Vraag HTG: afbeeldingsgrootte weergeven in Google Afbeeldingen, tabbladen behouden tijdens het gebruik van CCleaner en wat u wilt back-uppen op uw Windows-box

vraag-htg-display-afbeeldingsgrootte-in-google-images-tabbladen-bewaren-tijdens-gebruik-ccleaner-en-wat-waar-om-een-back-up-op-je-windows-box te maken foto 1

Een keer per week ronden we enkele lezersvragen af ​​die we onlangs hebben beantwoord en presenteren ze. Deze week bekijken we hoe u altijd de afbeeldingsgrootte in Google Afbeeldingen kunt weergeven, browsertabbladen kunt behouden tijdens het gebruik van CCleaner en wat u moet back-uppen bij het maken van uw Windows-back-upbestanden.

Maten weergeven als standaardweergave in Google Afbeeldingen

vraag-htg-display-afbeeldingsgrootte-in-google-images-tabbladen-behouden-terwijl-ccleaner-en-wat-om-een-back-up-op-je-windows-box-foto 2 te gebruikenBeste How-To-nerd,

Ik gebruik Google afbeeldingen zoeken veel, maar elke keer dat ik daar ga, moet ik de extra stap nemen om niet alleen op de optie te klikken, maten weer te geven, maar eerst naar beneden te scrollen om deze menu-optie te vinden. Dat zijn 2 stappen en een pauze voor de pagina om elke keer te vernieuwen.

Is er een manier waarop ik showformaten de standaardinstelling kan maken?

Eerlijk,

Afbeeldingen zoeken in Idaho

Beste afbeeldingen zoeken,

Er zijn een paar verschillende dingen die u kunt doen om de resultaten te bereiken waarnaar u op zoek bent. Helaas is er geen menu-optie voor voorkeuren om de instelling permanent aan te zetten. Behalve dat je twee dingen kunt doen. U kunt naar de onderkant van uw Google Afbeeldingen-zoekresultaten scrollen en op de link Overschakelen naar basisversie klikken, waarmee u terugkeert naar de oude interface die de afbeeldingsformaten onder de afbeeldingen weergeeft. Dit blijft zo voor de rest van de tijd dat u Google Afbeeldingen in die sessie gebruikt. Dit is een tijdelijke oplossing en als u erop klikt, wordt elke sessie snel oud.

De tweede techniek, die u kunt gebruiken in Firefox, Chrome en andere browsers die aangepaste zoekmachines mogelijk maken, is om een ​​aangepaste zoekopdracht te maken voor alleen afbeeldingen met de weergegeven formaten. Op deze manier kunt u het nieuwe uiterlijk van Google Afbeeldingen behouden, maar de gewenste resultaten krijgen. Om dit bijvoorbeeld in Google Chrome te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de adresbalk, selecteert u Zoekmachines bewerken in het contextmenu en maakt u vervolgens, zodra u zich in de zoekmachinelijst in het voorkeurenmenu bevindt, een item dat ziet er zo uit:

vraag-htg-display-afbeeldingsgrootte-in-google-images-tabbladen-behouden-terwijl-ccleaner-en-wat-om-een-back-up-op-je-windows-box-foto 3 te gebruiken

Voer voor de URL in het derde vak deze tekst in http://www.google.com/search?q=%s&hl=en&tbm=isch&prmd=imvns&source=lnt&tbs=imgo:1&sa=X (dankzij SRTFilter in de Google Zoeken Help Forums voor die zoekreeks). Wanneer u nu gis yourquery in de adresbalk typt, krijgt u een aangepaste Google Afbeeldingen-zoekopdracht waarbij de afbeeldingsformaten al zijn ingeschakeld.

Hopelijk zal het in de toekomst beschikbaar zijn als een voorkeursschakelaar binnen Google Image Search zelf, maar voor nu heb je een aangepast zoekwoord dat het gat mooi zou moeten opvullen.

Browser-tabbladen behouden bij gebruik van CCleaner

vraag-htg-display-afbeeldingsgrootte-in-google-images-tabbladen-bewaren-tijdens-gebruik-ccleaner-en-wat-waar-om-een-back-up-op-je-windows-box te maken foto 4

Beste How-To-nerd,

Als ik CCleaner gebruik, verlies ik al mijn opgeslagen Firefox-tabbladen! Hoe kan ik voorkomen dat dit gebeurt? Ook lijkt Internet Explorer 9 mijn tabbladen nooit op te slaan, CCleaner-gebruik of niet.

Hoe kan ik mijn tabbladen behouden tussen browsesessies door? Helpen!

Eerlijk,

Tafels in Toledo

Beste Tafels,

Het klinkt alsof je hier twee verschillende dingen aan de hand hebt. Ten eerste vernietigt CCleaner uw Firefox-tabbladen. Ten tweede slaat Internet Explorer helemaal geen tabbladen op.

Wat betreft het probleem met Firefox: FF sloeg de onthouden tabbladen buiten de sessiegegevens op. Nu slaat het de tabgegevens op in de sessiegegevens. De volgende keer dat u CCleaner uitvoert, moet u op het tabblad Toepassingen klikken en Sessie onder Firefox/Mozilla uitschakelen.

