Vraag het de lezers: favoriete tool voor webclipping?

vraag-de-lezers-favoriete-web-clipping-tool foto 1Bladwijzers maken is geweldig als u een link later wilt bezoeken, maar wat als u de pagina zelf wilt opslaan om later te bekijken? Deze week willen we alles horen over uw favoriete webclipping-tool en hoe u deze gebruikt om te lezen wat u wilt, wanneer u het wilt.

Webclipping-tools zijn eenvoudige tools (browserextensies, bookmarklets, enz.) waarmee u gemakkelijk tekst en multimedia-elementen van webpagina's kunt knippen om ze te archiveren en/of later te lezen. Of je nu knipt naar een uit zijn voegen barstend web-notebook of je knipt om naar je Kindle te sturen, we willen weten wat je favoriete tools zijn en hoe ze in je leesworkflow passen.

Geluid uit in de reacties en kom dan vrijdag terug voor de What You Said-roundup, waar we populaire keuzes en slimme tips belichten.Meer verhalen

Vrijdagpret: 6 verschillen

Vrijdag is eindelijk weer hier en dat betekent dat het tijd is om een ​​​​snel spel of twee binnen te sluipen terwijl je wacht om naar huis te gaan. In het spel van deze week is het je doel om de verschillen tussen twee afbeeldingen te vinden, maar deze specifieke versie is niet zo eenvoudig als het klinkt! Durf jij de uitdaging aan?

Uit de doos met tips: Android Mind Mapping, Chrome Pandora-meldingen en eenvoudige takenlijsten

Een keer per week dumpen we de brievenbus met tips en delen we enkele van de door lezers ingezonden tips met u. Deze week kijken we naar het maken van mindmaps op Android-apparaten, desktop Pandora-meldingen en gebruiksvriendelijke takenlijsten.

De mobiele wereld in 60 seconden [Infographic]

Als je een minuutje wereldwijd smartphonegebruik zou kunnen vastleggen, hoe zou dat er dan uitzien? Het lijkt veel op deze infographic van Mobclix.

Amazon rolt Kindle Lending-bibliotheek uit voor Prime-leden

In september vertelden we je over de bètatest van het uitleensysteem van de openbare bibliotheek van Amazon. Nu hebben ze een ander uitleensysteem uitgerold voor Kindle-bezitters met Amazon Prime-accounts.

Hoe open tabbladen op verschillende computers te synchroniseren met Google Chrome

Google Cloud Sync synchroniseert veel dingen, helaas is het enige dat het nog niet synchroniseert uw geopende tabbladen. Laten we eens kijken hoe u dit kunt wijzigen met een aangepaste vlag en uw tabbladen in een mum van tijd op verschillende machines kunt synchroniseren.

Beginner: LogMeIn Hamachi gebruiken om overal toegang te krijgen tot uw bestanden

Of je nu op je werk bent en een bestand op je thuiscomputer bent vergeten, wat muziek in een trein wilt afspelen of gewoon wat bestanden tussen je computers wilt verplaatsen, overal toegang tot je bestanden is een reddingsboei.

Vraag het de lezers: wat is uw favoriete RSS-lezer?

Really Simple Syndication (RSS) is een geweldige manier om het nieuws en uw favoriete blogs bij te houden zonder dat u ze allemaal afzonderlijk hoeft te bezoeken. Deze week zijn we geïnteresseerd in uw favoriete lezer en hoe u het meeste uit RSS haalt.

Tweak de geschiedenis in het dialoogvenster Uitvoeren in Windows

Gebruikt u het dialoogvenster Uitvoeren vaak in Windows? Als dat het geval is, bieden we enkele handige tips voor het aanpassen van de geschiedenis van het dialoogvenster of de meest recent gebruikte (MRU) lijst.

Een defecte hoofdtelefoonverbinding repareren

Als uw favoriete hoofdtelefoon uitvalt in een of beide oren, bestaat de kans dat de draad - het hoogste punt van spanning en storing in de hoofdtelefoonconstructie - moet worden gerepareerd. Bekijk deze handleiding voor het repareren van een hoofdtelefoon...

Tekst uit afbeeldingen extraheren: 10 OCR-hulpmiddelen vergeleken

Optical Character Recognition (OCR) is een geweldige tijdsbesparing als het goed werkt en een enorme tijdsverspilling als het niet goed werkt. Bekijk deze vergelijking van 10 OCR-tools om er een te vinden die het beste bij uw project past.