Vraag het HTG: zoeken binnen websites, Google Play-alternatieven en aan de slag gaan met Dual Booting

vraag-htg-zoeken-binnen-websites-google-play-alternatieven-en-aan de slag-met-dual-booting foto 1

Een keer per week verzamelen we enkele van de lezersbrieven die we hebben beantwoord en delen we het advies met iedereen. Deze week bekijken we hoe u op websites kunt zoeken, apps kunt downloaden van andere plaatsen dan Google Play en aan de slag kunt gaan met dual-booting-besturingssystemen.

Hoe kan ik een artikel vinden dat ik ben vergeten te bookmarken?

vraag-htg-zoeken-binnen-websites-google-play-alternatieven-en-aan de slag-met-dual-booting foto 2Beste How-To-nerd,

Ik zag een paar maanden geleden een artikel over HTG waarin werd beschreven hoe u uw eigen high-gain projectorscherm kunt bouwen. Ik heb er geen bladwijzer van gemaakt en nu heb ik problemen om het te vinden? Zou je de link met mij willen delen? Bedankt!

Eerlijk,

Thuisbioscoopbouwer

Beste thuisbioscoop,

Ten eerste is de link die u zoekt naar dit artikel: DIY High-Gain-projectorscherm combineert latexverf en zandstraalkralen. Ten tweede is de gemakkelijkste manier om een ​​artikel over HTG of een andere website waarin u wilt zoeken te vinden, door een kleine zoekhack te gebruiken in uw Google-zoekopdracht. Door te zoeken naar site:sitenaam.com uw zoektermen kunt u uw zoekopdracht beperken tot alleen die website. Om de link voor u te vinden, hebben we eenvoudigweg site:howtogeek.com kralenprojector aangesloten en het artikel dat u zocht was het eerste resultaat.

De site: truc is een geweldige manier om artikelen en informatie te vinden als je weet dat je het op een specifieke website hebt gezien, maar je wilt niet door de archieven van die site gaan om het te vinden!

Waar kan ik terecht voor Android-apps naast Google Play?

vragen-htg-zoeken-binnen-websites-google-play-alternatieven-en-aan de slag-met-dual-booting foto 3

Beste How-To-nerd,

Misschien ben ik een oude techneut, maar ik ben niet bepaald gecharmeerd van de nieuwe Google Play (voorheen Android Market). Is er een andere locatie om Android-apps te bekijken? Ik weet dat ik voor veel dingen nog steeds bij Play terecht zal komen, maar ik ben geïnteresseerd in andere plaatsen waar ik apps kan pakken.

Eerlijk,

Dak-Grump

Beste Techno-Grump,

In tegenstelling tot iOS-apparaten waarvoor jailbreaking nodig was om toegang te krijgen tot app-markten van derden, is het vrij eenvoudig op Android. Het enige dat u hoeft te doen, is de mogelijkheid om apps van niet-marktbronnen te installeren aan te zetten en vervolgens enkele van die bronnen te gebruiken, zoals Amazon's Appstore, GetJar, enz. Bekijk hier ons volledige artikel over Android Market/Google Play-alternatieven.

Wat moet ik weten om aan de slag te gaan met Dual Booting?

vraag-htg-zoeken-binnen-websites-google-play-alternatieven-en-aan de slag-met-dual-booting foto 4

Beste How-To-nerd,

Ik heb nog nooit dual-booted, maar ik denk dat het leuk/leerzaam zou zijn om ermee te beginnen. Ik gebruik momenteel Windows 7 en wil graag dual-boot naar andere besturingssystemen, zodat ik ze kan uitproberen zonder het besturingssysteem op te geven waar ik me prettig bij voel. Ik heb geen idee waar ik moet beginnen?

Eerlijk,

Dual Boot Dreaming

Beste Dualboot,

Hoewel dual-booting je nu vreemd lijkt, verzekeren we je dat je je met een beetje lezen en spelen zult afvragen waarom je niet eerder bent begonnen. We raden u ten zeerste aan deze verzameling van onze beste dual-boot-artikelen te bekijken, waaronder Dual Boot Windows 7 en 8 zonder opnieuw partitioneren (met behulp van VHD). U vindt er ook tips over dual-booting Windows en Linux.


Heeft u een dringende technische vraag? Stuur ons een e-mail op ask@howtogeek.com en we zullen ons best doen om deze te beantwoorden.

Meer verhalen

Vraag het HTG: Omgaan met het verlopen van Windows 8 CP, Nintendo DS Save-back-ups, door elkaar gegooide audiotracks in Windows Media Player

Een keer per week verzamelen we enkele geweldige lezersvragen en delen we de antwoorden met iedereen. Deze week bekijken we wat we moeten doen als Windows 8 Consumer Preview verloopt, een back-up maken van je Nintendo DS-saves en hoe je door elkaar gegooide audiotracks in Windows Media Player-films kunt sorteren.

Geek Trivia: Welke gameconsole is ontworpen om drankgerelateerde schade te ontmoedigen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Bewustzijn zorgt ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens het luisteren naar muziek

iOS: je wilt naar je muziek luisteren, maar je wilt niet helemaal onbewust zijn van je omgeving. Wat doe jij? Installeer Awareness, een eenvoudige app die u waarschuwt als de microfoon van uw apparaat harde geluiden oppikt.

Hoe de Window Maker Desktop-omgeving op Ubuntu te installeren en te gebruiken

Window Maker is een Linux-desktopomgeving die is ontworpen om NeXTSTEP te emuleren, die uiteindelijk is geëvolueerd naar Mac OS X. Met zijn focus op het emuleren van NeXTSTEP, vermijdt het de taakbalken en applicatiemenuknoppen die in veel andere lichtgewicht desktopomgevingen te vinden zijn.

Op afstand afsluiten of opnieuw opstarten van Windows-pc's

Windows bevat Shutdown.exe, een eenvoudig hulpprogramma voor het op afstand afsluiten of herstarten van Windows-computers op uw lokale netwerk. Om Shutdown.exe te gebruiken, moet u eerst de pc's configureren die u op afstand wilt afsluiten of opnieuw opstarten.

De beste artikelen voor het afspelen, aanpassen en organiseren van uw media

Computers worden tegenwoordig voor veel meer gebruikt dan het genereren van documenten, het schrijven en ontvangen van e-mail en surfen op het web. We gebruiken ze ook om naar muziek te luisteren, films en tv-programma's te kijken en om media over te zetten van en naar mobiele apparaten.

Desktop Fun: Kastelen Wallpaper Collection Series 1

Stenen kastelen zijn verbazingwekkende structuren in grootte, levensduur en de unieke ontwerpen die elk heeft. Breng deze stenen goliaths uit het verleden naar je bureaublad met de eerste in onze serie Kastelen Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: wat was de eerste console-videogame om de voortgang van een speler te redden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe beveiligingsproducten worden gemaakt; Een interview met BitDefender

De meesten van ons gebruiken antivirus- en malwarescanners, zonder lang na te denken over de processen achter hun constructie en implementatie. Krijg een kijkje in de ontwikkeling van beveiligingsproducten met dit BitDefender-interview.

Wat u zei: hoe u uw apps organiseert

Eerder deze week vroegen we je om je tips en trucs te delen om je apps georganiseerd en toegankelijk te houden; nu zijn we terug om enkele geweldige lezerstips te presenteren om u te helpen uw berg apps te beheren.