Vraag de lezers: wat is je favoriete geek-tv-programma?

vraag-de-lezers-wat-en-8217;s-je-favoriete-geek-tv-show foto 1Vorige maand vroegen we naar je favoriete geeky-films; deze week zijn we geïnteresseerd om alles te horen over je favoriete geeky tv-programma. Wat is de show die elke zichzelf respecterende nerd zou moeten kennen en liefhebben?

Van de vroegste dagen van Sci-Fi-televisie in het midden van de 20e eeuw tot het huidige aanbod van geeky-aanbiedingen die variëren van harde sci-fi tot geeky kantooravonturen, er is geen tekort aan shows die alles bieden, van lachen tot serieus ethisch nadenken.

Geluid uit in de reacties met je favoriete geek-tv-programma en de check-in op vrijdag voor de What You Said-roundup om te zien welke shows je medelezers leuk vinden.Meer verhalen

Geek Trivia: welk gamebedrijf heeft meer dan 5 miljoen games in de woestijn begraven?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wetenschappers creëren een ultraveilig op onderbewustzijn gebaseerd wachtwoordsysteem

Een groep neurowetenschappers en cryptografen heeft een manier ontwikkeld om een ​​complex en veilig wachtwoord te genereren dat wordt opgeslagen in het onderbewuste geheugen van de gebruiker, waardoor het in wezen immuun is voor extractie door dwang.

Hoe u het Windows-contextmenu op de gemakkelijke manier kunt bewerken

Het bewerken van het Windows-contextmenu kan handmatig worden gedaan door het register te hacken, maar misschien bent u er nog niet klaar voor om erin te graven, lees in dat geval verder om te zien hoe u de registersleutels voor u kunt laten genereren.

Chrome gebruiken als uw Metro-browser in Windows 8 Release Preview

Met Windows 8 kan een browser van derden Internet Explorer in de Metro-omgeving vervangen, behalve op Windows RT. U kunt Google Chrome vandaag in Metro gebruiken en Firefox voor Metro is onderweg.

Geek Trivia: Swingline introduceerde een nieuw product als resultaat van welke film?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Week in Geek: Europese Dropbox-gebruikers worden gespamd, onderzoek levert geen aanwijzingen op

Onze nieuwste editie van WIG staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals geen Office 2013-ondersteuning voor XP en Vista, een nieuwe Chrome Dev Channel-functie bevrijdt web-apps uit de browser, een op de vijf gehackte aanmeldingen komt overeen met Microsoft-accounts en meer.

Wat is IPv6 en waarom is het belangrijk?

IPv4-adressen op het openbare internet raken op. Microsoft betaalde $ 7,5 miljoen voor de 666.624 IP-adressen van Nortel toen Nortel in 2011 failliet ging - dat is meer dan $ 8 per IP-adres. IPv4 heeft technische problemen en IPv6 is de oplossing.

Geek Trivia: welk gamingplatform verbruikt minder energie dan een gloeilamp?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De beste websites voor het downloaden, huren en kopen van audioboeken

We hebben onlangs een lijst met websites gepubliceerd waar u gratis eBooks kunt downloaden of eBooks kunt kopen, lenen of huren. Als u echter liever naar uw favoriete boeken luistert, zijn hier enkele websites die audioboeken aanbieden die u kunt downloaden, huren of kopen, sommige gratis, andere niet.

Desktop Fun: Abstract Textures Wallpaper Collection Series 2

Twee jaar geleden deelden we een prachtige verzameling abstracte textuur-achtergronden met u en vandaag zijn we terug met meer. Voeg unieke texturen, patronen en meer toe aan uw bureaublad met de tweede in onze reeks abstracte texturen-behangcollecties.