Vraag de lezers: wat is uw favoriete zoekmachine?

Zoekmachines worden allemaal gebruikt om online informatie, afbeeldingen en meer te vinden. Deze week willen we weten welke zoekmachine jij gebruikt.

vraag-de-lezers-wat-is-uw-favoriete-zoekmachine foto 1

Zoekmachines zijn een dagelijks onderdeel van ons online leven. Of het nu gaat om basisinformatie, afbeeldingen, aanbevelingen of een how-to, er zijn veel zoekmachines die u willen helpen vinden wat u zoekt. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om een ​​service met één motor te gebruiken, terwijl anderen er graag een gebruiken die resultaten genereert uit meerdere motoren.Mensen kunnen erg gepassioneerd zijn over welke zoekmachine ze moeten gebruiken. Voor sommigen gaat het om de kwaliteit van de zoekresultaten die ze ontvangen, terwijl anderen zich zorgen maken over privacykwesties en het bewaren van zoekgegevens. Het kan een gevoelig onderwerp zijn en uiteindelijk is de keuze aan jou.

Welke zoekmachine gebruik je? Gebruik je er maar één voor al je zoekopdrachten of gebruik je meerdere zoekmachines om te vinden wat je nodig hebt? Laat het ons weten in de comments!

[polldaddy-peiling = 3500046 ″]

Meer verhalen

10 tips om iTunes voor Windows sneller te laten werken

Als je iTunes op een Windows-machine gebruikt, ben je misschien gefrustreerd over hoe traag het laadt en presteert. Hier zijn enkele tips om betere prestaties te krijgen en het minder vervelend te maken.

PHP installeren op IIS 7 voor Windows Server 2008

Een van de meest populaire ontwikkelplatforms op het web is PHP, dat veel populaire applicaties en sites mogelijk maakt, zoals Facebook, WordPress en Joomla. Hoewel de meeste van deze systemen zijn 'ontworpen' om te worden gebruikt op een Linux-systeem met de Apache Web Server, kunt u PHP-applicaties implementeren via IIS 7 op

Toegang tot Google-services vanaf de opdrachtregel

Wil je je geeky kant laten zien en je Google-documenten bewerken of een Blogger-bericht schrijven vanaf de opdrachtprompt? Hier leest u hoe u toegang krijgt tot verschillende Google-services vanaf de opdrachtregel met de GoogleCL.

Voer Google Reader Play uit op Windows 7 Media Center

Een van de coole nieuwe services van Google Labs is Google Reader Play, die integreert met Reader, zodat u op een visueel aantrekkelijke manier op internet kunt surfen. Vandaag laten we u zien hoe u het kunt uitvoeren in Windows 7 Media Center.

Beginner Geek: maak Windows 7 Update Vind updates voor meer dan alleen het besturingssysteem

Bent u nieuw bij Windows 7 en de manier waarop Windows Update wordt uitgevoerd? Standaard wordt er niet gecontroleerd op updates voor andere geïnstalleerde Microsoft-programma's. Hier leest u hoe u Windows Update updates kunt laten vinden voor Office en andere MS-apps.

Firefox 4.0 Beta 2 zet tabbladen bovenaan, zoals Google Chrome (of Opera)

De nieuwste Firefox-bèta steelt een functie van Google Chrome en verplaatst de tabbladen naar de bovenkant van het venster ... maar als je goed kijkt, lijkt het eigenlijk ook heel erg op Opera.

De plaknotities van Windows 7 gebruiken

Wilt u een gemakkelijke manier om snel een notitie op te schrijven en voor u te houden zonder een stuk van een dode boom te verspillen? Laten we eens kijken naar de Sticky Notes-app in Windows 7 en hoe u deze optimaal kunt gebruiken.

Transformeer je Ubuntu Box in een karaokemachine

Heb je er ooit aan gedacht om van je Linux Box je eigen persoonlijke karaoke-machine te maken? Welnu, OSD Lyrics heeft het zojuist voor ons Linux-gebruikers mogelijk gemaakt om onze Linux in een karaoke-machine te veranderen.

Batchscript om Sysinternals-hulpprogramma's automatisch bij te werken

Hoewel de Microsoft Sysinternals-tools ongelooflijk krachtig en nuttig zijn, is de enige functie die ze missen de mogelijkheid om te controleren op nieuwe versies. Momenteel moet u regelmatig de Sysinternals-site controleren en versies tussen uw systeem en de meest recente officiële release vergelijken om

Herinneringen voor gebeurtenissen ontvangen terwijl u video's bekijkt in Windows 7 Media Center

Als u Windows 7 Media Center gebruikt, kunt u de tijd uit het oog verliezen bij het kijken naar uw favoriete films of tv-programma's. Vandaag kijken we naar de Remin Me plug-in die een herinneringsbericht zal weergeven.