Vraag het de lezers: Browser Wars - Welke zal zegevieren in 2011?

vraag-de-lezers-browser-oorlogen--en-8211;-welke-zal-zegevieren-in-2011 foto 1

Met elke week die voorbijgaat, lijkt het alsof de browseroorlogen heviger worden omdat alle deelnemers vaker nieuwe functies toevoegen en versies uitbrengen. Deze week willen we graag weten welke browser of browsers volgens jou de overwinning zullen behalen in 2011.

vraag-de-lezers-browser-oorlogen--en-8211;-welke-zal-zegevieren-in-2011 foto 2In het afgelopen jaar hebben alle grote browsers een aantal grote veranderingen ondergaan om relevant te blijven en marktaandeel te veroveren. Enkele goede voorbeelden zijn:

  • Het voortdurende werk van Google Chrome aan het verhogen van de browsersnelheid, het toevoegen van functies en het verhogen van de releasesnelheid voor nieuwe versies
  • Internet Explorer omarmt webstandaarden, hogere snelheid en grote UI-verbeteringen
  • Mozilla Firefox's UI-revisie, verhoogde snelheid, toevoeging van nieuwe functies en plannen om de release-snelheid voor nieuwe versies te verhogen
  • Opera's nieuwe JavaScript-engine, wijzigingen in de gebruikersinterface en de toevoeging van ondersteuning voor extensies voor de allereerste keer
  • Safari's toevoeging van nieuwe functies en extensies

Met zoveel veranderingen kan het soms moeilijk zijn om alles bij te houden. Maar elke verbetering maakt browsen voor ons allemaal beter en dient als inspiratie voor nieuwe ideeën en functies voor toekomstige releases. En als een browser momenteel een moeilijke periode doormaakt in hun ontwikkeling, heb je zeker opties om uit te kiezen totdat de zaken beter worden. 2011 lijkt een spannend jaar te worden op het gebied van browsers!

Deze week willen we weten welke browser of browsers volgens jou de overwinning zullen behalen in 2011. Denk je dat de door jou gekozen browser(s) de overhand zullen hebben op basis van nieuwe (of verbetering van huidige) functies? Misschien is snelheid de beslissende factor voor uw selectie(s). Wellicht zijn bruikbaarheid en stabiliteit voor jou de belangrijkste factoren. Laat ons je mening en voorspellingen weten in de comments!

Let op: Op de poll van deze week kun je maximaal twee selecties maken tijdens het stemmen.

[polldaddy-peiling = 4525487 ″]

Meer verhalen

Zwart-wit vintage foto's inkleuren in Photoshop

Altijd al kleur willen toevoegen aan uw oude, vintage of historische foto's? Laad wat oude foto's op en zie hoe snel kleur kan worden toegevoegd aan elke zwart-witfoto in deze eenvoudige Photoshop-handleiding.

De controle overnemen en Google Agenda-herinneringen aanpassen

Google-agenda heeft een grote flexibiliteit met herinneringen, maar de standaardinstellingen zijn vaak nutteloos zonder de instellingen aan te passen. Hier zijn enkele veelvoorkomende meldingsinstellingen die u mogelijk beter wilt aanpassen aan uw behoeften.

Week in Geek: 50 miljoen virussen en meer onderweg editie

Deze week hebben we geleerd hoe u een back-up kunt maken van en gegevens kunt kopiëren tussen iOS-apparaten, Linux-commando's kunt gebruiken in Windows met Cygwin, de productiviteit van het schrijven van e-mail kunt verhogen met Microsoft Word Mail Merge, productiever kunt zijn in Ubuntu met behulp van sneltoetsen, de FTP-service in XBMC kunt herstellen, de gedownloade naam kunt wijzigen Tv shows,

Geniet van rommelvrije YouTube-videoweergave in Opera met CleanTube

Video's kijken op YouTube kan heel leuk zijn, maar de pagina's zijn te vol met rommel. Als je letterlijk in een oogwenk dingen wilt opruimen, dan heb je alleen de CleanTube-extensie voor Opera nodig.

Hoe u SSH-opdrachtregeltoegang tot Windows 7 krijgt met Cygwin

Bent u vertrouwd met Linux/Unix en wilt u SSH-toegang tot uw Windows 7-machine? Cygwin biedt deze functionaliteit en geeft je in een paar simpele stappen een vertrouwde omgeving om mee te werken.

The Prospector - Home Dash-extensie creëert een geheel nieuwe browse-ervaring in Firefox

Wilt u een ander soort browse-ervaring proberen terwijl u Firefox gebruikt? Met de Prospector - Home Dash-extensie van Mozilla Labs krijg je een mix van de traditionele gebruikersinterface, de modus voor volledig scherm en een mobiele stijl in ...

Waarom niemand het privacybeleid van websites leest [Infographic]

Wanneer heb je voor het laatst de volledige privacy gelezen van een website waarop je je aanmeldde? Nooit? U zou niet de enige zijn en dit infographic onderzoek van het privacybeleid laat zien waarom.

10 rare gaming-records uit het Guinness Book

De dingen zijn een beetje veranderd in het Guinness Book of World Records dat we in onze jeugd hebben overgoten; de nieuwe versie heeft pagina's met vermeldingen met betrekking tot videogames. Hier zijn enkele van de meer kleurrijke die je waarschijnlijk niet kende.

Vrijdagpret: Daisy in Wonderland

Heeft u last van de gevolgen van weer een week van schuren op het werk? Dan is het tijd om even te ontspannen en plezier te maken! In de game van deze week kun je interdimensionaal reizen terwijl je Daisy helpt om naar huis terug te keren.

Gebruik uw vaardigheden om grafieken te tekenen om een ​​gratis Chrome Cr-48-notebook te winnen

Google heeft vandaag aangekondigd dat ze samenwerken met een aantal ontwikkelaars van Chrome-webapplicaties om een ​​aantal van hun Chrome OS-notebooks te distribueren naar gelukkige fans. Toen merkten we iets interessants dat kan...