Vraag het de lezers: moet u hulpmiddelen hebben voor uw geek-toolbox?

vraag-de-lezers-must-have-tools-voor-je-geek-toolbox foto 1Hoewel we u hebben gevraagd naar de software die u in uw virtuele gereedschapskist bewaart, zijn we deze week geïnteresseerd in de daadwerkelijke hardware. Welke onmisbare tools heb je in je geek-toolbox verstopt?

Een USB-drive vol met tools voor het oplossen van problemen is geweldig, maar er is nog steeds een tijd en plaats voor tools uit de echte wereld die het lopen van kabels, het kraken van open gevallen en het ophalen van onderdelen die in de ingewanden van machines ontbreken, een gemakkelijke taak maken. Deze week willen we alles horen over de tools die je in je gereedschapskist hebt gestopt, speciaal voor je avonturen bij het repareren, aanpassen en implementeren van technologie.

Geluid uit in de comments en kom dan vrijdag terug voor de What You Said-verzameling.Meer verhalen

Geek Trivia: welk product werd als eerste in de diepe ruimte geadverteerd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Kleine doe-het-zelf waterdichte LED-verlichting, perfect voor zomerfeesten

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om een ​​buitenruimte te verlichten, dan zijn deze kleine, waterdichte en praktisch onverwoestbare LED-lampen perfect om over je tuin te strooien of onder te dompelen in een zwembad of beek.

Aanvraag reageert niet? Hier leest u hoe u processen kunt doden met PowerShell

Heb je ooit van die dagen dat programma's gewoon niet samenwerken? U probeert een programma te beëindigen, maar het reageert niet? PowerShell kan je op die dagen wat extra vuurkracht geven.

Hoe u uw Linux-systeem kunt benchmarken: 3 open-source benchmarkingtools

De opdrachtregelhulpprogramma's van Linux kunnen alles, inclusief het uitvoeren van benchmarks, maar het gebruik van een speciaal benchmarkingprogramma is een eenvoudiger en onfeilbaarder proces. Met deze hulpprogramma's kunt u reproduceerbare tests uitvoeren op verschillende systemen en configuraties.

Vraag het de lezers: hoe beheert u updates?

Je besturingssysteem, je apps, je telefoon, zelfs de GPS-eenheid in je auto: tegenwoordig heeft zo ongeveer alles updates en patches nodig. Hoe volg en blijf je op de hoogte van alle updates?

Opgeslagen wachtwoorden bekijken en verwijderen in Firefox

Firefox stelt u in staat om gebruikersnamen en wachtwoorden voor websites veilig op te slaan in de Password Manager. Wanneer u opnieuw een van de websites bezoekt, vult Firefox automatisch de gebruikersnaam en het wachtwoord in om u aan te melden.

Wat u zei: hoe u uw computer aanpast

Eerder deze week hebben we u gevraagd hoe u uw computerervaring kunt aanpassen. Je klonk in de reacties en we hebben je tips en trucs verzameld om te delen. Lees verder om te zien hoe uw collega's hun computers personaliseren.

Een volledig functionele prullenbak in de taakbalk krijgen op Windows 8 of 10

Wanneer u veel Windows op uw pc hebt geopend, kan het soms lastig zijn om naar de prullenbak te gaan. Gebruik deze snelle tip om een ​​volledig functionele prullenbak in uw taakbalk te maken.

Uit de doos met tips: snel hernoemen van bestanden in Windows 7, snelle toegang tot websites op Android en op GPS gebaseerde takenlijsten

Een keer per week verzamelen we enkele lezerstips en delen deze met het grotere How-To Geek-publiek. Deze week kijken we naar het snel hernoemen van bestanden in Windows 7, snelle toegang tot bladwijzers in Android en een nette op GPS gebaseerde takenlijst.

Geweldige Bookmarklet-collectie Klaar om uit te kiezen en toe te voegen aan uw browser

Bookmarklets zijn uiterst nuttige toevoegingen voor uw dagelijkse browse-behoeften zonder het gedoe (of vertragingseffect) van extensies. Met dat in gedachten heeft techblog Guiding Tech een geweldige verzameling van 21...