Voorkom dat thema's pictogrammen en cursors wijzigen in Windows 7

Als je wat hebt gespeeld met de nieuwe functie Thema's in Windows 7, is het je misschien opgevallen dat de thema's ook je pictogrammen en muisaanwijzers kunnen veranderen, maar als je dat niet wilt toestaan, is er een eenvoudige tip om te maken ze gedragen zich.

Opmerking: deze tip is echt bedoeld voor beginnende nerds.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, kies Personaliseren en klik vervolgens op Bureaubladpictogrammen wijzigen aan de linkerkant:voorkomen-thema's-van-pictogrammen-en-cursors-in-windows-aan-passen-7 foto 1

Verwijder vervolgens het selectievakje bij Thema's toestaan ​​bureaubladpictogrammen te wijzigen. Merk op dat u dit dialoogvenster ook kunt gebruiken om te kiezen welke pictogrammen daadwerkelijk op het bureaublad worden weergegeven.

voorkomen-thema's-van-pictogrammen-en-cursors-in-windows-aan-passen-7 foto 2

Ik vind het persoonlijk niet erg als thema's mijn pictogrammen veranderen, maar knoei niet met mijn muiscursor! Terug in het scherm Personaliseren hierboven zou u een link moeten hebben gezien voor Wijzig muisaanwijzers, die u naar dit dialoogvenster brengt:

voorkomen-thema's-van-pictogrammen-en-cursors-in-windows-aan-passen-7 foto 3

Schakel het selectievakje voor Thema's toestaan ​​muisaanwijzers te wijzigen uit en u zou klaar moeten zijn.

Meer verhalen

IBM Lotus Symphony is een gratis alternatief voor MS Office

In deze moeilijke economische tijden kan het frustrerend of onmogelijk zijn om veel geld uit te geven voor de MS Office-productiviteitssuite. Vandaag bekijken we IBM Lotus Symphony, een volledige suite van kantoor-apps gebouwd op Open Office-technologie en hoogwaardige documenten en presentaties produceert.

ChromePlus – Verbeterde versie van de Chromium-browser

Ben je dol op het gebruik van Google Chrome, maar zou je willen dat er wat extra functies ingebouwd waren? Nu kun je nog steeds genieten van al die Chrome-goedheid en meer met ChromePlus.

Vrijdagpret: Saunavihta Yetis

Er is weer een vrijdag aangebroken en het is tijd om de chaotische werkweek te beëindigen met een leuke flashgame. Vandaag bekijken we Saunavihta Yetis, een uitdagend en leuk op fysica gebaseerd spel.

Nieuwe functies in WordPad en Paint in Windows 7

WordPad en Paint worden vaak over het hoofd gezien als accessoires die sinds 95 in alle versies van Windows zijn opgenomen. Ze zijn nog steeds inbegrepen in Windows 7 en hebben nu een nieuw uiterlijk met enkele verbeterde functies. Hier zullen we enkele van de nieuwe verbeteringen bekijken.

Onze kijk op de nieuwe Microsoft Office Web Apps

Met Microsoft Web Apps kunt u MS Office-documenten via internet bewerken, bekijken en delen met dezelfde functionaliteit als hun desktopsuite. Ze hebben onlangs een beperkte technische preview voor gebruikers gelanceerd vorige week en vandaag zullen we kijken naar wat ze tot nu toe te bieden hebben.

Verberg Flash-animaties in Google Chrome

Op zoek naar een gemakkelijke manier om met die vervelende flash-elementen op webpagina's om te gaan tijdens het browsen met Chrome? Dat kan nu met het BlockFlash2-gebruikersscript.

Assistent voor programmacompatibiliteit uitschakelen in Windows 7 en Vista

Als u een beheerder bent en uw werk snel gedaan wilt krijgen, kan het vervelend zijn dat de Assistent voor programmacompatibiliteit constant verschijnt. Vandaag bekijken we hoe u deze functie kunt uitschakelen als u de zeurderige berichten beu bent.

Een aangepaste bladwijzerpagina maken in Firefox

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om uw favoriete bladwijzers in webpagina-indeling weer te geven en te openen? Nu kunt u beide doen met MyBookmarks voor Firefox.

Vrijdagpret: ga retro met Pacman

Als je oud bent zoals ik, weet je nog hoe opwindend het was toen Pacman werd geïntroduceerd en de daaropvolgende razernij die daarmee gepaard ging. Vandaag maken we voor Friday Fun een trip down memory lane en beleven we een aantal coole Pac-man-games opnieuw.

Krijg een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle

Ben je het zat om altijd veel plug-ins toe te voegen aan pas geïnstalleerde audiospelers om de functionaliteit te krijgen die je wilt? Geniet van het gebruik van een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle.