Vraag de lezers: wat is de beste manier om je eigen kerstkaarten te maken?

vraag-de-lezers-wat-en-8217;s-de-beste-manier-om-je-eigen-kerstkaarten-te-maken foto 1Het is weer die feestelijke tijd van het jaar en we zijn benieuwd hoe jij je vakantiemissives maakt en verzendt. Spring in de reacties om tips en trucs voor het maken van kaarten te delen.

Of je nu je kerstkaarten met de hand maakt, je Kwanzaa-kaarten digitaal rendert en bezorgt, of gewoon een familiefoto als ansichtkaart afdrukt en er een stempel op drukt, we willen alles horen over tips en trucs voor het maken van kerstkaarten. Of uw oplossingen nu analoog, digitaal of een combinatie van de twee - QR-code kerstkaarten iemand? - klinkt in de opmerkingen om te delen hoe u uw kerstkaarten maakt en bezorgt.

Meer verhalen

Desktop Fun: Rainy Days Wallpaper Collection Series 2

Eerder dit jaar brachten we je een prachtige regenachtige dagcollectie die de regen omarmde terwijl deze naar beneden viel. Tegenwoordig richt onze collectie zich op de weelderige regendruppels die overblijven als het is gestopt met regenen. Laat je bureaublad net zo fris aanvoelen als de dag dat het nieuw was met onze Rainy Days Series 2 WallpaperFriday Fun: The Rise of Atlantis

De beste dag van de werkweek is eindelijk aangebroken, dus neem een ​​paar minuten de tijd om plezier te hebben terwijl je wacht om naar huis te gaan. In de game van deze week ga je op campagne door oude mediterrane regio's om meerdere artefacten te verwerven in een zoektocht naar succes.

Vergeet Black Friday: het is vandaag de dag van de browser van je ouders

Hopelijk leest u dit niet na een lange nacht in de kou te hebben gezeten, vechtend met andere mensen om een ​​apparaat te kopen dat over een maand verouderd is. In plaats van te winkelen, is het tijd om minder slechte browsers cadeau te doen.

Hoe u een vakantiebericht kunt maken voor (bijna) elk e-mailaccount

Als u de stad uit gaat, kunt u een notitie in uw e-mail plaatsen om mensen te laten weten waar ze contact met u kunnen opnemen. Of gewoon om ze te laten weten dat ze contact moeten opnemen met iemand anders terwijl je weg bent. Hier leest u hoe u een vakantie-responder instelt voor (bijna) elk e-mailaccount.

Uit de doos met tips: strips op de iPad, de Power Bar van Android en het beperken van zoeken in Spotlight op de iPad

Een keer per week dumpen we onze tipsbox en delen we enkele van de geweldige door lezers ingezonden tips met u. Deze week kijken we naar het lezen van strips op de iPad, snelle toegang via de Android Power Bar en het beperken van het zoeken naar spotlights op de iPad.

Een directoryvermelding afdrukken of opslaan in een bestand

Het afdrukken van een directorylijst is iets dat u misschien niet vaak doet, maar wanneer u een lijst van een directory met veel bestanden erin moet afdrukken, typt u liever niet handmatig de bestandsnamen.

Amazon's nieuwe Kindle Fire-tablet: de How-To Geek Review

We hebben onze Kindle Fire een paar dagen geleden gekregen en sindsdien hebben we gepord, gepord en in het algemeen geprobeerd erachter te komen hoe we het konden breken. Voordat je eropuit gaat en je eigen koopt, bekijk dan onze diepgaande beoordeling.

InstantWild: identificeer dieren van over de hele wereld; Help wetenschappers

Webgebaseerd/iPhone: InstantWild is een iOS- en webtoepassing die onderzoekscamera's van over de hele wereld weergeeft; help wetenschappers door uw eco-voyeurisme om te zetten in een positieve identificatie van bedreigde diersoorten.

Vertraging in Google Reader oplossen door Google Plus-knop te blokkeren

Chrome: Veel Google Reader-fans hebben sinds de upgrades van vorige maand gemerkt dat de service ondraaglijk traag is. Versnel dingen door de Google Plus-knop te blokkeren.

Hoe u uw cd/dvd-station uit het bureaubladcontextmenu kunt verwijderen

Als u USB-drives veilig van uw bureaublad wilt verwijderen, hebben we dat ook voor u.