Vraag de lezers: hoe versleutelt u uw gegevens?

vraag-de-lezers-hoe-versleutelt-je-gegevens-foto 1

Het versleutelen van gegevens is een van de beste dingen die u kunt doen om deze te beveiligen in het geval dat uw computer of externe host wordt gecompromitteerd. Deze week willen we horen over uw versleutelingsplan, welke tools u gebruikt en hoe u uw gegevens veilig houdt.

Hoewel het versleutelen van uw gegevens een van de beste dingen is die u kunt doen om uw gegevens te beveiligen, doen veel mensen dat ook niet vanwege het vermeende of feitelijke gedoe. Deze week willen we horen hoe u uw gegevens versleutelt en - hopelijk! - zullen degenen onder ons die onze belangrijke documenten en bestanden niet beveiligen, enkele tips en trucs oppikken om dit te doen.Geluid uit in de opmerkingen met uw coderingsworkflow, de tools die u gebruikt en de voor- en nadelen van uw methode. Vergeet niet om vrijdag weer in te checken om de What You Said-verzameling te zien.

Meer verhalen

Handmatig dwingen Google Chrome om extensies bij te werken

Google Chrome werkt uw extensies normaal gesproken automatisch bij, maar wanneer u het nieuws over een nieuwe extensieversie ziet, wilt u deze nu meteen. Hier leest u hoe u Chrome dwingt om al uw extensies te upgraden zonder opnieuw te laden.

Hoe OpenVPN op uw DD-WRT-router te installeren en configureren?

We hebben het al gehad over het installeren van Tomato op je router en hoe je verbinding kunt maken met je thuisnetwerk met OpenVPN en Tomato. Nu gaan we het hebben over het installeren van OpenVPN op uw DD-WRT-compatibele router voor gemakkelijke toegang tot uw thuisnetwerk vanaf elke plek ter wereld!

De fysica van Angry Birds

Het schieten van woedende vogels uit een katapult brengt miljoenen casual gamers geluk, maar is het wetenschappelijk juist? Een toegewijde blogger verdeelt het tot de basis.

Gehackte app zet Netflix op niet-ondersteunde Android-apparaten

We hebben je vorige week een work around laten zien voor de Netflix Android-applicatie met beperkte release. Voor degenen onder u die niet in het lef van uw apparaat willen apen, deze gehackte versie doet het vuile werk voor u - geen modding nodig.

Een back-up maken van de app-gegevens van uw iPhone naar Dropbox

Het migreren van je opgeslagen Angry Birds Rio-game van je iPhone naar je iPad is een hele klus. Als u echter gejailbreakte apparaten gebruikt, is dit proces eenvoudig geworden dankzij DataDeposit. En met Dropbox-integratie is het cloud-compatibel.

Hoe u Google Chrome-bladwijzers kunt synchroniseren met uw Android-telefoon

Als je Google Chrome op je desktop en Google Android op je telefoon hebt, denk je misschien... waarom kan ik niet op beide plaatsen dezelfde bladwijzers gebruiken? Hier leest u hoe u uw bladwijzers kunt synchroniseren tussen computers en ook met uw Android-telefoon.

Vraag het aan HTG: Windows Media Player-dupes, muisknoppen verwisselen, het standaardlettertype van Word aanpassen

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag om uw prangende technische vragen te beantwoorden. Deze week kijken we naar het verwijderen van dubbele Windows Media Player-items, sneltoetsen voor rechts-/linkshandige muisinstellingen en het wijzigen van het standaardlettertype van Word.

Hoe Netflix Blockbuster vernietigde [Infographic]

Netflix heeft in een zeer korte tijd de manier veranderd waarop we films kiezen en consumeren en zijn belangrijkste concurrent tenietgedaan. Bekijk deze infographic voor een interessante kijk op de verschuiving van de consument.

GTrot verandert je vrienden in reisadviseurs

De geheime saus in de aanpak van GTrot is het gebruik van je Facebook-netwerk. Wanneer je GTrot vertelt dat je naar New York City wilt, kamt GTrot al je Facebook-vrienden door en zoekt naar mensen met connecties met ...

Wat is HDR-fotografie en hoe kan ik het gebruiken?

Je hebt misschien het raadselachtige acroniem HDR gehoord met betrekking tot fotografie, of zelfs gezien als een functie op je smartphone. Het staat voor High Dynamic Range en het creëert foto's met prachtige, onmogelijke details en helderheid, hoewel het je ook kan helpen silhouetten en andere problemen in