Vraag het de lezers: geeft u de voorkeur aan gedrukte tijdschriften, online artikelen of beide voor uw belangrijke geeky-leesbehoeften?

vraag-de-lezers-doet-u-de voorkeur-druktijdschriften-online-artikelen-of-beide-voor-uw-belangrijke-geeky-leesbehoeften foto 1

We lezen allemaal graag informatie over nieuwe computerhardware, gadgets, software en how-to-artikelen om ons te helpen en te voldoen aan onze behoefte aan geeky-kennis. Deze week willen we weten of je je liever abonneert op gedrukte tijdschriften/magazines koopt, al je lectuur online doet of een combinatie van beide gebruikt.Afbeelding door Lenz Grimmer.

Opmerking: we hebben geen boeken opgenomen in deze specifieke peiling omdat ze de neiging hebben om zeer gedetailleerd op een specifiek onderwerp te focussen. Onze peiling is meer gericht op algemene geeky leesgoedheid.

Gedrukte tijdschriften kunnen op hun eigen manier erg handig zijn. De artikelen die u interesseren, zijn mogelijk langer en gedetailleerder dan wat u online vindt, kunnen veel afbeeldingen en nuttige grafieken bevatten en zijn al opgemaakt in een bruikbaar formaat als u ze wilt bewaren voor referentiemateriaal en toekomstig gebruik. Een ander leuk aspect van gedrukte tijdschriften is hun draagbaarheid. Je hebt geen stroombron of batterij nodig om er toegang toe te krijgen en als je ze per ongeluk laat vallen, kan dat geen kwaad. De nadelen zijn dat ze maar om de zoveel tijd verschijnen en een vaste/beperkte hoeveelheid informatie per uitgave bevatten. Afhankelijk van de specifieke publicatie kunnen ze ook duur zijn.

Online artikelen en leesbronnen verschillen sterk van gedrukte tijdschriften in de hoeveelheid informatie waartoe u op een bepaald moment toegang hebt. Zolang je een internetverbinding, je favoriete blogs, RSS-feeds en een zoekmachine bij de hand hebt, kun je naar hartelust lezen. Als u op zoek bent naar een bepaald onderwerp, moet u misschien wat tijd investeren om een ​​groep artikelen over dat onderwerp te vinden, maar de kans is groot dat u voldoende hoeveelheden vindt om aan uw behoeften te voldoen. Heb je maar een deel van de informatie nodig die je vindt? Het printen of opslaan van de onderdelen die u nodig heeft, is een duidelijke bonus en minimaliseert de opslagvereisten. Enkele nadelen van online artikelen en bronnen zijn dat ze kunnen variëren in kwaliteit (d.w.z. nauwkeurigheid, leesbaarheid, enz.) en kunnen worden begraven te midden van een heleboel nutteloos kaf dat is opgezet om advertentie-inkomsten te genereren.

Deze week willen we weten of je de voorkeur geeft aan gedrukte tijdschriften, online bronnen of een combinatie van beide voor je geeky leesbehoeften. Geef je de voorkeur aan gedrukte tijdschriften voor belangrijke informatie zoals specificaties over hardware of andere onderwerpen? Misschien bieden online bronnen veel beter de informatie die u nodig heeft over een bepaald onderwerp dan een gedrukt tijdschrift. Misschien is er een combinatie van beide nodig om je honger naar allerlei geeky-informatie bij te houden. Laat ons uw mening en aanbevelingen weten in de opmerkingen!

[polldaddy-peiling = 4488145 ″]

Meer verhalen

Sticky Note Goodness toevoegen aan webpagina's in Firefox met Internote

Bent u op zoek naar een leuke oplossing voor plaknotities om te gebruiken tijdens het browsen met Firefox? Dan is de Internote-extensie misschien precies wat u zocht.

Uitgebreide op televisie uitgezonden grapdoelen Belgische mobiele provider Mobistar [Video]

Wat gebeurt er als het callcenter van een mobiele provider berucht wordt vanwege de frustrerende service? Wraak natuurlijk! Deze jongens kwamen samen om een ​​goed doordachte en uitgevoerde grap uit te halen op het callcenter van Mobistar...

Multifl0w is een Exposé-achtige Task Switcher voor iOS-apparaten

Als je op zoek bent naar een Exposé-achtige ervaring op je iOS-apparaten, biedt Multifl0w supersnelle taakoverschakeling naar gejailbreakte iOS-apparaten.

Facebook Desktop plaatst meldingen in Messenger-stijl in het systeemvak

Als je de Facebook-activiteit van je vrienden wilt bijhouden, maar je hebt er een hekel aan om een ​​tabblad open te houden voor Facebook, dan parkeert Facebook Desktop Facebook-updates en een snelle antwoordfunctie in het systeemvak.

Hoe Camera Raw te verwerken zonder te betalen voor Adobe Photoshop

Je zou kunnen denken dat je dure software nodig hebt om te profiteren van Camera RAW, zoiets als Photoshop of de meer bescheiden geprijsde Lightroom. Gelukkig is er freeware die je kan helpen om professionele resultaten te behalen zonder professionele kosten.

Hoe u uw Mac OS X-opstartlogo kunt aanpassen

Ben je het grijze Apple-logo op je Mac zat? Waarom niet anders denken en overstappen op iets anders? De notebook voor iedereen geeft je niet de kracht om op je best te zijn zonder een beetje personalisatie.

Hoe u uw Firefox-profielback-up gemakkelijk kunt automatiseren met batchbestanden

Je Firefox-profiel bevat een aantal behoorlijk belangrijke dingen, zoals bladwijzers, opgeslagen wachtwoorden en voorkeuren die best lastig zouden zijn om te verliezen. Zoals met alle waardevolle gegevens, moet er regelmatig een back-up van uw Firefox-profiel worden gemaakt.

Week in Geek: Facebook stelt ontwikkelaarstoegang tot telefoonnummers en adressen uit

Deze week hebben we geleerd hoe we niet-markt-apps op een Android-apparaat kunnen installeren, de notoir moeilijke pen-tool in Photoshop kunnen gebruiken en beheersen, wat logisch volumebeheer is en hoe we het in Ubuntu kunnen inschakelen, onze desktops versierd met een middeleeuwse thema-aanpassingsset, en had plezier met het pletten van de

Desktop Fun: Kleuren Wallpaper Collection Series 1

Soms hebben we allemaal een leuk, eigenzinnig of kleurrijk behang nodig als verfrissende afwisseling of om ons humeur op te vrolijken. Als dit klinkt zoals jij, maak je dan klaar om je dag en bureaublad op te fleuren met onze Colors Wallpaper-collectie.

Siskel & Ebert willen dat je een videotelefoon krijgt [Video]

Het is 1988 en Siskel & Ebert willen heel graag dat je een videotelefoon krijgt. Als niets anders je kan laten waarderen dat je een krachtige computer in je zak hebt die in staat is om duidelijke videochats te hebben, zal dit dat wel doen.