Vraag het de lezers: welke foto-app is een must-have software op uw computer?

Ongeacht welk besturingssysteem u gebruikt, er zullen altijd afbeeldingen zijn waarmee u op uw computer moet werken. Deze week willen we weten welke foto-app een absolute must-have software op je computer is als je met afbeeldingen werkt.

Foto door -Merce-.Foto-apps zijn er in een extreem grote verscheidenheid op basis van functionaliteit en/of prijs. Voor sommige mensen zal een eenvoudige foto-app heel goed in hun behoeften voorzien voor zaken als het verwijderen van rode ogen van foto's, kleine bewerkingen of het toevoegen van enkele kleine speciale effecten. Anderen hebben een foto-app nodig die krachtiger is om geavanceerde opschoning, bewerking en manipulatie van afbeeldingen uit te voeren voor eigen gebruik of voor professioneel werk.

De andere beslissende factor in welke foto-app u mag gebruiken, is de prijs. Voor de meesten van ons zijn er veel uitstekende foto-apps die gratis zijn, zoals Paint.NET, Picasa, Windows Live Photo, PhotoFiltre, het krachtige GIMP en nog veel meer. Elk van deze apps biedt een prachtig niveau van functionaliteit voor de gewone persoon, maar wat als je iets meer of anders nodig hebt? Als je met geavanceerde features werkt, is de kans groot dat je de Photoshop-software van Adobe gebruikt. Er zijn goedkopere shareware-apps beschikbaar, maar Photoshop is de app waar de meeste mensen automatisch aan denken.

Elke persoon heeft meestal iets dat goed voor hem of haar werkt en krijgt de klus geklaard bij het werken met afbeeldingen. Misschien ken je een perfecte foto-app waar je iedereen over zou willen vertellen. Misschien heb je er een die maar zo-zo is en op zoek bent naar iets beters. Dit is je kans om de wijsheid van je foto-app te delen met je medelezers en/of een geweldige app te vinden om toe te voegen aan je persoonlijke software-arsenaal. Laat ons in de reacties weten welke foto-app een must-have software op jouw computer(s) is!

Opmerking: er is deze week geen peiling omdat men niet kon beginnen met het behandelen van de grote verscheidenheid aan beschikbare foto-apps.

Meer verhalen

Hoe u uw eigen dvd's kunt maken van bijna elk videobestand

Als je veel AVI-video's in je mediaverzameling hebt, wil je ze misschien op je dvd-speler kunnen afspelen, of nog waarschijnlijker, een dvd aan een familielid geven om te bekijken. Hier leest u hoe u eenvoudig uw eigen dvd's kunt maken.

Facebook heeft weer een privacyschending, niemand is verrast

The Wall Street Journal meldt dat er weer een inbreuk op de privacy is op Facebook, en deze keer zijn het games zoals FarmVille die uw informatie naar adverteerders lekken.

Koppel USB-apparaten in Virtualbox met Ubuntu

Het monteren van een USB-apparaat in een virtuele machine is vaak een hulpmiddel waar u niet zonder kunt. Als u Virtualbox echter in Ubuntu gebruikt, moet u een paar extra stappen nemen om het te laten werken.

Week in Geek: Mozilla krijgt een nieuwe Boss-editie

Deze week hebben we geleerd hoe je dvd's, ISO's en AVI-video's kunt converteren om ze op een iOS-apparaat af te spelen, Photoshop-kanalen te gebruiken om op elegante wijze achtergronden van afbeeldingen te verwijderen, Windows 7-taakbalkpictogrammen op een eenvoudige manier aan te passen, aan de slag te gaan met het nieuwe Windows Live Mesh 2011, gebruik Rainmeter om systeemstatistieken weer te geven op de

Kodu leert uw kinderen hun eigen videogames visueel te programmeren

Kodu is een visuele programmeertaal die geschikt is om kinderen de basis van programmeren te leren en hun creativiteit te trainen. In de les van vandaag zullen we een eenvoudig spel bouwen dat we kunnen gebruiken als introductie tot Kodu.

Voeg een zijbalk in Vista-stijl toe aan Windows 7

Mist u de speciale zijbalk van Windows Vista nu u Windows 7 gebruikt? Nu kun je het terugkrijgen zoals het was in Vista met de 7 Sidebar-gadget.

Brengen uw kinderen te veel tijd voor het scherm door?

Hoeveel tijd brengen uw kinderen voor het scherm door? Als het meer dan twee uur per dag is, lopen ze volgens nieuw onderzoek een groter risico op gedragsproblemen.

Beveilig uw Windows Live-account op een openbare pc met een aanmeldingscode

Hoewel de meesten van ons hier de voorkeur geven aan Google, heeft Windows Live één geweldige functie die Gmail nog niet biedt: een beveiligingscode voor eenmalig gebruik waarmee u kunt inloggen op een openbare computer zonder dat uw wachtwoord wordt gestolen. Dit is hoe het werkt.

Aan de slag met het nieuwe Windows Live Mesh 2011

Onlangs is Microsoft besluiteloos geweest met zijn Live Mesh / Sync cloudgebaseerde services. Na de introductie van Live Mesh Public Beta en wat hernoemen, heet het nu Live Mesh 2011 en laten we je zien hoe je ermee aan de slag kunt.

Vrijdagpret: Road of the Dead

Na een lange week is het tijd om wat plezier te hebben terwijl je wacht tot het tijd is om te stoppen. Deze week hebben we iets om je adrenaline te laten pompen terwijl je probeert te ontsnappen uit een stad die wordt overspoeld door zombies.