Vraag het de lezers: hoe bladert u veilig weg van huis?

vraag-de-lezers-hoe-kijkt-je-veilig-weg-van-huis-foto 1Wanneer u buitenshuis aan het browsen bent, of het nu op uw smartphone, tablet of laptop is, hoe houdt u uw browsesessies dan veilig? Deze week willen we alles horen over uw tips en trucs voor mobiele beveiliging.

Wanneer u onderweg bent, moet u vaak, uit noodzaak of gemak, verbinding maken met open Wi-Fi-hotspots en uw gegevens op een andere manier naar buiten brengen op manieren die u niet doet wanneer u thuis bent. Deze week willen we horen over uw tips, trucs en toepassingen om uw gegevens veilig en privé te houden wanneer u niet in uw thuisnetwerk zit.

Geluid uit in de reacties met je tips en kom dan vrijdag terug voor de What You Said-verzameling.Meer verhalen

Een inleiding tot Charms in Windows 8: wat ze zijn en hoe ze te gebruiken

Charms zijn een belangrijke nieuwe functie in Windows 8. Sommige charms zijn contextgevoelig, andere niet. Sommige zijn belangrijk op de desktop, terwijl andere alleen in Metro-apps werken.

Geek Trivia: het acroniem SSD staat voor wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat je zei: hoe je je verloren technische uitrusting terugkrijgt?

Eerder deze week hebben we je gevraagd om je favoriete trucs te delen om te voorkomen dat je spullen kwijtraken en om ze terug te krijgen als ze kwijtraken. Nu zijn we terug om enkele geweldige lezerstips te delen.

Bing-achtergrond toevoegen aan het Google-zoekportaal

Chrome: als je een fan bent van Bing's opvallende dagelijkse achtergronden, maar de voorkeur geeft aan Google als je zoekportaal, zal deze Google Chrome-add-on de Bing-achtergrond ophalen en voor je aan Google toevoegen.

Vrijdag Plezier: Spion

In de game van deze week ben je een spion wiens missie het is om een ​​gebouw te infiltreren en met succes alle beveiliging daar te omzeilen. Ben je snel genoeg, goed genoeg om heimelijk langs alle bewakers en beveiligingscamera's te sluipen of word je gepakt?

Cd- en dvd-stations delen via het netwerk op Windows

Van ultrabooks tot netbooks, computers verliezen hun optische stations. Als je nog steeds af en toe een cd of dvd gebruikt, hoef je geen externe optische schijf te kopen - je kunt de optische schijf van een andere computer delen via het netwerk.

Uit de doos met tips: films en dia's scannen, een Android GIF-animator en Kindle RSS-feeds

Een keer per week verzamelen we enkele geweldige lezerstips en delen ze met iedereen. Deze week kijken we naar een goedkope doe-het-zelf-setup voor het scannen van filmnegatieven en dia's, het animeren van GIF's met Android en het pushen van RSS-feeds naar je Kindle.

Google introduceert nieuw onderzoeksvenster in Google Docs

Ben je het beu om naar een nieuw tabblad te gaan wanneer je een afbeelding, interessant feit of ander item aan je document in Google Documenten moet toevoegen? Dan zul je zeker dol zijn op de nieuwe Research Pane-functie die is toegevoegd aan Google Documenten!

Geek Trivia: waarvoor werd de eerste draagbare computer gebruikt?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Achteraf gemonteerde waterfontein geeft Brawndo af: het heeft waar planten naar verlangen

Toen de waterfontein in hun hackerruimte het begaf, waren Dave en Craig niet tevreden om het gewoon te repareren - ze hebben het geüpgraded om Brawndo: The Thirst Mutilator af te geven.