Vraag de lezers: geeft u de voorkeur aan computers, gameconsoles of andere apparaten voor uw gamingbehoeften?

vraag-de-lezers-geeft-u-de voorkeur-computers-game-consoles-of-andere-apparaten-voor-uw-gaming-behoeften foto 1

Bijna iedereen die toegang heeft tot een computer, zal er ooit games op spelen, maar veel mensen gebruiken ook een apart spelplatform. Wat we deze week willen weten, is of je liever een computer, gameconsoles of andere apparaten gebruikt voor je game-behoeften.Foto van Faith en Kate Connors uit Mirror's Edge door Tamahikari Tammas.

Videogames zijn een perfecte manier om te ontspannen en plezier te hebben thuis (of op het werk als je wat tijd hebt om te gamen!). De toenemende verscheidenheid aan apparaten die elk jaar beschikbaar zijn, maakt het gemakkelijker om toegang te krijgen tot een gamingplatform dat aan uw behoeften of duisterste gamingwensen voldoet. Voor veel mensen zijn hun computers het perfecte platform... ze kunnen op Flash gebaseerde games in hun browser spelen, de standaardset games gebruiken die bij hun systeem worden geleverd en alle extra's installeren die hun aandacht trekken. Het extra voordeel is dat wanneer de speeltijd voorbij is, ze rechtstreeks naar hun browsen, e-mail, persoonlijke projecten of werk kunnen gaan zonder van hardware te hoeven wisselen. Het gemak van het alles-in-één platform spreekt zeker aan!

Misschien gebruik je je computer liever voor andere activiteiten dan gamen en bezit je een of meer losse gameconsoles. Misschien heb je gekozen voor een Xbox, Playstation of Nintendo bijvoorbeeld. Misschien heeft een handheld de voorkeur vanwege zijn grootte en draagbaarheid. Dan zijn er de mobiele telefoons en de iPad... Met zoveel opties kan het moeilijk zijn om het juiste platform te kiezen zonder een goed onderzoek met betrekking tot weergave, beschikbaarheid van games voor een bepaald platform, hoe lang voordat het platform begint te worden verouderd enz.

Wat we deze week graag willen weten, is welk gameplatform jouw voorkeur heeft. Kies je er maar één voor of gebruik je meerdere platforms om te gamen? Is er een bepaalde reden, zoals gemak, voor uw keuzes? Misschien houdt u zelfs een ouder platform in de buurt alleen voor een bepaalde game (of games) die ervoor zijn gemaakt. Zijn er aanbevelingen of adviezen die u met uw medelezers zou willen delen? Laat het ons weten in de comments!

[polldaddy-peiling = 4377359 ″]

Meer verhalen

Openbare toegang - Smartwatch versus 'slimmer' horloge - De strijd om technische suprematie

De afgelopen jaren leek de smartwatch-industrie op een achtbaan. In het begin waren mensen enthousiast over het vastbinden van een klein Apple-apparaat op...

Openbare toegang - hier leest u hoe een VPN uw bedrijf sterker kan maken

Naarmate de technologie evolueert, evolueert de hele wereld mee. Moderne technologie heeft wonderen gedaan door de manier waarop bedrijven nu opereren te veranderen. En het krediet vooral...

Openbare toegang - The Public Access Weekly: goedkope sensatie

Kom op, kom op, lees de Public Access Weekly

Openbare toegang - Beste muziek-apps die elke muziekliefhebber bij zich moet hebben

Muziek is een goddelijke verslaving waar bijna iedereen op deze planeet last van heeft, hoewel de smaak van muziek kan verschillen, je kunt in feite geen persoon vinden die een hekel heeft aan muziek.

Mark Cuban: Ik verlies liever elke cent dan Trump als president

Ervoor zorgen dat Trump het presidentschap niet wint, kan hem wat fans kosten. En dat vindt hij prima.

De beste 4K-monitoren

Ga met de Dell P2715Q.

Hoe u uw thuisadres kunt wijzigen in Apple Maps

Apple Maps detecteert niet automatisch uw thuisadres. Als je verhuist, blijven Apple Maps en de bijbehorende widget je vertellen hoe lang het duurt om naar je vorige thuisadres te rijden, totdat je het je nieuwe adres geeft.

Apture Highlights verandert uw cursor in een zoekhulpmiddel

Apture Highlights is een Firefox-extensie die van uw cursor een krachtige zoekfunctie maakt. Markeer tekst in uw browservenster en bekijk zoekresultaten van Google, YouTube, Flickr, Twitter en Wikipedia.

Voeg klassieke Sci-Fi-goedheid toe aan uw bureaublad met het Matrix-thema voor Windows 7

Soms werken klassieke filmthema's zelfs beter dan thema's die zich richten op nieuwe releases en het Matrix-thema voor Windows 7 is een perfect voorbeeld. Het thema wordt geleverd met 32 ​​Hi-Res-achtergronden, aangepaste geluiden uit de film en Matr...

Je kunt niet rechtdoor lopen zonder visuele markeringen [Video]

Een reeks onderzoeken van de afgelopen eeuw hebben keer op keer bewezen: als mensen niet kunnen zien waar ze heen gaan, kunnen ze niet recht lopen. Bekijk deze video van NPR die het fenomeen demonstreert en haal ...