Vraag de lezers: hoe blijf je verbonden als je niet thuis bent?

vraag-de-lezers-hoe-houd-je-verbonden-weg-van-huis-foto 1De meesten van ons pluggen gewoon rechtstreeks in op onze breedband of indirect via een router wanneer we thuis zijn. En als we op pad zijn? Deze week willen we horen over uw mobiele breedbandoplossingen.

Hoe blijf je verbonden als je in de stad bent, reist, naar je werk reist of anderszins niet in je thuiskantoor bent? Smartphone? 4G-dongle op uw laptop? Mooching Wi-Fi waar je het ook kunt vinden?

Luister in de commentaren naar uw strategie voor breedband buitenshuis en hoe u ervoor zorgt dat u nooit zonder internettoegang zit. Zorg ervoor dat je vrijdag terugkomt voor de What You Said-verzameling.Meer verhalen

Er is een web-app die Chrome-apps voorstelt op basis van browsegeschiedenis

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van meer Chrome-apps, maar niet zeker weet waar u moet beginnen, suggereert There's a Web App For That Chrome-apps op basis van uw browsegeschiedenis.

Domme Photoshop-trucs: hoe maak je een onzichtbaarheidsmantel?

Soms is het bewerken van afbeeldingen handig. En soms gebruik je het om dingen onzichtbaar te maken, gewoon omdat het kan. Hier leest u hoe u in enkele minuten onzichtbaarheidsmantels maakt in Photoshop, met onze GIMP-vriendelijke techniek.

Week in Geek: IE 9 is de beste browser in onderzoek naar malware-blokkering

Deze week hebben we geleerd hoe je een krachtige Wiki op een Windows-pc kunt instellen, een ontbrekende batterijmeter kunt vervangen, VirtualBox-harde schijven kunt repareren na onjuiste verplaatsingen, en hoe je spin-downs van harde schijven kunt begrijpen, hoe Linux-bestandsrechten werken, welke methoden je verkiest voor streaming uw media, vierden de release van

Desktop Fun: Wereldkaarten Wallpaper Collection Series 1 [Bonuseditie]

Kaarten zijn geweldig om informatie over onze wereld te leren en te bekijken, samen met het maken van geweldige decoraties voor onze huizen en computers. Nu kunt u genieten van het bekijken van de wereld in één oogopslag op uw bureaublad met de eerste in onze reeks Wereldkaarten Wallpaper-collecties.

Wat je zei: stream je je media?

Eerder deze week vroegen we je naar je streaminggewoonten en nu zijn we terug om de trends, tips en trucs uit je reacties te benadrukken.

DIY propcasting: schimmel en kloon zo ongeveer alles

Of je nu een stapel rekwisieten wilt maken om je vrienden uit te rusten als een Space Marine Squadron voor Halloween, modelleerrekwisieten wilt repliceren voor je tafelspellen of een kopie van je favoriete actieheld wilt casten, deze how-to-castinggids kan helpen .

Vrijdagpret: Impasse

Waarom neemt u niet een paar minuten de tijd om achterover te leunen en te ontspannen terwijl u wacht tot uw werkweek voorbij is? In het spel van deze week is het je doel om een ​​drietal lichtbollen veilig van de ene kant van de spelniveaus naar de andere te verplaatsen, maar het is niet zo eenvoudig als het klinkt. Ben jij klaar voor de uitdaging om de patronen met succes op te lossen?

De beginnershandleiding voor Shell Scripting 2: For Loops

Als je je geek-cred wilt opbouwen, sluit je dan bij ons aan voor de tweede aflevering in onze shellscripting-serie. We hebben een paar correcties, een paar verbeteringen aan het script van vorige week en een gids over looping voor niet-ingewijden.

Uit de doos met tips: conversie van Easy Nook naar Android, YouTube aanpassen en batterijgebruik bijhouden

Elke week openen we de tipsbox en lichten we enkele handige lezerstips en -trucs uit. Deze week kijken we naar een eenvoudige manier om Android op je Nook Color op te starten, je YouTube-ervaring aan te passen en het batterijgebruik van je laptop bij te houden.

Download een geweldig Harry Potter-megathema voor Windows 7

Deze week markeert het klimatologische einde van de Harry Potter-filmsaga, maar als je de magie van de eerste zes films opnieuw wilt beleven, dan is dit het perfecte thema voor jou. Dit geweldige thema van megaformaat wordt geleverd met 53 Hi-Res-achtergronden...