Vraag de lezers: heeft u virtuele besturingssystemen op uw computer geïnstalleerd?

vraag-de-lezers-heb-je-virtuele-besturingssystemen-op-je-computer-op-je-computer instellen foto 1

Virtualisatiesoftware is een geweldige manier om nieuwe besturingssystemen uit te proberen of dubieuze software te testen zonder uw belangrijkste besturingssysteem te beschadigen. Deze week willen we weten of je virtuele besturingssystemen op je computers hebt ingesteld.

vraag-de-lezers-heb-je-virtuele-besturingssystemen-op-je-computer-op-je-computer instellen foto 2Foto door smoking.

De mogelijkheid om virtuele besturingssystemen op een computer te installeren en uit te voeren, kan zeer nuttig voor u zijn, of het nu werkgerelateerd of voor persoonlijk gebruik is. Om te beginnen, stel dat je erg vertrouwd bent met Windows, maar echt een Linux-systeem wilt uitproberen. U kunt een aparte computer gebruiken, uw harde schijf partitioneren, uw Windows-installatie volledig wissen of de moeite nemen om een ​​extra harde schijf aan uw computer toe te voegen. Afhankelijk van uw specifieke situatie zullen al deze opties waarschijnlijk een beetje gedoe zijn ... u wilt dat de ervaring positief is, niet stressvol. Dat is het mooie van virtualisatiesoftware.

Zodra dat glimmende nieuwe besturingssysteem in een virtuele omgeving is opgezet, kun je er plezier mee gaan beleven. Als je net een nieuw systeem aan het leren bent en een fout maakt, is het niet moeilijk om het terug te draaien naar een eerder opgeslagen afbeelding/herstelpunt of om het helemaal opnieuw in te stellen. Misschien wil je wat nieuwe software proberen, maar weet je niet zeker hoe goed het echt zal werken (of het kan afkomstig zijn van een twijfelachtige bron). Als alles goed gaat dan zijn felicitaties op zijn plaats voor een geslaagde test, maar als er iets mis is gegaan is het toch niet zo erg. Virtualisatiesoftware maakt het een stuk eenvoudiger om de potentiële schade tot een minimum te beperken (samen met uw stressniveaus!).

Misschien vereist uw werk het gebruik van meerdere besturingssystemen... één voor algemeen gebruik en communicatie met een andere die is opgezet als een programmeeromgeving of voor oudere software. Nogmaals, het is buitengewoon handig omdat je actief kunt schakelen tussen systemen op dezelfde computer zonder een multi-boot setup. De kans is groot dat als je de kans hebt gehad om virtualisatiesoftware te gebruiken, je het erg op prijs stelt dat je deze tot je beschikking hebt.

Deze week willen we weten of je virtuele besturingssystemen op je computer hebt staan. Heeft u slechts één of meerdere systemen ingesteld? Zijn dat virtuele systemen voor werk of persoonlijk gebruik? Als u virtuele besturingssystemen heeft ingesteld, gebruikt u deze dan vaak of slechts af en toe? Is er bepaalde virtualisatiesoftware die u anderen ten zeerste zou aanbevelen? Misschien is er een waarvan je mensen waarschuwt om weg te blijven van ... Laat het ons weten in de comments!

[polldaddy-peiling = 4414197 ″]

Meer verhalen

WikiLeaks 'spirit cooking' tweet zet Twitter aan het koken

Social Cues: Ook trending op sociale media op vrijdag zijn de 'Hamilton'-mixtape en de nieuwste doodle van Google.

Geek Trivia: hebben patiënten met het Alice in Wonderland-syndroom moeite met waarnemen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Artikelen importeren tussen Pocket en Instapaper

Als u overweegt uw read-it-later-toepassing naar keuze te verlaten voor groenere weiden, hoeft u niet helemaal opnieuw te beginnen. Hier leest u hoe u alles van Pocket naar Instapaper of vice versa kunt verplaatsen, zonder een beat te missen.

Hoe de retweets van een Twitter-gebruiker te blokkeren (maar nog steeds hun tweets te zien)

Retweet iemand die je op Twitter volgt constant, waardoor je tijdlijn wordt overspoeld met onzin? Komen bepaalde accounts waarvan u nooit wilt horen toch opduiken? Hier leest u hoe u die dingen snel kunt filteren, zonder mensen die u anders leuk vindt te ontvolgen.

Leer de geeky-details van elk Apple-product, oud en nieuw

Als je een fan bent van Apple-producten, maar je hardware is beperkt tot wat je je kunt veroorloven, dan kun je nog steeds veel plezier beleven aan het maken van een reis door de productgeschiedenis van Apple met Mactracker.

Eén consult was genoeg om me te verkopen aan online artsen

Van het maken van een afspraak tot het slikken van een pil in 45 minuten.

Netflix komt volgende week naar Comcast X1-boxen

Als u geen Netflix-abonnee bent, kunt u voor Netflix betalen via uw Comcast-factuur.

Sony's PlayStation TV-service komt naar Mac- en pc-browsers

Na vorige week naar Android TV te zijn gekomen, is PlayStation-weergave aangekomen in Mac- en pc-browsers, wat betekent dat het beschikbaar is op zowat elk apparaat dat je maar kunt bedenken. L...

Japan heeft een aantal exclusieve PSVR-titels, maar je mist niet veel

Tenzij je een misselijkmakende sensatie krijgt door je ongemakkelijk en verward te voelen.

Apple staat op het punt om single sign-on voor Apple TV te lanceren

Het bedrijf heeft de functie overhandigd aan bètatesters om te zien hoe het in de echte wereld werkt.