Nu naar Internet Explorer 9. Het slechte nieuws is: er is geen behoud van tabbladen tussen sessies. Die functie was aanwezig in eerdere edities van Internet Explorer, maar verdween in IE9. Firefox, Chrome, Opera en andere moderne browsers hebben de functie, dus we zijn een beetje verbaasd over waarom het is verwijderd. Wat het dichtst in de buurt komt in IE9, is de mogelijkheid om groepen tabbladen op te slaan en ze op een bepaald moment in de toekomst allemaal samen te openen. Dit elke keer doen dat u een browsesessie beëindigt en begint, zou enorm lastig zijn. Voor nu, als deze functie van cruciaal belang is voor uw workflow, raden we u aan een andere browser te gebruiken.

Wat u moet back-uppen op uw Windows-machine

vraag-htg-display-afbeeldingsgrootte-in-google-images-tabbladen-bewaren-tijdens-gebruik-ccleaner-en-wat-waar-om-een-back-up-op-je-windows-box-foto 5

Beste How-To-nerd,

Ik heb een externe schijf gekocht om een ​​back-up te maken van belangrijke bestanden vanaf mijn Windows-computer, maar ik weet niet precies waar ik, behalve Mijn documenten, een back-up van moet maken? Ik heb gehoord over het klonen van schijven, maar ik wil niet echt een perfecte bit-voor-bit kopie van de schijf maken. Ik wil gewoon een back-up maken van belangrijke bestanden zodat ik ze kan openen vanaf een andere machine (en misschien zelfs mijn machine kan herstellen) in het geval van een storing.

Eerlijk,

Back-up verward in Buena Vista

Beste back-up verward,

Je bent niet de enige in het hele back-upverwarringsbit (veel mensen zijn niet alleen in de war over wat ze moeten back-uppen, maar ook over wat een back-up zelfs is). We raden u aan hier onze gids voor Windows-specifieke bestandsback-up te raadplegen.

Terwijl u overweegt uw back-upplannen te verbeteren, wilt u wellicht rekening houden met Windows Home Server voor toekomstige back-upbehoeften. Het werkt geweldig voor het inpakken van een huishouden met alleen Windows en herstel nadat een van de clientcomputers is gecrasht, is een fluitje van een cent. U kunt onze handleiding voor het installeren van Windows Home Server hier bekijken.


Heeft u een dringende technische vraag? Stuur ons een e-mail op ask@howtogeek.com en we zullen ons best doen om deze te beantwoorden.

Meer verhalen

PlayStation Network opnieuw gecompromitteerd; Grimmige herinnering: u hebt sterke en gevarieerde wachtwoorden nodig

Vorige week werd het PlayStation-netwerk opnieuw geschonden - meer dan 93.000 Amerikaanse en Europese accounts werden illegaal geopend. Het is nog een herinnering dat we allemaal sterke en gevarieerde wachtwoorden zouden moeten gebruiken. Lees verder voor een opfrissing.

Online veiligheid: wie zegt dat Macs geen virussen krijgen?

Veel mensen zeggen: maak je geen zorgen over virussen, koop gewoon een Mac. Is dit advies op het niveau? Laten we eens kijken naar de geschiedenis van Macintosh-beveiliging en leren wat we van de Mac kunnen.

Hoe u uw BitTorrent-verkeer anonimiseert en versleutelt?

Of je nu een boze overheid probeert te ontwijken, een internetprovider die de verbinding verstoort, of de waakzame blik van mediaconglomeraten, het anonimiseren en versleutelen van je BitTorrent-verkeer kan helpen. Lees verder om te leren hoe.

Toegang tot VirtualBox Virtual Machines vanuit het Windows 7 Startmenu of de taakbalk

Als u vaak verschillende virtuele machines in VirtualBox opent, zult u VBoxLaunch leuk vinden. Hiermee kunt u virtuele machines rechtstreeks vanuit het menu Start starten met behulp van een jumplist zonder dat u eerst de VirtualBox Manager hoeft te starten.

Arduino-aangedreven build herschept 's werelds eerste commerciële microcomputer

Als u op zoek bent naar een interessant elektronicaproject dat iets ouds en iets nieuws combineert, combineert deze slimme constructie een nieuwe Arduino-chip om een ​​microcomputer uit de jaren 70 na te bouwen.

Screen Hack verandert uw mobiele telefoonscherm in een multidimensionaal scherm

Met deze eenvoudige hack kun je elk LCD-scherm veranderen in een multidimensionaal scherm dat 3D-hologramachtige afbeeldingen kan weergeven.

Cloud Save Downloadt bestanden rechtstreeks naar populaire cloudgebaseerde opslagservices

Chrome: als u regelmatig populaire cloudgebaseerde opslagoplossingen zoals Dropbox, Box.net, Google Docs en andere gebruikt, kunt u met Cloud Save rechtstreeks een bestand van internet naar uw cloudstation downloaden.

Bureaubladplezier: Halloween 2011-lettertypen

Halloween komt er binnenkort aan en we hebben precies wat je nodig hebt om je feestuitnodigingen, folders, kaarten en andere vakantiegerelateerde documenten de perfecte touch te geven met onze Halloween 2011 Fonts-collectie.

Apps met aangepaste parameters vastzetten op de taakbalk in Windows 7

Dus je wilt een programma met parameters starten, maar je geeft er de voorkeur aan om programma's op de taakbalk te pinnen in plaats van overal snelkoppelingen te hebben? Lees verder om erachter te komen hoe u dit in een paar seconden kunt bereiken.

Hier is waarom het uitschakelen van het Windows Pagefile zinloos is

Jarenlang hebben mensen die Windows tweaken geprobeerd iedereen ervan te overtuigen dat als je het wisselbestand uitschakelt, je een grote prestatieverbetering krijgt. Een van onze lezers heeft een heleboel testen gedaan om te bewijzen dat dit niet waar is.