Vraag de lezers: welke e-mailservices gebruikt u?

E-mail maakt deel uit van ons dagelijkse online leven, of we nu op het werk of thuis zijn. Deze week willen we graag weten van welke e-maildiensten jij gebruik maakt op je werk of thuis.

vraag-de-lezers-welke-e-maildiensten-gebruikt-je-foto 1

We zijn afhankelijk geworden van e-mail als een belangrijk onderdeel van ons leven, omdat het ons in staat stelt in contact te blijven met onze familie, vrienden en collega's. Het dient zelfs als een manier om informatie voor onszelf op te slaan, zoals belangrijke notities, datums en afbeeldingen. Stel je voor hoe het zou zijn om nu zonder e-mail door het leven te gaan.Met de veelheid aan verschillende e-mailproviders die beschikbaar zijn, kunt u er gemakkelijk een vinden die bij uw leven en persoonlijke behoeften past. Misschien heb je alleen de basis nodig of liever een met alle toeters en bellen.

Onze keuze van e-mailprovider kan ook een persoonlijke uitspraak doen over ons als mensen. Willen we een service gebruiken die goed ingeburgerd en comfortabel is, een die hip en cool lijkt, of een die nieuw is in de scene? Het hangt allemaal af van wat u zoekt in een e-mailprovider.

Met de recente groei in de grootte van de inbox, de toegestane grootte van bijlagen en extra functies bij de verschillende providers is het een geweldige tijd om rond te neuzen. Blijf je bij het beproefde of kijk je naar iets nieuws...

Welke e-maildiensten gebruikt u? Gebruikt u dezelfde voor thuis en op het werk of gebruikt u meerdere diensten om beide te dekken? Laat het ons weten in de comments!

Meer verhalen

Toegang tot muziek van Amie Street in Boxee

Een van onze favoriete sites om nieuwe muziek te ontdekken is Amie Street. Vandaag bekijken we de Amie Street-app voor Boxee waarmee je toegang hebt tot je favoriete deuntjes vanuit de Boxee-interface.

Toegang krijgen tot Windows Home Server vanaf een Ubuntu-computer op uw netwerk

Als u een Windows Home Server-gebruiker bent, kan het zijn dat u deze moet openen vanaf een Ubuntu-machine in uw netwerk. Vandaag bekijken we het proces van toegang tot bestanden op uw thuisserver vanuit Ubuntu.

Breng Office 2003-menu's terug naar 2010 met UBitMenu

Heb je moeite om te wennen aan de Ribbon-interface in Office 2010? Hier leest u hoe u de klok een beetje terug kunt draaien en de vertrouwde menu's en werkbalken uit 2003 terug kunt halen.

Friday Fun: speel je favoriete 8-bit NES-games online

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald en opnieuw brengen we je wat NES-plezier om de rest van de dag voor het weekend te verspillen. Vandaag bekijken we een site die veel klassieke NES-spellen bevat die je online kunt spelen.

Latentie

Latency is een belangrijke maatstaf voor vertraging in computersystemen zoals netwerken en schijfstations voor hoe lang het duurt voordat de gegevens aankomen. Zelfs als uw netwerkverbinding bijvoorbeeld een hoge totale bandbreedte heeft, zal het bij veel latentie moeilijker zijn om realtime computergames te spelen

Vind inhoudgerelateerde afbeeldingen in Internet Explorer 8

Wilt u een gemakkelijke manier om afbeeldingen met betrekking tot nieuwsberichten of artikelen te vinden tijdens het browsen in Internet Explorer? Dan wil je zeker eens kijken naar de Bing Image Search accelerator.

Extensies voor Safari installeren en beheren 5

Hoewel er al geruime tijd hacks zijn om extensies in Safari op te nemen, biedt Safari 5 nu de juiste ondersteuning voor hen. Vandaag bekijken we het beheren van extensies in de nieuwste versie van Safari.

Vind meer streaming tv online met Clicker.tv

Op zoek naar een manier om toegang te krijgen tot meer van je favoriete tv-programma's en ander online entertainment? Vandaag kijken we naar Clicker.tv, dat een geweldige manier biedt om talloze tv-programma's en films te vinden.

Converteer een PDF-eBook naar ePub-indeling voor uw iPad, iPhone of eReader

Wilt u een PDF eBook lezen op een eReader of mobiel apparaat, maar bent u niet tevreden over de prestaties? Hier leest u hoe u uw PDF's kunt converteren naar het populaire ePub-formaat, zodat u ze gemakkelijk op elk apparaat kunt lezen.

Vertaal talen in IE 8 met Bing Translator

Heeft u naast elkaar of zwevende taalvertalingen nodig tijdens het browsen? Ga dan met ons mee als we kijken naar de Bing Translator-accelerator voor Internet Explorer 8.