ik 32-bits of 64-bits Linux gebruik? [Antwoorden]

Als je onlangs een nieuwe computer hebt gekocht, heb je waarschijnlijk een 64-bits processor en heb je de 64-bits versie van je Linux-distributie geïnstalleerd. Wat als uw computer wat ouder is en u het zich niet meer herinnert?

Pas de standaard regelafstand aan in Word 2007 & 2010

Als u van een eerdere versie bent overgestapt op MS Word 2007 of 2010, zult u ongetwijfeld merken dat er standaard meer ruimte is tussen tekstregels. Hier bekijken we hoe u de regelafstand in Word 2007 en 2010 kunt aanpassen.

Krijg tegelijkertijd toegang tot al uw Google-accounts met Multiple Sign-in

Wilt u eenvoudig toegang tot al uw Google-accounts zonder meerdere browsers of speciale add-ons te gebruiken? Hier leest u hoe u de nieuwe Google Multiple Sign-in-functie kunt gebruiken om snel toegang te krijgen tot al uw accounts.

Websurfen met als doel om productiviteitsverlies te voorkomen

Elke keer dat u online werkt, loopt u het risico de productiviteit te verliezen. Met een wereld binnen handbereik is het moeilijk te stoppen met klikken op links (op links, op links). Vermijd het weggooien van uw kostbare tijd door van elke muisklik een doelgerichte te maken.

Plan SyncToy om automatisch te werken met Taakplanner in Windows 7

SyncToy is een geweldig hulpmiddel om je bestanden en mappen gesynchroniseerd te houden tussen stations en apparaten. Hier leest u hoe u het automatisch kunt laten synchroniseren, zodat uw bestanden gesynchroniseerd blijven, zelfs als u vergeet ze te synchroniseren.

Converteer eenvoudig al uw zip-archieven naar 7z-archieven

Het zip-formaat is de standaard voor bestandscompressie, maar veel typen hoofdgebruikers en systeembeheerders geven er de voorkeur aan het 7z-formaat te gebruiken omdat het aanzienlijk betere compressieverhoudingen biedt. Het zip-formaat heeft een paar dingen die ervoor zorgen, zoals snelheid (ten opzichte van andere compressie-indelingen) en