Vraag de lezers: hoe krijg je je cafeïnefixatie?

vraag-de-lezers-hoe-kom-je-aan-je-cafeïne-fix foto 1Hoewel cafeïnehoudende dranken door allerlei mensen worden genoten, is er een diepe genegenheid voor cafeïne in de geekgemeenschap. Deze week willen we horen over je cafeïne-workflow - hoe krijg je de cafeïne van de boon naar je hersenen?

Low-tech, high-tech, in de winkel gekocht of met de hand geroosterd in kleine hoeveelheden met een liefdevol tintje, we willen alles horen over hoe u geniet van uw koffie of andere cafeïnebronnen. Laat je horen in de reacties met tips voor het verkrijgen van het beste brouwsel, de beste buzz of beide om je medelezers te helpen genieten van een cafeïne-workflow die net zo goed is afgestemd. Vergeet niet om vrijdag terug te komen voor de What You Said-verzameling!

Meer verhalen

Desktop Fun: Valentijnsdag 2012 Wallpaper Collection [Bonuseditie]

Valentijnsdag is bijna hier, en we hebben precies wat je nodig hebt om de perfecte romantische touch aan je bureaublad toe te voegen met onze Valentijnsdag 2012 Wallpaper-collectie.

Een venster oprollen in de titelbalk in Linux Mint

Als je veel vensters open hebt staan ​​op je Linux Mint-bureaublad, zou het dan niet fijn zijn om vensters op te rollen om ze uit de weg te ruimen, maar toch te zien wat je open hebt staan?

Geek Trivia: waar wordt 's werelds grootste LAN-party gehouden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

ChaserTraser visualiseert Storm Chaser-beweging over de continentale VS

Deze time-lapse-animatie toont de bewegingen van honderden stormjagers (en de stormcellen die ze achtervolgen) door de Verenigde Staten - het is een fascinerende blik in de lucht naar stormen en de volggemeenschap die hen omringt.

Wat je zei: moet bladwijzers hebben

Eerder deze week hebben we u gevraagd uw favoriete bookmarklets te delen - kleine stukjes JavaScript verpakt in browserbladwijzers die uw browse-ervaring verbeteren - en nu zijn we terug om uw bookmarklet-tips en -trucs uit te lichten.

Beperkte accounts inschakelen om de productiviteit te verbeteren

Als je moeite hebt om gefocust te blijven terwijl je op je computer werkt, schakel dan beperkte gebruikersaccounts in met alleen toegang tot de tools die je nodig hebt.

10 voet gebruikersinterface (UI)

In een typische computeropstelling zit de gebruiker binnen 1-3 voet van het scherm. Als zodanig kunnen gebruikersinterface-elementen in het besturingssysteem en de applicaties relatief klein zijn (net zoals de printer in een krant klein kan zijn omdat je hem dicht bij je gezicht leest). Daarentegen is de interface

Hoe Screenlets voor Desktop Widgets in Linux Mint te installeren

Screenlets zijn kleine applicaties die vergelijkbaar zijn met Gadgets in Windows 7, waarmee je dingen als plaknotities, klokken en kalenders op je Linux Mint-bureaublad kunt plaatsen. Screenlets vertegenwoordigen items die u op een fysieke desktop kunt bewaren, plus meer.

Geek Trivia: Dungeons & Dragons was oorspronkelijk bekend onder welke naam?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

HDD Price Watch: de impact van de overstromingen in Thailand

Door de enorme overstromingen in Thailand eind vorig jaar kwamen duizenden fabrieken van harde schijven onder water te staan. De prijzen van harde schijven schoten daardoor omhoog en zijn sindsdien hoog gebleven. Deze grafieken brengen de prijzen over de tussenliggende maanden in kaart.