Vraag de lezers: gebruik je een laptop, desktop of beide?

We hebben u, de lezers, de afgelopen jaren veel advies gegeven en nu is het uw beurt! We beginnen een nieuwe serie waarin we elke week een vraag stellen en hopen dat u uw ervaringen, opmerkingen en advies met betrekking tot het onderwerp deelt.

foto doorarant

vraag-de-lezers-gebruik-je-een-laptop-desktop-of-beide foto 1Laptop, desktop of beide?

Deze week beginnen we met de vraag of je een laptop, desktop of beide gebruikt. Met laptops van tegenwoordig kan er genoeg stroom in de machine worden gestopt om uw werk gedaan te krijgen, en er is het voordeel van gemak en draagbaarheid. Anderen zijn blij met alleen een desktop die kan worden gebruikt als mediacentrum, server, gaming-installatie ... enz. Weer anderen van ons hebben de kracht van een desktop nodig, samen met een laptop of netbook voor lichtere taken onderweg.

We willen horen wat u ervan vindt. Laat hieronder een reactie achter en neem deel aan het gesprek.

Meer verhalen

Vrijdagpret: Fat Slice

We hebben eindelijk weer een slopende week op kantoor doorstaan, helaas is de baas nooit tevreden. Ach ja, tijd om het te vergeten en te ontspannen met het spelen van een leuk flash-spel om je het weekend gemakkelijk te maken. Vandaag kijken we naar het leuke flashspel Fat Slice.

Integreer Hulu Desktop en Windows Media Center in Windows 7

Heb je ooit iets in Windows Media Center bekeken en wenste je dat er een gemakkelijke manier was om over te schakelen naar Hulu-programma's? Vandaag kijken we naar Hulu Desktop Integration waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen Hulu Desktop en Windows 7 Media Center.

Hoe kernelupdates in Ubuntu te verbergen

Ubuntu's Update Manager is een geweldig hulpprogramma dat al uw software up-to-date houdt. Als u de standaardbronnen gebruikt, zijn updates getest en zouden ze zonder problemen moeten werken.

Maak de modus Nu afspelen in Windows Media Player-weergave bovenaan

Als u albumhoezen en de visualisaties in Windows Media Player in Now Playing-modus wilt bekijken, wilt u deze misschien zo instellen dat deze altijd boven op andere vensters wordt weergegeven. Hier bekijken we hoe u het kunt instellen op WMP 12 in Windows 7.

Verbeter het bekijken van YouTube-video's in Google Chrome

Wilt u een betere manier om YouTube-video's en de omliggende secties in Google Chrome te bekijken? Nu kunt u uw video altijd in het zicht hebben terwijl u door de rest van de webpagina bladert met de VidzBigger-extensie.

Gebruik deze bladwijzer om gemakkelijk albums te krijgen

Met de hulp van UnMicD bij LH (disclaimer: {s}hij deed het grootste deel van het werk), heb ik een bookmarklet samengesteld om muziek online te krijgen met behulp van de google/mediafire-truc.

Bekijk gerelateerde webpagina-inhoud in Firefox met Glydo

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om webpagina-inhoud te vinden die gerelateerd is aan wat u momenteel bekijkt? Misschien wilt u gewoon op de hoogte blijven van de meest actuele nieuwskoppen. Nu kunt u genieten van beide met de Glydo-extensie voor Firefox.

Video van internet toevoegen in PowerPoint 2010

Als u PowerPoint-presentaties wilt verfraaien, is een optie het toevoegen van video. Met PowerPoint 2010 kunt u video van internet insluiten, wat veel meer creatieve mogelijkheden biedt voor uw presentaties.

AutoHotkey gebruiken om een ​​sneltoets aan een specifiek venster toe te wijzen

Ik heb een functie die een venster schakelt tussen actief zijn en worden geminimaliseerd, zodat ik snel toegang heb tot mijn favoriete applicaties met een aangepaste sneltoets voor elk. Ik gebruik dit systeem al jaren, maar ik begin steeds meer problemen te krijgen met het herwinnen van de focus als het venster eenmaal is hersteld...

Office 2010 Beta Send-a-Smile uitschakelen bij opstarten

Als je de nieuwe Office 2010 Beta aan het testen bent, heb je ongetwijfeld de vervelende Send a Smile-functie opgemerkt. Hoewel het cool is dat ze onze feedback willen, lijken twee smileygezichten op de taakbalk gewoon niet goed.