Vraag het de lezers: sociale websites – browsergebaseerde interface versus desktopclients

vraag-de-lezers-sociale-websites--en-8211;-browsergebaseerde-interface-versus-desktop-clients foto 1

De meeste mensen hebben een favoriete sociale website waarop ze elke dag actief zijn, maar hebben verschillende methoden om daar met hun vrienden te communiceren. Deze week willen we weten of je liever een browsergebaseerde interface of een desktopclient gebruikt om te communiceren met de door jou gekozen sociale diensten.

vraag-de-lezers-sociale-websites--en-8211;-browsergebaseerde-interface-versus-desktop-clients foto 2Foto door Aziatische engel.

Sociale diensten kunnen heel leuk zijn, tenzij uw toegangsmethode meer frustraties dan voordelen met zich meebrengt. Misschien heeft je favoriete sociale dienst de lay-out veranderd of is de website zelf gewoon te druk of vol rommel naar jouw smaak. Dan zijn er de momenten waarop de website problemen kan ondervinden en niet soepel werkt.

U kunt de websiteversie blijven gebruiken en zo veel mogelijk aanpassen wat u ziet en hoe deze werkt. Of u kunt een extensie in uw favoriete browser installeren die een zijbalk of pop-upvenster opent om op die manier toegang te krijgen tot de service. Misschien geeft u de voorkeur aan de web-app-aanpak die door Google is geïntroduceerd voor hun Chrome-browser. Je hebt in ieder geval opties als je via een browser toegang hebt tot sociale diensten.

Dan zijn er desktop-clients ... gericht op een of een kleine combinatie van populaire sociale diensten. Desktopclients kunnen heel leuk zijn ... je hoeft geen browser te openen, de gebruikersinterface blijft redelijk consistent, je kunt ze meestal minimaliseren naar het systeemvak en de bureaubladmeldingen zijn geweldig.

Wat we deze week graag willen weten, is of u de voorkeur geeft aan een browsergebaseerde benadering of een desktopclient gebruikt om te communiceren met uw favoriete sociale websites. Gebruik je een combinatie van beide? Zijn browsers de beste aanpak omdat je ze de hele dag voor letterlijk alles gebruikt? Als een browser uw voorkeursmethode is, gebruikt u dan de website voor de sociale dienst zelf of een extensie/webapp om ermee te communiceren? Misschien werkt een desktopclient het beste ... daar wanneer je het nodig hebt, maar uit de buurt als je dat niet doet. Laat ons je mening en ervaringen weten in de comments! Kent u een geweldige extensie, webapp of desktopclient? Zorg ervoor dat je het hier met je medelezers deelt.

[polldaddy-peiling = 4604785 ″]

Meer verhalen

MightyMintyBoost is een 3-in-1 gadget-oplader

Als je op zoek bent naar een veelzijdige batterijbooster, dan zal deze doe-het-zelf 3-in-1 zonne-/usb-/wandstroomoplader, bekend als de MightyMintyBoost, met gemak je telefoon, mp3-speler en andere gadgets overtreffen.

Watson sluit zich aan bij tegenstanders van menselijk gevaar

In januari lieten we je een video zien van Waton in een oefenronde tegen Jeopardy-kampioenen Ken Jennings en Brad Rutter. Gisteravond stonden ze in een echte ronde van Jeopardy met Watson in een gelijkspel met Rutter.

SnapBird geeft je Twitter-zoekopdrachten een boost

De standaardzoekfunctie van Twitter is een beetje bloedarm. Als je je Twitter-zoekopdracht een boost wilt geven, start je de webgebaseerde zoektool SnapBird en duik je in je eerdere tweets, evenals die van vrienden en volgers.

Desktop Fun: Springtime Personas-thema's voor Firefox

Met nog wekenlang winterweer te gaan, kan het een beetje deprimerend zijn om naar buiten te kijken en niets dan een saai, levenloos landschap te zien. Om het tijdsverschil te overbruggen totdat je de ramen kunt openen, kunt genieten van de warmte van de zon en de lentebries op je gezicht kunt voelen, presenteren we onze Springtime Persona's

Vingerbewegingen in MacBook-stijl krijgen op Ubuntu Linux

Apple-gebruikers vegen, knijpen en draaien de gebruikersinterfaces van Mac naar de inhoud van hun vingers. In het artikel van vandaag laten we u zien hoe u hippe dingen kunt doen, zoals het uitbreiden en verkleinen van vensters en het wijzigen van bureaubladen met vingerbewegingen.

Vraag How-To Geek: Dropbox in het Start-menu, Symlinks begrijpen en dvd's uit de tv-serie rippen

Deze week bekijken we hoe je Dropbox in je Windows Start-menu kunt opnemen, symbolische koppelingen begrijpt en gebruikt, en hoe je je tv-serie-dvd's rechtstreeks kunt rippen naar unieke en hoogwaardige afleveringsbestanden.

KeyCounter houdt uw toetsaanslagen en muisklikken bij

Als je ooit een brandende behoefte hebt gehad om te weten hoe vaak je het toetsenbord aanraakt en elke dag met je muis klikt, kan KeyCounter, een kleine draagbare app, helpen om aan je geeky statistische behoeften te voldoen.

Voeg aangepaste led-omgevingsverlichting toe aan uw pc of mediacenter

Als je verlangt naar wat van die zoete omgevingsverlichting die je vindt in high-end HDTV-opstellingen, lang niet meer. Deze doe-het-zelf-elektronicagids laat zien hoe u aangepaste en snel reagerende omgevingsverlichting aan uw comp...

De Trackor bewaakt Amazon-prijzen; Integreert met Chrome, Firefox en Safari

Als je een frequente Amazon-shopper bent, is de Tracktor een onschatbare winkelhulp. Bezoek de website of, nog beter, voeg de extensie toe aan uw browser voor gedetailleerde prijsgeschiedenis en prijsdalingen.

De beste en slechtste manieren om een ​​cv te verzenden

Met zoveel mensen die op zoek zijn naar een baan, kan de kleinste voorsprong in je cv-presentatie je kansen maken of breken. Maar niet alle bestandstypen of methoden zijn gelijk gemaakt - lees verder om de mogelijke valkuilen te zien waarmee uw cv wordt geconfronteerd.