Vraag de lezers: wat is uw favoriete alternatief voor Windows Explorer?

vraag-de-lezers-wat-en-8217;s-je-favoriete-windows-explorer-alternatieve foto 1

Windows Verkenner is bij ons sinds de begindagen van Windows en de GUI-revolutie, maar dat betekent niet dat het de beste keuze is voor het werk. Welk alternatief voor Windows Verkenner gebruikt u om effectiever door uw bestanden te navigeren?

Deze week zijn we geïnteresseerd om te horen hoe je Windows Verkenner hebt aangevuld of ronduit hebt vervangen door een andere op GUI gebaseerde bestandsverkenner. Geluid uit in de opmerkingen met uw Explorer-alternatief naar keuze - vergeet niet een link op te nemen zodat andere lezers het gemakkelijk kunnen downloaden en uw redenen om het te gebruiken via de standaard Windows-bestandsbeheerder. Kom vrijdag terug voor de What You Said Roundup om te zien welke alternatieve app het populairst is en welke handige tips je medelezers hebben gedeeld.Meer verhalen

Vrijdagpret: Prizma-puzzeluitdagingen

Er zit weer een lange werkweek op, dus waarom niet een beetje plezier maken terwijl je wacht om naar huis te gaan? In de game van deze week is het jouw missie om met succes energiebruggen te creëren tussen twee punten op een isometrisch raster voordat de energie opraakt.

Android installeren op uw HP Touchpad

Wat is beter dan een tablet van $ 100? Een tablet van $ 100 die twee besturingssystemen kan draaien! Het touchpad was een koopje en nu je webOS hebt ontdekt, kun je Android proberen. Hier leest u hoe u het in 3 eenvoudige stappen installeert.

Uit de doos met tips: Windows 8 Secure Boot verwijderen, apps starten vanuit Media Center en Windows-installaties versnellen

Een keer per week ronden we af en delen we uitstekende lezerstips met je. Deze week kijken we naar het verwijderen van de beperking op Secure Boot van Windows 8, een open source-oplossing voor het starten van apps vanuit Windows Media Center en een eenvoudige truc om Windows-installaties te versnellen.

Panoramische en portret Windows 7-thema's van fotograaf Andrei Niculescu [Dubbel thema]

Moe van hetzelfde oude thema op je bureaublad? Voeg dan een dubbele dosis goedheid toe met deze twee geweldige thema's van fotograaf Andrei Niculescu! Het eerste thema richt zich op panoramische uitzichten op buitenomgevingen in Roemenië...

Gebruik WolframAlpha als een veilige wachtwoordgenerator

Heb je een veilig wachtwoord nodig en ben je weg van je favoriete app voor wachtwoordbeheer? WolframAlpha, de wiskundige zoekmachine, kan in een oogwenk een aanpasbaar veilig wachtwoord voor u genereren.

JustBeamIt maakt directe P2P-bestandsoverdracht in een handomdraai

U wilt een bestand verzenden, maar het is te groot voor e-mail, uw ontvanger weet niet hoe hij moet FTP-en en hij zit achter een beperkende firewall. JustBeamIt kan helpen: het bestand slepen en neerzetten en ze vervolgens de ...

Een systeemherstelpunt koppelen om een ​​enkel bestand te herstellen

Heb je ooit een bestand uit het verleden willen herstellen, maar heb je geen goede manier om het te doen? Met Systeemherstel Verkennen kunt u een momentopname van Systeemherstel koppelen en door een eerdere kopie van uw hele schijf bladeren.

Vraag het de lezers: hoe biedt u computerhulp op afstand?

We hebben het allemaal weleens meegemaakt; een vriend, collega of familielid belt ons met een computerprobleem en er is gewoon geen goede manier om het te diagnosticeren op basis van hun lukrake beschrijving alleen. Als je in die situatie zit, hoe help je dan? Welke hulpmiddelen gebruik je?

Leer hoe u de documentkaart in Word 2007 gebruikt

De Document Map in Word 2007 biedt gemakkelijke navigatie in lange documenten. U kunt door uw document springen op koppen of pagina's. Het biedt ook een overzicht in vogelvlucht van de structuur van uw document.

Hergebruik een IKEA zwenkarmlamp in een webcamboom

Voor videochat is het zinvol om uw webcam op uw monitor te monteren. Voor het vastleggen van uw doe-het-zelf-projecten en andere opnames is echter een giekarm in orde. Deze slimme doe-het-zelf-hack verandert een IKEA-lamp van $ 9 in een functionele camera-boom.